• dd29
    640
    Bravo fabio!
    Samo naprijed!
  • El Madrigal
    46
    Čestitke dinamu, prekrasna utakmica. Okrenuti se HNL-u i pobijediti Osijek! Bravo, bravo, bravo! Uništili ste Milan. Ovi koji seru sada da je ovo pirova pobjeda, neka se nap...se! Vrijedi nam za koeficijent, vrijedi nam za sve! Velika pobjeda! Nismo prošli zbog Bayerna, ali to je sada prošlost koja se više ne pamti. Naravno da ostaje žal, ali sada HNL majka!
  • Filip Međimurje
    33
    Svi pravi Dinamovci slave. Ovo kaj su ostali tak odigrali smo mi krivi u prošlosti, ne danas. Danas je odličan fajt.
    A i prek 2 milijona je sjelo, hej!
  • sanjinlego
    3.4k
    Ponosan! Hvala na svemu, hvala na 11 bodova, i večerašnju utakmicu s mudima puta 3. Ti se nemaš sramit kaj:)
  • jedan u nizu
    11.2k
    Jos kad vidite kakva gostovanja smo propustili .... Atalanta ili Borrusia.

Ma ova pobjeda znaci sve.
    Mnogi su zazivali ispadanje da se koncentriramo na HNL.
    Ispali smo, ali na kakav nacin! WITH a BANG!

Ova pobjeda nam znaci sve u borbi za naslov prvaka, samopouzdanje na max, a nema vise srijeda-subota!

U osijek pregaziti Mađare a onda nakon toga u finalu riješiti i Dance!!!!
  • Zg123
    893
    Ovi komentari su fakat retardirani tko je kriv sta mi nismo prosli dalje Jakir ili Bjelica. Mozda bi bas Bjelica popio isto 9 kom od Bayerna, mozda bi Jakir dobio Monaco ili Celtic, mislim stvarno gluposti pisete sta bi bilo kad bi bilo i nema smisla traziti krivce jer je ovo stvarno ogroman uspjeh.
  • E46
    1.1k
    hnl po strani govorimo zbog koga smo najvise ispali u europu, ozbiljan trener si ne moze dopustit da dobije 9 komada od bayerna. Tocka. Amen.
  • striko
    1.9k
    Koeficijent, novci i najbitnije samopouzdanje za nastavak HNL-a. Idemo po naslov
  • Tongo Doumbia
    5.4k
    Vama koji vadite statistike bivših trenera i tražite tu krivce, sjetite se koji je trener odveo ovaj klub u Ligu Prvaka, a tko je kasnije osvojio 8 bodova s njim.

Je li moglo bolje? Je. Da nisu ušla ona dva glupa gola Monacu, da smo od Bayerna primili malo manje, da se napao Celtic, da je, da je, da je i da je….

Tako je kako je, nikad se ne zna za što je ovo dobro. Sjetite se da smo nakon Soluna imali onaj bolestan niz i proljeće za pamćenje. Odigrala se prava, muška tekma i srušio se Milan. Koji vam je Bog više s tim cmoljenjem i vraćanjem duhova od prije tko zna kad.
  • rokikaciga
    198
    Ozbiljan trener si ne može dopustiti bunker protiv Celtica i Borussije. Točka. Amen.
  • KaJJe
    341
    Bayern, Monaco il Celtic. Sad je svejedno. Šteta.
    Ne trebamo bit previše razočarani. Uvijek se sjetim epizode Bitangi i princeza kad se išlo na Kamenita vrata palit svijeću da uđemo u LP. Došli smo do toga da nam je to pod normalno.
    Samo Dinamo! :heart:
  • mosad
    813
    Dobili smo Milan a nije padala kiša.

Kako to?!
  • Dragon1Warrior123
    3.8k
    Ja sam sad gledo u manageru koliko je bodova imala 24. momčad. Redom 9 8 8 9 9 10... jebote koja nesreća!
  • Jurki
    14.9k
    Steta, steta.. ali kad se sve slegne.. vjerujem da bu i razocaranje splasnulo i da bu prevladalo zadovoljstvo.
  • gaTeDZG
    178
    PUTOKAZ ZA NASLOV! Laku noć.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.