• BBBaranja
    3k

A netko mora na gol,moj izbor bio bi Filipovic zbog prikazanog na pripremama.
    Da je drukcija bodovna situacija slazem se s izborom Čavline ali u ovom trenu ja ga nebi gurao u vatru.
    Tanka je linija izmedu toga da bude top ili flop.
  • Markelo
    3k
    Znamo što nam nudi Zagorac na golu, ništa specijalnoga. Ajmo probat s Čavlinom pa da vidimo u kojem je on stanju. Šta usrat će se zbog 100 pripadnika Kohorte koji će ga vrijeđat? Budimo ozbiljni
  • Nemrem igra Dinamo
    2.6k
    Ja mislim da bi Čavlina baš bio dvostruko nabrijan - dokazati da je unatoč kritikama golman za Dinamo i dodatno nabiti komplekse šaranima koji su ga vrijeđali
  • Mr Anderson
    10.1k
    Volio bih da brani Čavlina, al najvjerojatnije će Zagi na gol. Najiskusniji je, najviše je branio ovu jesen. Filipović se ni ne sjeća kad je zadnji put branio u službenoj tekmi, a Čavlina je zadnju branio za U-21 kad je kiksao i dobio crveni.
  • Jay
    381
    Fabio pokazi muda, Čavlinu na gol i ajmo. Nema vece motivacije ni punjenja samopouzdanjem. A ako lose prode onda barem znamo na cemu smo i bok. Drugi izbor Filipovic. Zagorca na golu zelim vidjeti mozda u zadnjem kolu, taj oprostaj neka mu bude nagrada, ali prosipati bodove zbog njega ni slucajno
  • ZrnTSCHeZ
    710
    Cavlina barem ima kontinuitet branjenjaPaggini

zbog okolnosti bi ga čak i ja nabrijal da protiv madžarona za osvetu brani...ali argumentacija da ima kontinuitet branjenja za nekog tko je u posljednjih 5 i pol mjeseci odigral dvije klupske tekme i par ne suviše uspješno za mladu repku...

ako TM ne laže, zadnja tekma u HNLu: 25.8.2024., nakon toga još samo tekma u Kupu 22.10.2024. protiv niželigaša i za kraj u studenom debakl s crvenim kartonom za U21
  • Mr Anderson
    10.1k

Pa da, ako gledamo kontinuitet, jedino ga Zagi ima.
  • don
    10.3k
    volia bi Čavlinu ali Zagorac će 90% na gol.
  • MarK
    847
    Zazivanje Zagija mi je kao da zazivamo Rileta. Postao je loš, godine su učinile svoje. Slab u zraku, izlascima, igra nogom blagi užas(nedavno lopta preko noge ravno u gol). Izgubio je i dosta agilnosti i refleksa što mu je bila najbolja strana. Svi prvi vratari ostalih klubova su bolji od njega osim Šubarića. Ništa on ne može pridonijeti više od Čavline.
  • hardek
    3.9k
    Zagi nije bolji ni u jednom segmentu od ove dvojice, a Filipović i Čavlina barem nisu igrač manje s loptom u nogama što je Fabiju važno za izgradnju napada.
  • Efes Pilsen
    9.7k
    Zagi jedini ima kontinuitet i ako se ne prekine taj zacarani krug jedini ce ga i imat.
    Fabio je pokazao do sada da ima mota za promijenit i ja vjerujem da to nece bit Zagorac.
  • Hectorharatti
    271
    Pa zar Čavline može za nas igrat kad je već ove sezone nastupao za Lok i Osijek?
  • jedan u nizu
    11.2k
    Pa zar Čavline može za nas igrat kad je već ove sezone nastupao za Lok i Osijek?Hectorharatti

Čavlina nije nastupao za Lokomotivu ove sezone
  • bluepower86
    1k
    Prosle zime se zazivalo vracanje Cavline umjesto Neve na gol.Treba ga gurnut u vatru sigurno ce bit nabrijat zbog “osvete”osijeku zbog dogadaja tamo.Mlad,perspektivan golman.Nema se tu sta previse za razmisljati.Zagi ove sezone dosta kikseva,Neva svako malo ozlijeden ili kiksa mogao bi cak ostat bez mjesta.
  • Crni86
    7.6k
    Mister je vec pokazao da ga ne diraju imena na dresovima, igrat/branit ce onaj za kojeg smatra da je najspremniji i najprikladniji. Tako da se ne brinem previse.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.