• skener
    2k
    Znači li to da možda možemo očekivati i brojku 300?

„Ha ha, nikad ne planiram toliko unaprijed… Ali gledajte, nikad ne znate što sport i život kao takav nose sa sobom. Nadam se da imam još 30-ak, možda 50-ak utakmica za Dinamo, no 300 djeluje poprilično daleko u ovom trenutku. Ali kažem, nikad ne znate, svakako da bi to bilo lijepo.“

Za kraj jedno hipotetsko pitanje – da si u mlađim danima karijere i da ti se pruži prilika zaigrati za Hrvatsku, bi li to učinio?

„Ha ha, zanimljivo pitanje… Prije svega ću reći da sam stvarno zavolio Hrvatsku i jako mi se sviđa ovdje, možda ostanem i živjeti u Hrvatskoj nakon završetka nogometne karijere, ali ja sam ipak Francuz i osjećam se kao Francuz. Međutim evo, moj sin se rodio ovdje. Razvije li se priča u tom smjeru, ne bi imao ništa protiv toga da zaigra za Hrvatsku“, zaključio je Theophile.
  • Krizy
    53.8k
    Kévin Théophile-Catherine u ožujku je prestigao Amera Gojaka i zasjeo na drugo mjesto stranaca s najviše službenih nastupa za Dinamo.

Prvi je Edin Mujčin s 288 nastupa, dok Kévin ima 210 nastupa.
    Sammir ima 294 nastupa za Dinamo, no on ima i hrvatsko državljanstvo te je nastupao za našu reprezentaciju, pa ga svi ne računaju kao stranca.
  • miro
    6k
    Ova trojica su i najbolji stranci ikad, s tim da za mene Edo i nije stranac
  • Sibirski plavac
    4.2k
    "Također je govorio o životu u Hrvatskoj i činjenici da mu se sin rodio ovdje: "Prije svega ću reći da sam stvarno zavolio Hrvatsku i jako mi se sviđa ovdje, možda ostanem i živjeti u Hrvatskoj nakon završetka nogometne karijere, ali ja sam ipak Francuz i osjećam se kao Francuz. Međutim evo, moj sin se rodio ovdje. Razvije li se priča u tom smjeru, ne bi imao ništa protiv toga da zaigra za Hrvatsku."

Znači mali Theo uz kapetansku traku na kockastom dresu podiže trofej svjetskog prvaka 2038. :cool:
  • Paggini
    41k
    Kako smo krenuli, KTC će biti u prvoj ekipi kad mu sin u igračku mirovinu bude išao
  • Nolifer
    10k

Veliš lagano se stvara "crna legija", može! :joke:

Daliću vrijeme je!
  • Filip85
    16
    Znači mali Theo uz kapetansku traku na kockastom dresu podiže trofej svjetskog prvaka 2038.Sibirski plavac

A pobjednički gol za Hrvatsku zabija Belinho... :wink:
  • Marktwain
    155
    A na tribinama Senf u ekstazi. :lol:
  • Filip85
    16
    A na tribinama Senf u ekstaziMarktwain

Mislim da njegova ekipa nema problema samo sa Hrvatima, nego sa svakime tko diše hrvatski, neovisno o etničkoj pripadnosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet