• rokikaciga
    198
    I dvije ekipe gdje je zabijao golove imaju nakon nas najviše posjed
  • Jurki
    14.9k
    s tim da treba uzeti u obzir samo Young Boyse koji su do ove sezone bili predominantni u svojoj ligi..kao nekakav orijentir.

Standard nije uopce dominantan u Belgiji, ovi Turci, Cardiff i Hertha su tesko smece od klubova.

Mi koji kampiramo u protivnickih 16 metara, za nas bi ova mrcina mogla biti bingo.
  • Mandelinho
    589
    Veceras smo zaradili za Kanginih 700 golova
  • tp1997
    924
    S obzirom da je i službeno potvrđeno da je Petko u Bologni na liječenju i čini se vrlo upitno kad će konkurirati za sastav, a Kule usprkos golu Istri nije u formi i nažalost je češće igrač manje nego prevaga, očekujem dosta prostora za našeg tamnoputog crnca.

Ako Kanga kao što priželjkujemo ulovi formu iz Young Boysa i pokaže se mrcinom za HNL, jako me zanima kako će Fabio riješiti neizbježnu dilemu kad se oporavi Petković.

Da li se onda Kanga automatski vraća na klupu, pa nepotrebno žrtvuješ igrača u formi, ali i imaš nezadovoljnog igrača kojeg nisi malo platio?
    Prelaziš li na nekakvih 3-5-2 (ili 4-4-2 s rombom što je zazivao rahmetli Daliban) da akomodiraš i Petkovića i Kangu, pri čemu onda žrtvuješ krila, što nema smisla (pun ih je kadar + Pjaca je u izvrsnoj formi + trebao bi doći Ivanušec)?
    Ili pak Petković kreće iz rotacije i mora se ponovno izboriti za mjesto u ekipi, pri čemu imaš nezadovoljnog i njega, ali potencijalno i druge igrače s obzirom na njegov status u hijerarhiji?

To je problem s kojim se susreo i Jakir dok je Kule imao hot streak, kako igrati s Petkovićem a istovremeno ispoštovati Kuleta, ili pak žrtvovati jednog? I s obzirom koliko je lutao s formacijama čini mi se da nikad nije našao odgovor na tu dilemu, pa me baš interesira kako će to riješiti Cannavaro.
  • Zagi
    9k
    Veceras smo zaradili za Kanginih 700 golovaMandelinho

Novinari nakon Kanginih 700 golova: " Kanga ne asistira jer to Dinamo ne može platiti"
  • Droljo
    11.8k
    3-5-2 (ili 4-4-2tp1997

4411 ili 3511 sa petkom iza crne zviri iliti tamnoputog crnca. Tanac je profesorirao onu prvu.
  • NKDZ86
    2.8k
    Kanga broji sitno do trpanja mađrona, a dinamova knjigovotkinja zbraja evre za uplatu
145678Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.