• Ivdzo11
    5.5k
    Bernauer je imao dobrih tekmi pogotovo u Ligi Prvaka i one tekme protiv Betisa, nadam se da otkup nije ispod 1.5mil eura, sve ispod toga bi bio los posao po meni
  • Ludovic IX
    7.8k
    jel nije talijan za Jakira mlađeg već sad rekao da je spreman za HNL.. i zato me čudi napisi u novinama da je skoro pa već spakirao kofere. ja bi rekao , upravo suprotno, njemu se otavaraju vrata sve više i više za prvu momčad dinama
  • keppi
    288
    U velikim ligama prijelazni rok traje još 3-4 dana.
    To je zanimljivo naročito zbog Ivanušeca jer koliko sam vidio Feyenoord ima niz ponuda za svoje igrače iz tih jakih liga...jedna od mogućnosti za njih (sigurno loša za nas) je da Ivanušec na kraju i ne bude višak ukoliko neke igrače prodaju.
    Očito niti oni sami ne znaju s kojim će kadrom krenuti dalje.
  • ElDorado
    1.6k
    Potpuno logični potezi. Ja bi rekao konačno. Jednostavno se radi selekcija igrača koji nisu za razinu Dinama. Špika je imao dovoljno prilika, Bernauer usprkos nekim dobrim osobinama nije ta razina i to je to. Mislim da će i Hoxha otići, a nadam se da će se i Rile u ljeto oprostiti. Imamo previše prosječnih igrača treba napraviti selekciju koja će ići prema gore s kvalitetom.
    Cannavaro je zaustavio sve transfere po dolasku i sada očekivano nakon procjene svih igrača krenulo se sa filtriranjem.
  • Ivdzo11
    5.5k
    Maxime Bernauer više neće igrati za Modre ove sezone. Kako doznajemo, francuski stoper odlazi na posudbu u St. Etienne kraja sezone. Francuski sastav će preuzeti njegovu kompletnu plaću. Dinamo će dobiti nešto na ime posudbe, no to neće biti preveiki novac, a St. Etienne ima pravo otkupa ugovora na kraju sezone za 1.5 milijuna eura.
  • rokikaciga
    226
    Jako dobar posao. Čak bi i zaradili na njemu ako ga ovi zaista otkupe
  • Jurki
    15k
    Rezanje kadra je nuzno zbog financija, razvoja domacih mladih igraca na kojima mozemo u buducnosti zaraditi ozbiljne novce.

Isto tak, smanjuje se mogucnost izbijanja nezadovoljstva igraca zbog manje minutaze (tu ne mislim na Bernauera, vec opcenito na igrace)
    Kadar nam je na nekim pozicijama stvarno prenatrpan.
    Ima igraca koji uopce nisu participirali, a isto tak su prikaceni na sisu. I ocekujem jos odlazaka.
  • Ivdzo11
    5.5k
    Prednost su imali Raul Torrente, Kevin Theophile-Catherine, Samy Mmaee, priliku će dobiti i novopridošli Niko Galešić... U kadru su još i Dino Perić i Mauro Perković, ali za njih se traže novi klubovi.
  • bbbb
    2
    Gdje se zagubio Faris Krkalic?

Mislim da imamo 6 seniorskih vratara pod ugovorom

Cavlina, Nevistic, Zagorac, Filipovic, Krkalic i Klarin
  • keppi
    288
    Mislim da bi se i Čavlina trebao vratiti u Lokomotivu kako bi se vratio u formu.
    Cannavaro je sada očito već malo bolje upoznao igrače koji su mu na raspolaganju te valjda sada ima formirano mišljenje o svakom igraču.
  • Nolifer
    9.4k
    Po meni bi Čavlina mogao dobit šansu u HNLu u Dinamu. Baš zato kaj nema više Lige Prvaka nažalost, pa nek se on i Neva tuku i bore za tu jedinicu!
  • Efes Pilsen
    9.7k
    Uhh, Perkovica ne bi pustio, al ako je rijec o kratkotrajnoj posudbi do ljeta onda ok. KTC je masina, ali svi imaju rok trajanja.
  • Izet Hajrović
    3.6k
    Mauro PerkovićIvdzo11

Znači li to da dovodimo lijevog beka napokon? Ako ode Mauro, ostajemo samo na Franjiću i Oliverasu, ajde i Bočkaju, ali priča se i o njegovom odlasku. Dakle, Franjić jedina ozbiljna opcija.
  • ElDorado
    1.6k
    Jedina loša stvar tekme s Milanom je forma Nevistića. Imao sam osjećaj kaj god ide u okvir bit će gol. Tak da preuzeti rizik s Čavlinom ne bi bilo baš nelogično.
  • Jurki
    15k
    ako je Nevistic v zdencu.. Cavlina je u Marijanskoj brazdi.
    Nije se mogel nositi sa pritiskom u Os.. pa bi se mogel nositi sa 1000 puta vecim pritiskom u Dinamu?
    Za Nevistica ne znam kaj je problem.. dal je psiha ili nije zalijecena ozljeda.

Ako treba drugi golman na gol, onda je to Filipovic.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions