• Džudžan86
    281
    "I još nešto! Theophile je u subotu bio pod jakom migrenom, svašta smo mu dali, mnogi bi rekli da su iscrpljeni i da ne mogu igrati, ali on je rekao: 'ja igram, treneru!" I odigrao je sjajnu utakmicu, kao u najboljim danima, on je legenda i to Dinamovi navijači moraju znati."

Suvisno je ista dodati na Bjelicin komentar
  • don
    8.4k
    12:40, pogledajte.

živuća legenda Dinama i najveći stranac u povijesti Dinama!

• Captain America
    18.7k
    S obzirom što daje za klub i kakav odnos ima prema klubu, zaslužuje biti kapetan.

Hvala onome koji ga je vratio nazad.
  • San Lorenzo
    17.8k
    Jedina tri dresa s natpisom koje imam su Šimićeva 13ica dok još ni u školu nisam išao, Pršina 9ka iz reprezentacije i Theophile 28. :cool:
  • KtcGoat
    84
    Umirovit broj 28, hvala lijepo.
  • javolimtebejako
    1.6k
    Jedina tri dresa s natpisom koje imam su Šimićeva 13ica dok još ni u školu nisam išao, Pršina 9ka iz reprezentacije i Theophile 28.San Lorenzo

jedini koji sam ja imao u zivotu je dres Prše al bez broja :lol: za njemačku prošlo ljeto uzeo od gvardiola, a idući je gospon teofil kateran u 3. garnituri
  • Eduardo
    21.7k
    Kevin, pardon... gospodin Kevin je institucija. Svi oni kojima to sve do danas nije bilo jasno su ili slijepi ili glupi, a svatko tko u budućim raspravama oko ove igračke veličine potegne "argument" Šahtara je imbecil...
  • Jurki
    13.5k
    (ovo nejde tebe, vec opcenito)
    meni se sere kad se na Teovoj temi nakon toliko dobrih utakmica, nakon toliko godina potegne taj jebeni Shakhtar.
    Ljudi su zapamtili jednu gresku, jednu jebenu gresku, ali zaboravili njegovih milijun izvanrednih predstava.
    Zal mi je ko pesu, kaj se tu igracinu tolko pljuje, al bas bezveze...
    nadam se da sam u krivu.. ali nadam se da tog osporavanog Tea nebumo od blata pravili jednom kad se oprosti od nogometa.

Edit: kad bi pol nase momacadi imali voljni moment, treniralo i imali takav pristup poslu ko on.. nebi danas Rijeka i kmečadija bili na +7 od nas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet