• Oluja
    5k
    Dosta ljudi je bilo misljenja - ma neka je rijeka prvak.Dinamosaur
    Nećemo se praviti blesavi, nitko ne želi da Rijeka bude prvak nego bi lakše podnijeli ako već mi ne budemo prvaci da to bude Rijeka, a ne tovari.
  • ibro1986
    335
    Ajmo varazdinnn
  • Dinamosaur
    1.9k
    Nikakvo podcjenjivanje, samo cinjenice, tamo ja sve na Akciji, znaci Dinamo prvak.
    Kaj bi trebali plakati za rijekom?!? Sve je u redu
  • ibro1986
    335
    Ide devetak na tusiranje sad ide potop
  • Paggini
    39.2k
    Oprošten drugi žuti Devetaku. Čisto kad krenu opet neke analize suđenja.veselko tenžera

Evo, izveo Šimunića. Koja neinteligencija, majko mila.
  • don
    11.2k
    ma i to ali to mi nije uopće neki bitan faktor već to da ljudi nisu svjesni kakvo će stanje u državi bit ako ovi sa juga budu u prednosti u 4. misecu.

@emilperska je već pisa o tome pa da ne ponavljam. Ali ono čega san mišljenja je da hajduk ne zna igrat pod pritiskom i da će kad tad puknit, a pogotovo ako im netko biži par bodova i u situaciji su da znaju da će možebitnim kiksom krenit kopanje grobova na poljudu, kao i da ćemo puno prije na nogometnom terenu skinut Rijeku nego hajduk.
  • Filip 91
    1.1k
    Crveni karton Devetak, trebao ga je dobit i ranije. Pravda je zadovoljena.
  • NB86
    16k
    Takooo jeee, ajmo sad varazdinci jos jedan gol
  • Omake
    6k
    Đaloviceva greška. Morao ga je mijenjati nakon oprostenog drugog lakta.
  • emilperska
    8.5k
    Pa jel moguće da ekipa nije u ekstazi jer Rijeka vjerojatno kiksa?Paggini

Jedini konkurent je jogurt iz splita. Za Rijeku nas bk. Pisali smo milijun puta da je to ekipa kad ima maknes Pasalica i Fruka rang Lokse. Sad je otisao Pasalic. Predviđam da ce u proljetnom dijelu osvojit tu negdje kao Loksa..

Edit: zab sam na Smolčića..
  • Efes Pilsen
    9.9k
    Cop suspenzija, Devetak suspenzija, Smolcic ode ca..
  • GOAT
    2.2k
    Cop suspenzija, Devetak suspenzijaEfes Pilsen

Ostali bez 2 devetke :nerd:
  • NB86
    16k
    Jedini konkurent je jogurt iz splita.emilperska

Ja se slazem da rijeka unatoc vecem broju bodova je vjerovatno "manji" konkurent, ali da nije konkurent dok su PLUS 7 ispred nas ne moze nitko rec, kad ih stignemo onda ih mozemo otpisat
  • Dinamosaur
    1.9k
    nikad nije bila opcija, a kamoli u sijecnju na -7
  • ElDorado
    2.2k
    Rijeka se dugo kurčila ali vise nikad nece imat srecu prelaznog roka kao pod Jakirom. Nitko njih ne podcjenjuje ali da su tak dobri bili bi pet bodova ispred tovarije.
    Sve je to zbog nasih uzasnih rezultata. Nadam se da je sutra potpuna prekretnica i da cemo pokazati pravi autoritet prvaka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.