• Jaro
    9.1k
    Doktor!
  • Agramer86
    430
    Kaj se čeka sa novim(doživotnim) ugovorom za ovog igrača?
  • luka modic
    728
    Uvreda je kad vidis da netko Spikica naziva vojnikom kluba,Ktc je vojnik kluba,protiv Milana u tim godinama odigrati neprirodnu poziciju na strani gdje igraju 2 od 5 najbrzih igraca na svijetu i odigrati maestralnu utakmicu je za svaki respect
  • Laugreano
    3.4k
    Covjek do dolaska u Dinamo imao vise utakmica na beku nego na stoperu. :) Jucer doktorski!
  • Jurki
    15.7k
    Samo da uđe u zapisnik da je ova igracina prije 4 dana imal gripu... a jucer odigra besprijekornu utakmicu.
    Dr.mag.spec . nogometa. Nepoderiva nasa masina Teo.
  • Mali Zeus
    16.1k
    Čovjeku napraviti spomenik pokraj novog Maksimira i naći mu neku važniju funkciju u klubu nakon odlaska u mirovinu.
  • Guinness
    2.6k
    Covjek do dolaska u Dinamo imao vise utakmica na beku nego na stoperuLaugreano

Ovo je podatak koji mi je u glavi još od kad je napisano.
    Išao sam i provjerit, cca 150 na beku, 90 na stoperu, prije Dinama.

Gledam ga u nedjelju kako ide prema naprijed... Bolesno kakva forma.
  • Paggini
    38.9k
    1jFJFY8.jpeg

Lijepo da se pišu slikovnice o našem KTCu!
  • Dinaminjo
    1.3k
    Odlicno prvo poluvrijeme, par greskica drugo, ali zanemarivo s obzirom na doprinos
  • Zagi
    9.3k
    Ma zezaš.
    A gol?
  • Dinaminjo
    1.3k

Mogao je bolje. Drugi su morali bolje.

On ima 35 god, trcao je kao mladic, gotovo je par puta asistiraio/sudjelovao za gol
  • ZgDLions
    798
    Meni deda top.
    Takav odnos prema plavom dresu, zbilja vrh.
    Trčanje po Maximiru, nema problema, plaća, sjedenje na klupi, ugovor, ulazak sa klupe, protivnik…
    Tu sam kad treba i na kojoj poziciji treba bez drame i još bum među najspremnijim u momčadi.
    Ako ima pravde nakon kraja treba ostati u klubu i naći mu poziciju.
    Kule ugledaj se na njega.
  • marcio amoroso
    39.8k
    Theo je zaslužio najveći mogući respekt. Jedan od najdražih Dinamovih igrača ikada.
  • De Oliveira
    1.3k
    Imali smo stvarno vrhunskih stranaca. Prije svega mislim na Cufrea, Tonela, Da Silvu i Soudanija. Njima svakako uz bok ide i nas KTC.
  • Crni86
    8.2k
    Jucer opet odlican centarsut iz kojeg kanga gada stativu. Sjetim se odmah centarsuta shakhtaru kad ga je petko zabio. Ima nas teo ocito dobru desnicu za centarsut.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet