• Paggini
    36.2k
    Pa jel moguće da ekipa nije u ekstazi jer Rijeka vjerojatno kiksa? Pa jebate, da kiksaju ovi danas i gnoj sutra, mi smo nakon dva kola na -2 i -4 ako pobijedimo, uz domaće tekme protiv Gorice i Šibenika, pa ne može savrsenija situacija biti.

Što prije sjednemo na prvo mjesto i što prije stvorimo neku prednost, to ćemo prije uigravati Mikića, Jakira, Pavića, Rimca, Bakovića, Durdova, Horvata i ostale klince
  • Oluja
    4.9k
    Dosta ljudi je bilo misljenja - ma neka je rijeka prvak.Dinamosaur
    Nećemo se praviti blesavi, nitko ne želi da Rijeka bude prvak nego bi lakše podnijeli ako već mi ne budemo prvaci da to bude Rijeka, a ne tovari.
  • ibro1986
    312
    Ajmo varazdinnn
  • Dinamosaur
    1.9k
    Nikakvo podcjenjivanje, samo cinjenice, tamo ja sve na Akciji, znaci Dinamo prvak.
    Kaj bi trebali plakati za rijekom?!? Sve je u redu
  • ibro1986
    312
    Ide devetak na tusiranje sad ide potop
  • Paggini
    36.2k
    Oprošten drugi žuti Devetaku. Čisto kad krenu opet neke analize suđenja.veselko tenžera

Evo, izveo Šimunića. Koja neinteligencija, majko mila.
  • don
    10.3k
    ma i to ali to mi nije uopće neki bitan faktor već to da ljudi nisu svjesni kakvo će stanje u državi bit ako ovi sa juga budu u prednosti u 4. misecu.

@emilperska je već pisa o tome pa da ne ponavljam. Ali ono čega san mišljenja je da hajduk ne zna igrat pod pritiskom i da će kad tad puknit, a pogotovo ako im netko biži par bodova i u situaciji su da znaju da će možebitnim kiksom krenit kopanje grobova na poljudu, kao i da ćemo puno prije na nogometnom terenu skinut Rijeku nego hajduk.
  • Filip 91
    1k
    Crveni karton Devetak, trebao ga je dobit i ranije. Pravda je zadovoljena.
  • NB86
    15.7k
    Takooo jeee, ajmo sad varazdinci jos jedan gol
  • Omake
    5.4k
    Đaloviceva greška. Morao ga je mijenjati nakon oprostenog drugog lakta.
  • emilperska
    8.2k
    Pa jel moguće da ekipa nije u ekstazi jer Rijeka vjerojatno kiksa?Paggini

Jedini konkurent je jogurt iz splita. Za Rijeku nas bk. Pisali smo milijun puta da je to ekipa kad ima maknes Pasalica i Fruka rang Lokse. Sad je otisao Pasalic. Predviđam da ce u proljetnom dijelu osvojit tu negdje kao Loksa..

Edit: zab sam na Smolčića..
  • Efes Pilsen
    9.7k
    Cop suspenzija, Devetak suspenzija, Smolcic ode ca..
  • GOAT
    2k
    Cop suspenzija, Devetak suspenzijaEfes Pilsen

Ostali bez 2 devetke :nerd:
  • NB86
    15.7k
    Jedini konkurent je jogurt iz splita.emilperska

Ja se slazem da rijeka unatoc vecem broju bodova je vjerovatno "manji" konkurent, ali da nije konkurent dok su PLUS 7 ispred nas ne moze nitko rec, kad ih stignemo onda ih mozemo otpisat
  • Dinamosaur
    1.9k
    nikad nije bila opcija, a kamoli u sijecnju na -7
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.