• Droljo
    11.8k
    Ma općenito sam mislio. Ne na fabia. Daleko od toga...
  • Paggini
    35.9k
    Povedi nas il Duce!!!!
  • Brusa
    2.2k
    Kako se ono kaže? Isplatio si je ugovor. Lakše se diše sada :wink:
  • Izet Hajrović
    3.6k
    Izgleda da ovaj čovjek zna nešto nogometa. Fantastično taktički pripremljena utakmica, muda do poda s otvorenim gardom napasti Milan, drugi treneri bi stali u 5-4-1 i nadali se kontrama, a mi bili ravnopravni s Milanom bez Sučića i Petkovića. Kapa do poda mister.
  • Dragon1Warrior123
    3.8k
    Ja u ovog čovjeka 100% vjerujem. Podsjeća me na Bjelicu iz prvog mandata, samo što je možda potencijal biti i bolji!
  • Danko
    1.4k
    Konačno trener.
  • Orc123
    10.1k
    Nekako da osvojimo prvenstvo i da dobi vremena da poslozi Dinamo kako on zeli i da momcad usvoji sve njegove zahtjeve. Isto tako momcad mora dici trkacku moc za to treba vise od 2tj.....
  • Dragon1Warrior123
    3.8k
    Htio sam napisati da mu se stavi general u "titulu", ali ovaj komentar od Danka mi je promjenio mišljenje. Mislim da bi se trebalo samo podebljati i staviti veliko TRENER jer mi po prvi jebeni put imamo čovjeka koji ISPRAVLJA greške igrača, uči ih novim stvarima, pokazuje kako radom doći do uspjeha.

Bjelica je u prvom mandatu bio odličan, ali on je bio general. I to onaj sa bojišta. Vodio je trupe energijom i "rovovskim" metodama ratovanja. Dok je Cannevaro očito taktičar koji želi radom na taktici i na igračima postići uspjeh.

Nije tu dovoljno dugo za nekakve suvisle analize, ali ovakvog trenera nismo imali jako dugo (možda i nikad) i mislim da budemo bili MAŠINA u HNL-u.
  • Ali
    2.4k
    Svaka čast Fabio !
    Kapa do poda, gledao sam Milan za vikend protiv Parme i pomislio, bit ce cupavo. Ali skautirao ih je vrhunski i dao samopouzdanje igracima. Ohrabrio i to se vidjelo.

I ono najbolje, ozvukao je max iz raspolozivog sastva. Kule i Neva nazalost u rosteru Fabio nema alternativu , sve ostale pozicije poslozene vrhunski !
    Bravo bravo.
  • cibona
    4.3k
    Mene je kupio današnjim potezom kada je uveo Ristovskog i prebacio ga na lijevu stranu!
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    Čestitke treneru, odlično vođenje utakmice . Pokazao i Cordobi i svima da računa na njih. Podigao Baturinu. Mmae odličan ,Torrente milina gledati kako gine za dres. Ima nešto i do trenera
  • Marc
    290
    Il Maestro :clap:
  • dinamo vitez
    564
    Izvrsno pripremljena utakmica i iznenađenje od formacije sa 4-3-3. Ne trebamo previše očajavati, Don Fabio Cannavaro podsjeća na drugog Don Fabija, Capella. Bio sam skeptik, ali više nisam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.