• Krulek
    708
    Igrač koji je naučio ponešto hrvatskog jezika, bez obzira na neke grješke bio borben, tehnički bolji od dosta suigrača i cijenio klub u kojem igra. Sretno Max!
  • Orc123
    10.7k
    Sretno Max! Takve karaktere, predanost radu, klubu, nogometu, takve treba ciljati u buducnosti. Da je imao malo jacu skok igru, malo cvrsci duel ne bi nikad ga Dinamo mogao dovesti jer bi bio razina J. Sutala! Definitivno meni jedan od drazih likova, cista pozitiva. Nadam se Max da ces ostvariti na ljeto puni transfer i da ces se vratiti u buducnosti u Dinamo ako nista drugo onda u ulozi trenera jer znamo svi da imas svoju tekicu i da se vec sad peipremas za ono sto slijedi nakon uspjesne karijere. Dinamovi navijaci te nece nikad zaboraviti! Sretno Max Naš!

Ps. Ovi klauni od novinara namjerno ne pisu da je otkup 3 mil eura moguci jer im se to ne uklapa u konstantno sranje po igracu. Decku je rasla i narasla vrijednost u Dinamu jer nisu svi slijepi i cijepljeni od nogometa ko vecina nasih novinara i "strucnih" komentatora i ne cudi me sto je otkupna klauzula tako visoka. Sad vise nece srat po njemu, a ostat ce zapamcen ko jedan od najboljih stopera u Dinamu u zadnjih 10 god u igri s loptom. Steta da mozda mije forsiran na zadnjem veznom jer ima ogroman potencijal!
  • ZgDLions
    798
    Plavi dečko ne samo po kosi, nego i po odnosu prema klubu.
    Drag i pošten, to je naš Max, ako bude sreće bit će na promociji prvaka jer je i on ugradio dio, pa da ga pozdravimo kako zaslužuje.
    Puno sreće u nastavku karijere.
    8-E40-FDBF-E959-4-C50-9090-84-DCE45-C96-F0.jpg
  • Marley
    3k
    Sve nas je Max kupio svojim pristupom i profesionalizmom, svi smo malo zacuđeni, pa kuzim i Marley da je razocarana.
    Klub mora donositi racionalne odluke. Ova odluka je takva.
    Jurki

@Jurki
    S vremenskim odmakom, mogu razumjeti da je vjerojatno odluka ispravna (sto ne znaci da mi nije zao).
    Ali onako na prvu, sok. Da se danima prije suskalo o tome, vjerojatno bih dozivjela malo drugacije. Ali ovako mi je bilo skroz neocekivano.

Uglavnom samo sam htjela reci, hvala sto si barem ti shvatio.
  • Nogo
    5.5k

Max, hvala i sretno u nastavku karijere! :strong:
  • mlinchica
    2.6k
    Posprdljivi nadimak koji je lesi gurnuo u javnost, pa olivarijeva odvratna pitanja u onom prvom intervjuu,… Najveći krimen za medijske sveznalice mu je bio da ga je “doveo” Bišćan i žao mi je da je od početka morao nositi taj teret.
    Netko je spomenuo da ima tu neku sportsku karmu, ja sam isto napisala jednom da ga samo treba poškropiti svetom vodicom prije svake tekme jer to koliko se na njega ljepilo nespretnosti i nesreća.. ali izdržao je Max.
    Jasno se vidjelo da svaki put izgara, imao je odličnih partija!
    U prvom redu pred sjeverom, učio je hrvatski, trudio se uklopiti … i mislim da je to i uspio, Maximalno.

Omalen i sitan, s odličnom dijagonalom sada ide u prvu FR ligu! Velike čestitke i hvala!

Max, stijena! :heart:

[img]http://IMG-7841.jpg
  • Mr Anderson
    10.8k

Kakva ljudina, prekrasno pismo za oproštaj. Da sam žensko, vjerojatno bi zaplakao.
    Sretno Max, da izborite opstanak.
  • rokikaciga
    489
    Nek netko u HNS-u stavi podsjetnik za 18 godina za svaki slučaj ako Maxov sin postane nogometaš/sportaš da može dobiti HR putovnicu jer je rođen u Zagrebu :D
  • rioda
    7k
    Sad smo doznali i zašto nije igrao protiv Varaždina. Hvala Max i sretno u nastavku karijere
  • Paggini
    38.9k

I čim prohoda, bacati mu loptu i ovisno s kojom nogom ju vraća, staviti ga na taj bek u limače limača i ulagati u buducnost!!

Mariću, čitaš li ovo???
  • rokikaciga
    489
    Bolje je staviti ga u napad pa prekomandirati na beka negdje u pionirima
  • Droljo
    12.4k
    Da sam žensko, vjerojatno bi zaplakao.Mr Anderson

Jer ženske plaču kad čitaju oproštajna pisma? :grin:
  • Mr Anderson
    10.8k

Plaču za svaku sitnicu, npr kad u filmu ugine pas.
  • mlinchica
    2.6k

Dečki, prebacite se na inbox s ovom temom, zakuhat ćete frku. :wink:
  • Zagi
    9.3k
    Već mi fali igrački. Od svih ovih stopera, najbolji za centralnog u trojci.
    Nadam se da će Galešić ispasti bolji od njega , jer znam tko neće ...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.