• rokikaciga
    3k
    Jako dobar posao. Čak bi i zaradili na njemu ako ga ovi zaista otkupe
  • Jurki
    18.5k
    Rezanje kadra je nuzno zbog financija, razvoja domacih mladih igraca na kojima mozemo u buducnosti zaraditi ozbiljne novce.

Isto tak, smanjuje se mogucnost izbijanja nezadovoljstva igraca zbog manje minutaze (tu ne mislim na Bernauera, vec opcenito na igrace)
    Kadar nam je na nekim pozicijama stvarno prenatrpan.
    Ima igraca koji uopce nisu participirali, a isto tak su prikaceni na sisu. I ocekujem jos odlazaka.
  • Ivdzo11
    7.9k
    Prednost su imali Raul Torrente, Kevin Theophile-Catherine, Samy Mmaee, priliku će dobiti i novopridošli Niko Galešić... U kadru su još i Dino Perić i Mauro Perković, ali za njih se traže novi klubovi.
  • bbbb
    29
    Gdje se zagubio Faris Krkalic?

Mislim da imamo 6 seniorskih vratara pod ugovorom

Cavlina, Nevistic, Zagorac, Filipovic, Krkalic i Klarin
  • keppi
    423
    Mislim da bi se i Čavlina trebao vratiti u Lokomotivu kako bi se vratio u formu.
    Cannavaro je sada očito već malo bolje upoznao igrače koji su mu na raspolaganju te valjda sada ima formirano mišljenje o svakom igraču.
  • Nolifer
    11.9k
    Po meni bi Čavlina mogao dobit šansu u HNLu u Dinamu. Baš zato kaj nema više Lige Prvaka nažalost, pa nek se on i Neva tuku i bore za tu jedinicu!
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Uhh, Perkovica ne bi pustio, al ako je rijec o kratkotrajnoj posudbi do ljeta onda ok. KTC je masina, ali svi imaju rok trajanja.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Mauro PerkovićIvdzo11

Znači li to da dovodimo lijevog beka napokon? Ako ode Mauro, ostajemo samo na Franjiću i Oliverasu, ajde i Bočkaju, ali priča se i o njegovom odlasku. Dakle, Franjić jedina ozbiljna opcija.
  • ElDorado
    4.8k
    Jedina loša stvar tekme s Milanom je forma Nevistića. Imao sam osjećaj kaj god ide u okvir bit će gol. Tak da preuzeti rizik s Čavlinom ne bi bilo baš nelogično.
  • Jurki
    18.5k
    ako je Nevistic v zdencu.. Cavlina je u Marijanskoj brazdi.
    Nije se mogel nositi sa pritiskom u Os.. pa bi se mogel nositi sa 1000 puta vecim pritiskom u Dinamu?
    Za Nevistica ne znam kaj je problem.. dal je psiha ili nije zalijecena ozljeda.

Ako treba drugi golman na gol, onda je to Filipovic.
  • Sibirski plavac
    5.7k
    Ako treba drugi golman na gol, onda je to Filipovic.Jurki

Slažem se. Na zimskim pripremnim tekmama bio skroz ok. Ne vidim razloga da mu se ne da šansa. Ako je dobro odigrao protiv Šahtara, Jagielonie i Lecha, zašto se toliko sumnja da ne bi mogao dobro odigrat protiv nekakve Gorice ili Šibenika?

Na Dinamovoj temi na Sportnetu je netko napisao da Mauro ide na posudbu u Osijek. Nisam našao nigdje nikakav članak o tome tako da ne znam koliko je ovo pouzdano.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Obožavam Maxa i Špiku ali volio bi da ih njihovi novi klubovi otkupe i da Dinamo zaradi 2,5 milijuna.
    Super momci ali europski Dinamo treba "bolje marke".
    Ima tu još igrača koji nisu za Dinamo kakvog želimo...Rili neće bit produžen ugovor(rečeno jučer na tribini),Hoxha će vjerojatno u Lecce a valjalo bi nać kupca i za Nevistića,pustit Moharamija za gajbu pive...
    Palac gore za odbijenu ponudu za Profu jr.
    Nek se vrate za 3 godine sa 15 milijuna
  • Nogo
    8.4k
    Kako doznajemo, Dinamo mu je ponudio novi ugovor, 30-ak posto financijski slabiji nego ovaj aktualni, ali samo na godinu dana! I na neki mu je način suptilno objašnjeno da više ne može računati da će biti standardan, da neće u startu biti prva opcija na desnom boku. U Maksimiru imaju Pierre-Gabriela, od ljeta se očekuje i 'guranje' Noe Mikića u prvu momčad, a tu je i Sadegh Moharrami, kojemu, također, istječe ugovor na ljeto. No, Iranac se, priča se, dopao Cannavaru i nije isključeno da on potpiše novi ugovor.

Ristovski
  • Jurki
    18.5k
    cekaj.. razmislja se produziti ce ugovor Mohi i Riletu na godinu dana?
  • E46
    1.6k
    znaci ti si najveci troll na ovom forumu ako smatras da bi mohu trebalo pustiti za gajbu piva, evo ne zna sta bi ti drugo rekao ako je tebi moha toliko los.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.