• Zoran
    123

to se općenito žale ili samo za našu današnju utakmicu ? Pa nikad nisu u Maksimiru raspodali cijeli jug pa ne kužim čemu žaljenje kad će danas barem imat dosta karata.
  • Teofil Kateran
    1.7k
    Zna netko da li je i ovaj uspio upisati seniorski nastup za nas, ili je odmah iz juniora otisao van.
    Za Milan ima 5 nastupa
    Laugreano

Nije nastupio, ali je kasnije izjavio da mu je to ostao neostvaren san, kako je rat počeo otišao je u inozemstvo.
  • Krizy
    51.3k

Ne rade to ni inače koliko sam upratio.
    Da rade inače, onda bi imalo smisla žaliti se, a ovako baš i ne :grin:
  • Gelipter
    3.9k
    Milan, Milan, vaffanculo!! :strong:
  • Mali Zeus
    15.5k
    Žal mi je da, AC Milan se nije sjetio to objavit na svom instagram profilu, dok jedna Borussija Dortmund je to i učinila, objavila je ko je sve od naših igrao za njih i dao doprinos njima, mogli su bar iz nekog respecta to napraviti i Milanisti....Nolifer

Tko ih jebe
  • Niko1986
    712
    Ničota kaže Nevistić - Theophile, Mmaee, Torrente - Pierre-Gabriel, Ademi, Mišić, Hoxha - Baturina, Stojković - Kulenović.
  • Nolifer
    9.4k

Milan merda :lol:

A ja igro predictor, da Špika zabija gol, možda bu ušel u drugom i zabil i postal heroj ulice....
  • ShanKu
    1.3k
    Bez Ristovskog.. opa

ima netko kakve glasine bude koreografija večeras? Čisto tako zbog tajminga, puta, ulaska na tribinu..
  • rokikaciga
    197
    Bez Ristovskog.. opaShanKu

Čini mi se da Mister ipak zna kaj dela. Obečavajuće čak i ako nas ovim natamburaju.
  • Marley
    2.8k
    Vidim da su dosta optimisticna ocekivanja za veceras, po anketi itd. Sto je sasvim ok, super! Moja ocekivanja i zelje su ipak prilicno skromnije hehe.

Moze samo jedna molbica... ako bude razocarenja, jel se mozete probati suzdrzati od divljanja, uobicajene drame i ispoljavanja frustracija, pogotovo *za vrijeme utakmice*...
    To bi bilo bas onak, lijepo, malo za promjenu :grimace:
  • Danko
    1.4k

Čuva ga za osijek.
    Nadam se da griješim.
  • El Madrigal
    46

Ako Ničota kaže, mora da je tako. Haha
    Izgleda vrlo dobra postava, možda malo preofenzivna
    Ako će Hoxha, Bati, Stojke i Kule trčati I vraćati se u obranu, onda ima nade. Dobro je Mister detektirao njihovu desnu stranu, kao potencijalno slabiju točku. d u ♡
  • emilperska
    8.1k
    Probudio sam se nekim optimizmom. Mislim da ćemo ih dobit nažalost po naše HNL ambicije :lol:

Špikić; 1:0
  • austrijanac
    5.3k
    Špika danas zabija i dobiva svoju majiuc u shopu baš poput Ademija i Oršića
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.