• veselko tenžera
    3.8k
    zato što su danas imali suđenje kakvo samo mogu poželjeti.

zanemarite gol, pogledajte tribine nakon gola :smile:. Najjača scena koju sam vidio od tko zna kad pa do sutrašnjeg Stojketovog projektila za prolaz u 90+ :wink:
  • ShanKu
    1.3k
    tribine i redara! :fire:
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    peša nam je omogućio preokret a i trener koji je imao muda promjeniti golmana u onakvom trenutku. Sve se pkolopilo hvala bogu. I sutra da nam se poklopi i servis nema kraja
  • Jos-Optimus
    4.2k
    da, čovječe, kako je Dagur ostao hladnokrvan i nije se pogubio
  • Blueshadow86
    2.4k
    Stari moj, ali kakva lopta Srne za kraj...par sekundi do kraja, totalno ludilo i zbrka, više ne znaš gdje tko stoji, gdje se tko nalazi...vuče i ima Duvnjaka lijevo u dobroj situaciji i on u zadnjoj sekundi praktički bez gledanja asistira Šipiću na crti.
    Svaka čast! Svaka čast svima!
  • Tongo Doumbia
    5.4k
    I cijenim izuzetno Dagura zbog ovakvog vođenja utakmice. Čovjek isprobava sve varijante u jednoj tekmi. Svi su večeras doslovno nastupili. Četvrtfinale jebenog svjetskog prvenstva.

Stvarno mi je dosta bilo forsiranja istih, prokušanih igrača svih šezdeset minuta i onda alibi “ma igrali su najbolji i mi jednostavno nismo u vrhu a klubovi su nam slabi” i pri tom niti jedne sekunde samokritike.

A i sami znate koliko sam ovdje protiv masturbiranja na strance, no ovo što je Dagur napravio u godinu dana je vrijedno hvale. Obezvrijeđenu, od samih sebe necijenjenu i razvodnjenu reprezentaciju je prvo vratio na Olimpijske igre, da bi danas bili polufinalisti Svjetskog prvenstva. Sve to u godinu dana.

Pitam se koliko bi trenera večeras Karačića poslalo na tribinu, dalo šansu Pavloviću ili Duvnjaka vratilo u ključni napad nakon one prodane lopte i promašaja s devet metara?
  • Ludovic IX
    7.7k
    Kako pogledati zadnjih 5 minuta opet?
  • Dani Olmić
    846
    Ovo mi bome miriše na neke 2-3 sportske senzacije u roku od 2-3 dana :) a sad neka si svako sam slozi te senzacije

Mozda YouTube?
  • quizzy86
    83
    AAAAAAA TOOO HRVATSKAAA
  • Maki2
    759
    Ako imas maxtv onda si mozes prevrtit mislim unazad 48h
  • Doktor Kunić
    4.4k
    Ovo mi bome miriše na neke 2-3 sportske senzacije u roku od 2-3 danaDani Olmić

Garant jedna zvezda ruši young boyse?
  • Dani Olmić
    846
    hahahahaha sto se mene tice moze i to, ali pada i AC iz Milana
  • Noel
    8.3k
    Meni se sviđa kaj su svi ovo prvenstvo u nekom trenutku bili heroji. Svaki pojedinac je u nekom trenutku izvuko nekaj. Jedan dan Kuzmanović jedan dan Pešić. Jedan dan Martinović drugi dan Šipić. Pa malo Mamić i Šušnja u obrani. Pa Glavaš sa ludim ne fulanim sedmercima. Pa Pavlović sa dva tri gola protiv Slovenaca kad na početku nitko nije mogao ugurati loptu. Pa Šipić neki dan pa danas. Pa danas Srna nevjerojatno. Pa ludi Duvnjak protiv Slovenaca u ključnom trenutku zabi u rašlje pa danas u ključnom trenutku izbori sedmerac. Opasna timska igra bez privatnih gluposti na terenu. Dagure majstore.
  • Doktor Kunić
    4.4k
    Samo ne puštajte Dalića da vam uleti u svlačionu i krene o poniznosti jer ćemo najebat odma
  • jedan u nizu
    11.2k
    Jel zna Dagur ponešto nogometa?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.