• emilperska
    8.1k
    Bingo...dobro si se sjetio toga.Mr Anderson

S djecom se doma igram detektiva, moram u formi bit..
  • čovjekjogurt
    1.2k

Davno je bila Istra. Ne čitaš sa razumijevanjem. Ne treba on ništa demantirati izjavom, bilo bi dovoljno da ode na nekakvo druženje sa navijačima, da dadne kratku izjavu za klupsku stranicu o utakmici sa Milanom ili nadolazećoj utakmici sa Osijekom. Tako bi mu svi vidjeli facu i na taj način bi demantirali Nacional i onda bismo svi mogli povikati: "Da Bero Jeliniću! Vucibatino jedna! Klošaru jedan!"

Ovako ako će se Bruno skrivati 10 dana onda naravno da će biti nagađanja i da će mnogi misliti da Brunek negdje sjedi sa šljivom ispod oka. Jer treba reći da ovo nije objavio Index, 24 sata ili netko sličan nego je to objavio Nacional koji je uvezan sa strukturama i uvijek ima informacije direktno sa pipe.
  • Mali Zeus
    15.6k
    Nacional koji je uvezan sa strukturama i uvijek ima informacije direktno sa pipe.čovjekjogurt

Koliko ćeš još puta napisati ovu nebulozu?
  • Mali Zeus
    15.6k
    Iz izvora bliskih Dinamu
    informacija je koju je Nacional dobio iz nekoliko izvora bliskih policiji

Koji su onda izvori?

Izvori bliski klubu javljaju da Bruno Petković tvrdi da nije pretučen te da će poduzeti pravne korake radi zaštite ugleda

Čak im se i vlastiti izvori svađaju.
  • Praskaton
    3.3k
    Davno je bila Istračovjekjogurt

Sta ti nije jasno?
    Novine spominju da se dogodilo u petak.Ova slika iznad je sa subotnje utakmice.Mislis da se nebi vidilo da je nesto bilo?

Ako je nesto i bilo ponavljam klub i navijači moraju stat iza njega.Bar toliko da dodatno ne seru,poštuju privatnost i da ne pogoršavaju situaciju
  • Jaro
    8.9k
    Koji su onda izvori?Mali Zeus

pa bliski :rofl:
  • čovjekjogurt
    1.2k

Da iole pratiš politiku znao bi da da uvijek prve informacije o politici i kriminalu izađu u Nacionalu. Oni imaju jake izvore i u dubokoj poitici i u policiji. Nisu oni 24 sata nego malo ozbiljniji igrač. Toliko od mene.
  • Mali Zeus
    15.6k
    Toliko od mene.čovjekjogurt

Ajd hvala dragom Bogu.
  • Mr Anderson
    10k
    Toliko od mene.čovjekjogurt

Bogu hvala.
  • Mali Zeus
    15.6k
    Visoki i bliski. :grin:
  • Gelipter
    3.9k
    Bero Jelinić u novinarskim krugovima poznat kao "čovjekjogurt" uočen u Dubravi prije utakmice s Istrom. Prvo je svjedočio napadu na B. P. (30), a kasnije se zaputio ka Ticketpointu gdje je dvaput namignuo što se u krugovima duboke države iščitava kao: "na moje ime idu mjesta u loži Maksimira" ". :eyes:
  • Mali Zeus
    15.6k
    Al nacional ima najjače izvore jer nacional je uvezan na pipu i na državu i Nacional zna sve prvi malo pratite to i vidite pa ćete znati da je Nacional uvezan na duboku državu i ima prvu informaciju prvi uvijek. Na Nacional mislim.
  • flexXy
    2.6k
    Bero Jelinic sa svojim policijskim dousnikom

Short-and-Tall-Businessmen.webp
  • Crni86
    7.5k
    Kakve bajke i basne. Prvo se tvrdi da je pretucen u petak (24.1.) pa onda tvrde da nije zbog toga doso na koncert koji je bio 28.1. , ali nasi dobri novinari koji ocito ne prate nogomet vec pisu samo za zutila nisu vidjelu Brunu Petkovica glavom i bradom bez ikakvih masnica, ozlijeda na utakmici s Istrom 26.1, moglo ga se vidjeti i u tv prijenosu kako sjedi uz teren pored rpg-a.

I onda tvrde da je bruno otiso u bolognu valjda kaj sakrit masnice, koje je pokazao na utakmici s istrom????? Tuzit, tuzit, tuzit i sve im uzet.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.