• Bosskovitz
    14.3k
    Imaš 3 pobijede za 11 miliona gdje ovisiš sam o sebiMajki2111

Dobro, nešto se i druge pita. Imaš tri pobjede, ali moraju biti protiv Milana i - prema trenutnoj tablici - Aston Ville.

Sumnjam. Računam da će pola Juga biti ona ona njihova udruga navijača iz Istre.
  • De Oliveira
    1.3k
    Nadam se da sutra igramo s krilima jer drugacije ne mozemo pobjediti. Nadam se sastavu Nevistic - Moharami, Mmae, Torente, RPG - Mbuku, Misic, Kacavenda, Baturina, Hoxha/Cordoba - Pjaca
  • marcio amoroso
    39.3k

Moharrami nije prijavljen za ligu prvaka.
  • De Oliveira
    1.3k
    onda Rile lijevo, a RPG desno
  • NB86
    15.6k
    Nadam se da sutra igramo s krilima jer drugacije ne mozemo pobjediti.De Oliveira

Ne igramo sigurno, u najavi utakmice vidim da svi pricaju da milan ima ogromnih problema sa slabijim momcadima koje im stanu iza s trojicom, da su ih na taj nacin ugrozili svi ovi losiji klubovi serije a jer je milan jako los u branjenju tranzicija, samo to znaci da naprijed treba stavit nekog brzeg.

Meni bi za ovu utakmicu stojkovic ispao iz prve, 3 5 2
    ktc max torrente
    rile misic baturina rog rpg
    cordoba kulenovic
  • Teofil Kateran
    1.7k
    Nadam se da će RPG igrati desno, a Rile lijevo. Ristovski će se jako teško nositi s Leaom, a RPG je puno snažniji i fizički na razini da ga može zaustaviti.

Bitno je pod svaku cijenu pokušati zadržati nulu i napadati iz kontri. Oni će biti puno ranjiviji od Arsenala, a i protiv Arsenala smo imali nekoliko izlazaka koji su morali biti opasniji (npr. Stojkovićev šut kad se namještao pa bio blokiran).

Sutra samo treba odigrati vrlo odgovorno defanzivno, a kroz utakmicu će se sigurno stvoriti prostora za barem nekoliko izglednih šansi.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.6k
    Sutra se nadam da bu Rile lijevo, a RPG desno da zaustavi Leaa, jer u suprotnom loše nam se piše. Čak i ovo kaj Navijač Dinama piše sa Špikom desno mi je bolja opcija od Rileta desno.
    Očekujem nekih 3-5-2 pa da im na kontre probamo uvaliti gol.
    Navijački gledano nadam se pobjedi, ali racionalist u meni želi samo da poginemo na terenu i uz X se časno oprostimo od LP.
  • Droljo
    11.8k
    Pobjeda protiv Milana od 8 ili više razlike garantira prolaz...Kaktus Car

Znači živi smo! Samo to sam htio od ove kampanje u lp. Da zadnje kolo ovisimo sami o sebi. Top! Dani ponosa i slave! :love:
  • don
    10.3k
    pressica Milana je izašla, budući da hrvatskih novinara skoro da ni nema.

inače, lipo je na kraju Cannavaro priča o privrženosti Zagreba i navijača sa Dinamom.

• Alkmar1312
    71
    zadnju tekmu na maks, istrijani im nisu ni dosli kao grupa
  • Besek
    17
    Volio bi vidjeti 3-4-2-1 Nevistic - Torrente, Bernauer, Mmaee - Pjaca, Rog, Mišić, RPG - Baturina, Stojkovic - Kulenović
  • jakov1
    419
    I ko god bude desni stoper, a pretpostavljam Bernauer, (osobno bih tu stavio Mmaea), da ima zadaću pomaganja Špikiću i dupliranja Leaa i čuvanja probijanja uz crtu i ulaska onda u 16erac Thea Hernadeza.Navijač Dinama

Huh hrabro. Definitivno se slažemo da Špiki trčanje dobro ide, samo mislim da ni on ne zna uvijek kud trči. Zamisli ovdje Leaa i Reijndersa umjesto Rukavine i Jankovića...

RPReplay-Final1738096516-3.gif
  • Krizy
    51.3k
    Nadam se da će Dinamo odigrati suprotno od moje forme otvaranja tema
  • NVKOD
    2.5k
    Na krilima pobjede rukometaša protiv Mađarske, kako bih volio da je sutra ovako:

Pustite me da sanjam...
  • Ludovic IX
    7.7k
    Nadam sw da će me razuvjeriti ali ja bi sutra igrao bez kulena. Teško da ćemo imati 10tak i više nabacaja dq bi on nešto mogao iskoristiti. U primanju lopte je igrač manje i zapravo smetnja u brzoj tranziciji. Ako ćemo imati prilika, bit će iz brže tranzicije a tu on ne koristi puno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.