• gaTeDZG
    188
    Potpisujem. Osobno me brine Neva i njegovo držanje, nije lako vratiti se nakon toliko ozljeda, ne ide te pa se opet ozlijediš... Sad je prilika za Čavlinu.
  • petkove škarice
    94
    frend i ja imamo dva mjesta u autu za osijek, ili mozemo uskocit nekome ako ima dva mjesta za nas, u dm ako ima netko
  • Crni86
    7.6k
    realno da. Ako je glava okej, cavlini osijek treba biti prva break lopta u borbi za jedinicu. Neva jednostavno previse varira i bojim se da ima dosta borbi sa svojom psihom.

Vidjet cemo, obojica su nasi kako god bude samo neka bude najbolje za dinamo.
  • Hectorharatti
    271
    al je bio prijavljen kod Lokomotive
  • Paggini
    36.2k

Kako je bio prijavljen ako smo ga kupili 29. lipnja od Lokse, znači prije sezone?
  • rioda
    6.5k
    Kupili smo ga 3.7., do 2.7. je bio u Lokomotivi.

Sezona traje od 1.7. do 30.6. iduće godine.

U tom periodu igrač smije biti registriran za najviše tri kluba, a nastupati za najviše dva.

Prevedeno, registriran je bio za tri kluba - Lokomotivu, Dinamo, Osijek, a nastupao za jedan - Osijek.
  • jedan u nizu
    11.2k
    Jel sigurno da ga je Lokomotiva registrirala taj jedan dan?
    Jer su vec neko vrijeme bili pregovori i znalo se da ide pa mi to ne stoji bas.

Mislim, igrac moze biti u klubu i bez da bude registriran koliko znam
  • Paggini
    36.2k
    Kupili smo ga 3.7rioda

https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/nikola-cavlina-potpisao-ugovor-s-dinamom-i-proslijedio-na-posudbu-u-osijek/

Jesi siguran da ti datum štima? :chin:

Ako smo ga uzeli 29.6., kako je mogao biti registriran ove sezone u Loksi?
  • veselko tenžera
    3.9k
    Ako se trenutna uprava na uči poslu na Dinamu, onda brzo uči. Bivše uprave su prije gostovanja u Osijeku bacale bombe da želimo njihove najbolje igrače i još se sastajali s njima po osječkim birtijama. Samo bi ih razljutili pa bi ovi letjeli po terenu.

Ova uprava im mudro gura na posudbu mladog igrača :smile:
  • rioda
    6.5k
    Ovo vam je iz Cometa, jedino službeno i relevantno.

IMG-20250201-000207.jpg

IMG-20250201-000234.jpg

Jesi siguran da ti datum štima? :chin: Ako smo ga uzeli 29.6., kako je mogao biti registriran ove sezone u Loksi?Paggini

Objava kluba je bila 29.6., to je bila subota kad ni teoretski nije mogao biti registriran, a prvi radni dan nakon toga je bio 1.7., tada je već svakako bilo "kasno".
  • jp23
    2.9k

Nažalost čini se da je u pravu, registracija na HNSovim stranicama kaže 02.07.2024.

https://hns.family/files/documents/29710/registracije%2002.07.2024[37409].pdf

Edit: zbog uglatih zagrada ima problema sa linkom
  • Paggini
    36.2k
    Ništa ja to ne vjerujem, to je Šikićevo neko maslo
  • Mr Anderson
    10.1k
    Može biti registriran za 3 kluba, ali smije igrat samo za 2. U ovoj sezoni je igrao samo za Osijek.
  • Dinamo-SB
    43
    Filipović je došao s razlogom i treba mu dati šansu. Na pripremama uopce nije izgledao loše. Od početka sezone je s momčadi, prošao je i ljetne i zimske pripreme,pozna ekipu. Mozda je dobar,mozda je loš. Ne znamo. Treba pokušat.
  • Mr Anderson
    10.1k
    Ak je Fila već kod trećeg trenera, 3. golman u hijerarhiji onda sigurno postoji dobar razlog za to. To kaj je dobro branio jedno poluvrijeme na prijateljskoj utakmici niš ne znači. Ljetos je u pripremnim utakmicama bio loš i nesiguran.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.