• NitkoBitan
    22.2k
    Perkovic u Osijek? Aha, znaci mi njima izlazimo u susret i pojacavamo ih ali u obrnutom smjeru je "rivalstvo" i izgiravanje mangupa. :vomit:
  • Peškaman
    5.9k
    Uz dužno poštovanje svima za sve ranije… po meni, sljedeći su Perić, Bočkaj, Oliveras.sanjinlego

Bočkaj i Perić apsolutno zbog velikih ugovora.
    Oliverasa , koji nema veliku plaću ,bih ostavio jer ako odu Perković i Bočkaj nemaš nikakve zamjene za Franjića na LBu (osim RPGa).
  • hardek
    3.9k
    Ako Perković ide u Osijek nadam se da će tamo nešto i igrati, da se ne ponovi slučaj Čavlina. Meni se više svidala opcija da ga se posudi u Istru al očito nema interesa za to.
  • Keyser Soze
    12k
    Ako Perković ide u Osijek nadam se nekom dealu za Dantasa.
  • Mali dioničar
    16.7k
    Ako Perković ide u Osijek nadam se da će tamo nešto i igrati, da se ne ponovi slučaj Čavlina.hardek

Pa Čavlina je krenuo kao starter.

A onda ga je krenulo i na terenu i u novinama. Svaki normalan klub bi ga odstranio.
  • hardek
    3.9k
    Pa nisam ni mislio da je Osijek tu nešto kriv, već da se neće desit slična situacija opet :lol:
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    Ja se nadam.da će i Cannavaro nekog dovest iz Italije. Možda neku 6 icu ,da povuče te veze ako ih ima
  • rokikaciga
    228
    Ne. Trener treba trenirati i reći "treba mi igrač na x poziciji sa odlikama a,b,c,d" i onda SD dovodi igrače. Dosta je da trener dovodi svoje pulene.
  • Yovitssa
    830
    Možda gamer FM-a progovara iz mene, ali ne znam zakaj se igračima koje posuđujemo po HNL-u ne ugradi klauzula "ne može igrati protiv Dinama". Još od Rijekine titule mi to pada na pamet, Franko nas je ubijao, a bio je naš igrač...
    Tako i sad kod Perkovića - može posudba, ali protiv nas nema pravo nastupa. Jest da je branić, ali neka bude na klupi.
  • Jurki
    15k
    Franko nas je ubijao, a bio je naš igrač...Yovitssa

Franko je bil veca glupost Nečastivog, a bome lista tih gluposti je impresivna.. em smo ga platili 700 tis tovarima kad ovi nisu imali ni za čačkalice.. umjesto da smo pustili da se štakori sami podave u svojim govnima.
    I od tog igraca nismo imali apsolutno nikakve koristi.. upravo suprotno, protiv nas je bil redovito najbolji.
  • Borovljanin
    203
    Kakva je situacija s Kristijanom Bistrovićem? Može li se njega za đ uzeti na ljeto kao zamjenu za Mišića na šestici? Sjećam ga se od prije par godina da je igrao Seriju A i Eredevise. U najboljim je igračkim godinama, što u prijevodu znači da ga ne trebaš “čekati”, nego bi mogao biti instant pojačanje u vezi.
  • Mr Anderson
    10.1k

Zašto bi bacali pare na Bistrovića kad za tu rolu imamo Pavića koji će biti bolji od njega.
  • prefontaine
    813
    OliverasuIzet Hajrović

Jel taj lik zbilja postoji?
  • Borovljanin
    203

Ha, Ademi neće biti ništa mlađi za šest mjeseci. Rog mi nije taj (a i nije službeno nas igrač). Moguć je odlazak i Sušića. Tako da na pozicijama 6 i 8 ostaju samo Mišić, Kačavenda i mladi Pavić. Mogli bi podebljat malo tu liniju.
  • dinamo vitez
    568
    Ovo s Oliverasom me podsjeća na situaciju sa Gabrielom Magalhaesom - posudili ga, ne damo mu da igra da mu spustimo cijenu otkupa, klub nas odbije i postane svjetska zvijezda kod drugih. :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions