• Nogo
    5k

Opcija otkupa je 3m, a ne 1,5m kako se piše.
  • Crni86
    7.5k
    ovo ak je istina i ako ga otkupe, svaka cast na ispregovaranom onda.
  • Izet Hajrović
    3.6k
    jel imamo postotak od Jankovića?
  • NB86
    15.7k
    Rile il moha moraju ostat, mi imamo previse utakmica, samo bit svjesni uloge da su rotacija, po meni za canavarov stil nogometa bi moha mogao bit pun pogodak, brz ko metak i ako se igra visoko on moze cuvat brisani prostor, puno veci mu je problem nisko stajat i branit 1na1, osim toga uvijek ofanzivno zajeban bio i u ovim formacijama di krilo uđe u sredinu (npr stojke desno) jedan bek ostane nisko (franjic kojem to pase jer je dobar ko treci stoper) i onda da moha popunjava poziciju krija je idealan scenarij za njega.
  • GOAT
    1.9k
    Perkovic ide nekam - spominje se posudba u Os.Jurki

Dobro Cavlina se nije iskazao tamo ali nakon tih vrijeđanja koja je slusao sa tribine i kako su ga brzo zakucali na klupu, ne bi im Perkovica ni u snu posudio.

Znam da nasa struka to gleda hladne glave i to je sve posao ali da se mene pita nema šanse.

Tko nama garantira da nakon jedne greške i njega nece proglasiti tajnim agentom i prozivati nakon utakmice i potratit mu pola godine igracke karijere. On mora tamo gdje ce biti prvi stoper svaku utakmicu inace posudba nema smisla.
  • Izet Hajrović
    3.6k
    Špika i službeno u Arisu.
  • Omake
    5.3k
    nažalost ispravio se i napisao 1,5 mil uz obećan trogodišnji ugovor za Maxa.
  • Plavo Srce
    140
    Dakle, saznajemo da odlaze Špikić i Max...

Kao prvo, posve se slažem, a pogotovo ako to otvara financijske mogućnosti za dovođenje nekog novog i boljeg. Još jedan bod više za moje, ionako sve bolje mišljenje o treneru. Treba uvesti reda.

Ali, dozvolite:

Špikić je dao srce za Dinamo. Mislim da je živio za klub ovih godina, da je uvijek bio iskren i da je dao koliko je mogao. Pomalo neobičan igrač, jer ima skoro sve, ali na kapaljku. Ima taktičku odgovornost, zna odigrati obranu, ima dribling, ima i neki udarac, ima zalaganje, ali ništa od toga na razini LP. Za HNL je dobar, ali ovaj Dinamo traži igrače za LP, barem se nadam!

Max nam se svima jako svidio u mnogo čemu. Rijetko je naći Francuza, a da je takav Purger! Ne sjećam se da se itko veselio pobjedama i da je plakao nakon poraza kao on. Vrhunski profesionalac. Ali, kao i Špikić, nije materijal za vrhunske domete. Vrlo dobar pregled igre, odličan pas, sklonost odlasku naprijed s dobrom kontrolom lopte, dakle osobine koje više idu uz zadnjeg veznog, ali kontakt igra - katastrofa. Max ne može zaustaviti 1:1 niti moju strinu. Jedino može spriječiti da lopta dođe do nje i u tome je dobar, ali kada se mora gurati i osvojiti nešto ili nekog nadskočiti, to je slabo.

Uglavnom, obojici, Špiki i Maxu VELIKO HVALA, MERCI BEAUCOUP, i sretno dalje!
  • Praskaton
    3.3k
    Nebi Osijeku dao igrača pa sve da nam se vrati i bude novi Šutalo.
  • Haza
    8k
    Obožavam MaxaMaxova dijagonala

Nikad ne bi rekao;)
  • Nogo
    5k

Hvala na info.
    Stavljam ispravljeni post :

Usput kažu da je Hoxha ponuđen klubovima u Turskoj.
  • Droljo
    11.8k
    MERCI BEAUCOUP, i sretno dalje!Plavo Srce

Dečku smo omogućili osvajanje trofeja i igranje u ligi prvaka i mislim da su sve strane zadovoljne sa dosadašnjom suradnjom. Treba nam mlađi i perspektivniji stoper tako da vratimo uloženo i idemo dalje...
  • ZrnTSCHeZ
    707
    kažu da je Hoxha ponuđen klubovima u Turskoj.Nogo

uvaliti Jakiru njegovu "raketu"
  • Orc123
    10.2k
    Max ima vecu znaci prodajnu vrijednost od Spike i to odlazi u Ligu petice....kako to? Kako to?
  • sanjinlego
    3.4k
    Koliko god ja volio nekog igrača ili netko drugi nekog trećeg, drago mi je da se konačno počelo s čišćenjem svlačionice.
    Previše igrača, balans se gubio, krenulo se s natrpavanjem svega i svačega.
    Uz dužno poštovanje svima za sve ranije… po meni, sljedeći su Perić, Bočkaj, Oliveras.
    Sve razumijem -i ozljede, i probleme -ali, brate, nekih nema po pola godine ili čak godinu, a primaju ozbiljan novac. Dinamo nema budžet od 100 milijuna eura da bi rekao .. ma neka ga, zadužio je klub” ili “dobro zna nageti bocu viskija, treba nam ta kvaliteta.”
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions