• BBB Sibenik
    5.3k
    [img]http://IMG-9714.png
  • Jos-Optimus
    4.2k
    ali svi ovi šupci, od Goluže na dalje, ne žele čovjeku ni jednu lijepu riječ uputiti. Šugave sportske novosti svima daju ocjenu i opis, Daguru samo ocjenu
  • Jurki
    14.8k
    naravno kad su svjesni da je on sa ekipom bez zvijezda napravil top rezultat.. a svi ti nasi treneri su dobre ekipe unazadili bez obzira na osvojene medalje..
    igrali smo stalno spor, dosadan i neucinkovit rukomet.. al smo ipak zbog individualne klase dolazili do dobrih rezultata.
    Uvijek je tak dobar trener bu i sa solidnom ekipom napravil nekaj.. los trener bu i od odlicnih igraca napravil - prosjek.
  • Tongo Doumbia
    5.4k
    Ma klubovi su nam slabi a i nismo mi već dugo vrh…..

A to što na svakoj poziciji imaš makar jednog “Bundesligaša” ili igrača Lige prvaka isto nema veze s rezultatom….

Inače nam je u nogometu liga sjajna pa nam je opet reprezentacija TOP 10 zadnjih 15- ak godina.
  • NitkoBitan
    22.2k
    Kad igramo ovo cudo od polufinala, imal kakvih karata :sweat:
  • Zagreb1992
    2k

Osim loših klubova uvjeti su isto očajni ..Šola je nakon utakmice sa Nexeom ako se ne varam javno rekao da oni nisu mogli trenirati jer nemaju dovoljno sati pa su umjesto treninga išli trčati u Maksimir
  • ksapi
    3.9k
    Marin Sipic tudutudutu!! :cool:
  • Jos-Optimus
    4.2k
    Kako pogledati zadnjih 5 minuta opet?Ludovic IX

Ovo i mene zanima, imam iptv, ali taman mi taj dio ne mogu vratiti, tih 20ak minuta :rofl:
  • Jurki
    14.8k
    nebitno kaj nam je liga slaba.. i prije je bila slaba, pa je repka osvajala medalje.. i to mozemo najvise zahvaliti Smajlagicu koji je vodil sve treninge i taktiku Cervarove ekipe.. dalje je islo na inerciju i iz razloga kaj je Zagreb igral dobro Ligu prvaka.

Slicna stvar je i u nogometu.. liga je krs, al zato je tu Dinamo koji vuce cijelu ligu.. pol klubova bi bankrotiralo.. i mi smo prodavali igrace van i to elitne nogometase.. pa od tud dolaze rezultati repke.

Za te uspjehe su najmanje zasluzni treneri koji su vodili te ekipe.. Svaka cast Dalicu na dve medalje, ali da ga jebes on nije nikakav trener.
    Mogu mirne duse staviti znak jednakosti između Cervara i Dalica.. obojica losi treneri.. al ih posralo kaj su dobili u ruke fantasticne igrace. A Cervar je jos uz to imal srece kaj je imal Smajlagica kraj sebe koji ima rukomet u malom prstu.
  • Nema zaleđa Mikića
    1.8k
    A Cervar je jos uz to imal srece kaj je imal Smajlagica kraj sebe koji ima rukomet u malom prstu.Jurki

Smajlagic je inace napravio ozbiljnu trenersku karijeru.
  • blue heart 72
    2.1k
    Ta fama o navodnoj ulogi Pipe(t)a mi je najjača. Koliko god je Lino lutao na kraju svoje trenerske karijere, nitko mu ne može uzeti zasluge za uspjehe, koje je napravio ranije
  • Jos-Optimus
    4.2k
    Irfan možda nije čuda radio, ali je za našu repku i one usijane glave bio idealan. Jedino je njega Balić slušao
  • Jurki
    14.8k
    pogledaj samo Cervarove time-outove.. trener koji je cesto izgledal pogubljeno.. njemu je svaki drugi igrac bil "ti mali".
    Isto tak ako je netko dobar pomocni trener, to ne znaci da bu i dobar glavni trener.. jbg ima ljudi koji ne vole biti na udaru, vec da rade iz sjene.
    Isto primjer ... Bjelica i Poms.. skupa su bili odlicni.. pa su se rastepli.. Bjelica se pogubio, Poms nije nigde uspjel. Zar to onda znaci da Poms ne valja jer nije samostalnu karijeru napravil?

Ima takvih primjera milijardu de imas odlicnog pomocnog.. a trenerska karijera nikakva.
    Wenger isto bez Primorca se nebi posrati mogel.. pa ovaj kod tovara nije mogel ni onu njihovu jebenu akademiju posloziti.
  • Dani Olmić
    816
    egipat gol za gol sa francuzima
  • reziser
    7k
    vratih se s tekme i s aftera u arena centru. Utakmica za infarkt. Atmosfera jako, jako dobra.
    Na kraju za pobjedu je zaslusan Pešić koji nas je spasio zadnjih 5 minuta.
    Sad smo vidjeli kad nam suci nisu naklonjeni..kako to izgleda. Fantasticna borbenost i nesto srece i mi smo u polufinalu svjetskog prvenstva!
    Prdviđanja su bila da će biti super ako prođemo drugu grupu...a sad smo u polufinalu! Mislio sam ostat na tekmi francuska i egipat, ali after je bio puno bolji :ok:

a vi trabunjate u ovim trenucima o Lini, Pipi..dajte najte
    uuzivajte u trenutku!

Nadam se da je ovo poticaj za sutra da srusimo Milan....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.