• Kujtim Shalla
    3.9k
    @Sibirski plavacnajbrži centar daleko. U ovakvoj situaciji onako reagirati,hladne glave . Golman umjesto očaja i gola hvata loptu mrtav hladan i na centar odmah. Sreća jeste ,ali ni sam neznam koliko su zabili na brzi centar odmah nakon primljenog gola
  • Jurki
    14.8k

Ovo mi je dovoljno za cuti.
    Ne mislim da je osvojil 2 medalje zbog stozera. Vec iskljucivo zbog kvalitete igraca koje je imal u rosteru. A znamo svi kak u repki stvari funkcioniraju.. dok im trener titra jajca, igraju zasluzni (potrgani Perisic, izmisljanje pozicija samo da igraju senatori) i dok ih vodi na janjetinu i prčetinu - onda ima rezultata.

A kaj se srece tice - pa jebemu miša, moras imati dozu srece, a mi smo to imali hvala Bogu.
    Stozer si je isto natrpal sa bivsim igracima.. i stvarno svaka cast na dve medalje.. al kad bi on sa svojim stozerom dosel u Dinamo.. mislim da bi ozbiljno pocel razmisljati o tome da se hitim sa sjevera gore na Maksimirsku cestu. Tek tolko o tome kaj mislim o kompletnom stozeru reprezentacije
  • nemapredaje
    4.2k
    Žao mi je Egipta. Ljudi su i na OI ispali na sličan način u četvrtfinalu.

Moćni su, al nikako da ih sreća pomazi.
  • BBBaranja
    3k

Prva asocijacija na Egipat mi je book of Ra tako da ih ne žalim ni najmanje :grin:
    Moramo se osvetiti francuzićima :blush:
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    kakav peh za Egipcane, da je lopta ostala u mrezi samo stotinku duze ovi nebi stigli niti sutirati na gol, ali valjda je zapisano u zvjezdama da moramo igrati protiv Francuza. Nije me toliko strah Francuza jer smo u zadnjim medusobnim utakmicama i na proslogodisnjem Euru pokazali da mozemo protiv njih, ali strah me da opet nebi bilo krade kao 2009.
  • reziser
    7k
    inače, za našu današnju pobjedu je zaslužan Pešić!!! zaključao je vrata zadnji 5 minuta....dok su mađari imali 4 razlike....
    svaka čast pešo!
  • Sibirski plavac
    3.1k
    Sp 2021.-ispali na sedmerce od Danske. Da su ih prošli vjerojatno bi otišli do kraja
    OI Tokio 2021.-za gol kratki u borbi za broncu
    Sp 2023. četvrtfinale- do zadnjih par minuta u egalu i onda Šveđani otišli na +4 i tako je i ostalo
    Sp 2025. četvrtfinale- vidjeli smo večeras

Fakat ih neće, a igraju fenomenalno. Npr. Nijemci već par godina rupa od ekipe, evo i sada u četvrtfinalu na krilima Andreasa Wolffa. Da im uzmeš njega, prosječna reprezentacija. Unatoč tome, likovi imaju olimpijsko srebro, a i velike su im šanse sutra za ući u polufinale jer je s druge strane Portugal. Portugal je sjajna mlada ekipa, već je rušila favorite, ali ako Wolff zaključa svoj gol, to je njemačka pobjeda nažalost. Nadam se ipak da će Portugalci na čelu s braćom Costa uspjeti iznenaditi Švabe. A koji bi tek šok bio da Brazil mazne Dansku. Ali nažalost skoro pa nemoguć scenarij...
  • NORTE
    13.4k
    Sp 2021.-ispali na sedmerce od Danske. Da su ih prošli vjerojatno bi otišli do kraja
    OI Tokio 2021.-za gol kratki u borbi za broncu
    Sp 2023. četvrtfinale- do zadnjih par minuta u egalu i onda Šveđani otišli na +4 i tako je i ostalo
    Sp 2025. četvrtfinale- vidjeli smo večeras

Fakat ih neće, a igraju fenomenalno.
    Sibirski plavac

Pored sve te kvalitete nisu se plasirali ni na jedan Euro... :grin:
  • cibona
    4.3k
    Samo ne puštajte Dalića da vam uleti u svlačionu i krene o poniznosti jer ćemo najebat odmaDoktor Kunić

Pusti ti Dalića, evo Kolinda vreba iza ćoška, samo što ne zapjeva s njima :lol:
  • Sibirski plavac
    3.1k

S druge strane njihova košarkaška repka je igrala na čak 4 eurobasketa te osvojila 1 broncu i čak 1 zlato. :rofl:
  • Dinamosaur
    1.9k
    Nije me toliko strah Francuza jer smo u zadnjim medusobnim utakmicama i na proslogodisnjem Euru pokazali da mozemo protiv njih, ali strah me da opet nebi bilo krade kao 2009.dinamozivivjecno

Veci mi je problem kaj nam Martinovic igra sepajuc, a Sipic je poslije tekme reko da su vec ispraznili apoteku od ibrufena.
    Nek im posalju nove doze, nema druge
  • reziser
    7k
    Moramo biti svjesni , da se ovo prvenstvo ne igra u Hrvatskoj, ovog rezultata nebi bilo. I tko zna kad ce biti opet, jer smo odustali od kandidature za 8 godina :(
    Uživajmo u ovim trenucima za sjećanje

Nadamo se tome i sutra :pray:
  • ksapi
    3.9k
    Ovo sto smo mi napravili danas je bolesno.

Martinovic sepa cijelo 2.poluvrijeme, prepona
    Srna je vec prije tekme bio poluspreman zbog bolova u preponi
    Duvnjak igra s rupturom lista
    Pesic ulazi hladan u 53.minuti

I na kraju smo dobili zbog jace emocije od Madara. Jedna od boljih tekmi koje sam pogledao u zivotu, a pogledao sam ih doslovno tisuce.
  • Sibirski plavac
    3.1k
    Kakve daješ šanse Portugalu protiv Švaba? Jel misliš da Brazil može do iznenađenja protiv Danske? Već su uspjeli protiv Norveške i Švedske.
  • ksapi
    3.9k

Danska je klasu, ako ne i dvije iznad ovakve Norveske i oslabljene Svedske. Brazilu dajem doslovno 0.1% sanse, iako su zanimljiva ekipica.

Portugalci 50-50, blago naginjem Svabama jer imaju pouzdanije golmane, Portuga je defanzivno dugorocno losiji, ali odigrali su neke dobre tekme ovdje i imaju itekakve sanse.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.