• vjeko1701
    11.8k
    U trenutku izjave je gospodin Jakirović imao 5 pobjeda i 1 poraz uz gol razliku 17-9. Bila je to sasvim odmjerena izjava u tom trenutku gdje je uletio kao vatrogasac na početku sezone.Captain America

Super, i tko je ovdje ili čak u medijima ismijavao te rezultate ili njega u tom trenutku? Izuzev priča o načinu prelaska iz Rijeke u Dinamo?

Ako Fabio ovo ostvari u prvih 6 utakmica, na jako dobrom smo putu. Tu ne računam utakmicu s Arsenalom.Captain America

Ako naš trenutni trener postigne nešto slično, hoćeš li i njega ovako pretenciozno oslovljavati sa "gospodin Cannavaro" umjesto Fabio?
  • ShanKu
    1.3k
    Pitanje.. kad je Mišić nazadnje zabil gol? Ne idu mi rezultati tako daleko unatrag, a zanima me.
  • austrijanac
    5.3k

I to mislim glavom...
  • Maki2
    759
    Znam da je protiv Slavena, moguce da je glavom
  • sanjinlego
    3.4k
    photo-output.jpg

“Ja sam rođeni dinamovac, još najbolje da navijam za Milan u toj utakmici. Uz sav respekt i ljubav prema Milanu, sigurno ću navijati za Dinamo.”
  • NORTE
    13.4k
    Zna li netko koliko je ukupno kupljeno ulaznica za hum.koncert u Lisinskom?

Zadnje što sam vidio je oko 1560 u subotu, ali do eventa u pon navečer otišlo je još.

Kapacitet dvorane je 1841 tako da je cijeli događaj svakako bio pun pogodak.
    Jedino mislim da vizuali za oglašavanje svakako moraju bit bolji.

Ukupni prihod od ulaznica je negdje oko 100.000 € i sve ide na račun zaklade.
  • NKDZ86
    2.8k
    ne znam samo što takav dinamovac čeka i neda svoj obol dinamu?
  • jedan u nizu
    11.2k
    Jos je rano za reci nakon samo dvije tekme, ali nakon jako dobrog DRUGOG poluvremena protiv Istre, i danasnje pobjede protiv Milana, izgleda da fizicki bolje stojimo i da nam igraci imaju vise energije.

Izgleda da nam je kondicijski trener Atila odradio dobar posao u Turskoj!

Mislim da cemo se nazabijati golova i golova od 70 min u ostatku prvenstva!
  • sanjinlego
    3.4k
    Idemo dalje, idemo pokoriti HNL!! Nema padanja, svi u Osijek;)
  • Georg Koch
    5.3k
    Vi ste sve ono sto bi drugi htjeli biti.
    I ono cemu se mogu samo diviti.
    Steta, tuga i gorcina.
    Ali samo pokazite da KRALJ i dalje ostaje KRALJ.
    I sve ce biti kako treba.
    Naklon deckima!
  • emilperska
    8.1k
    Četnici iz Splita su danas tužniji od nas..

Dobili smo pare, koef, čast i ponos..

A sad se mozemo bavit samo njima jebem im mater komunističku, gotovi su..
  • Maxova dijagonala
    3k
    Pohvale za osobu koja je Denisu Draganoviću ukinula akreditaciju za Dinamo.
    Okej je kritizirat umjereno kao što to rade Tironi,Kvasina ili većina forumaša a nešto potpuno drugo je tako besramno lagat u javnom prostoru i pričat o "Martinovim problemima sa plućima" i sličnim glupostima.
    Plaćam pivu onome tko je donio takvu odluku!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.