• Ludovic IX
    7.7k
    Dinamo je sportskim rezultatom zaradio preko 10 miliona. 8 milja skoro na osnovu bod9va i 3,5 na osnovu 25. mjesta. Ovo je trebalo zaraditi.
  • vjeko1701
    11.8k
    Bili su i danas u niskom startu. Sad moraju čekati nedjelju.Mr Anderson

Neka više do kraja sezone nemaju kaj napisati...
  • Rakovica1986
    870
    Čestitke dečkima, stožeru i svima u klubu na ovom povijesnom uspjehu Dinama. Onako nogometno pišati po Milanu jučer mogu samo dečki sa velikim mudima. Šta bi bilo kad bi bilo, očito je ovako moralo završiti.

Sad na red dolaze svi oni koji su cijelu sezonu vidno nabrijani i smatraju da mogu parirat Dinamu. Što se igrali, igrali ste mamicu vam jebem. Sada je vrijeme da pojedete sva govna koja ste izasrali, a počinjemo sa Osijekom u nedjelju.

Šampion je Dinamo!
  • Mali Zeus
    15.5k
    Bili su i danas u niskom startu. Sad moraju čekati nedjelju.Mr Anderson

Baš me zanima kako @tigric diše danas.
  • NORTE
    13.4k
    Velika pobjeda nad Milanom koji se borio za prvih 8 u LP i što bolju poziciju.
    Ovo je po imenima jedan od jačih Milana u zadnjih dosta godina, posebno u ofenzivi.
    Dva zabijena gola Milanu i dosta velikih prilika su stvarno velika stvar.

Pobijedili su nedavno u Madridu na Bernabeu 1:3 i osvojili superkup pobjedama protiv Juventusa i Intera.

Šteta zbog neprolaska je još veća zbog odlaska Baturine kojeg nije moguće zamijenit.
    Istovremeno odlazi i Sučić pa to dodatno otežava situaciju u budućnosti.

Nemam iluziju da će dinamo opet biti u ovakvoj situaciji, osvojit 11 bodova u LP, ali uvijek ostaje nada...

Teška sezona i jedino što koliko toliko može izliječit sve te ožiljke je titula, koja nam omogućuje i novu Ligu prvaka.
  • Danko
    1.4k

Mene zanima jel sopić vidio što novo u igri, nekakav plan ili nešto.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.6k
    I tak, nakon (ne)prospavane noći, nema mjesta tuzi, naravno da ostaje mali žal zbog ispadanja, ali osjećam samo sreću i veliki ponos. Još jednom bravo za cijelu ekipu koja je sinoć ostavila srce i muda na terenu i priuštila nam jednu nezaboravnu utakmicu i večer.
    Ovo nam je putokaz za dalje, sinoć se opet zakotrljala nezaustavljiva plava lavina, idemo po tu SHNL kantu :heart:
  • kibic
    1.1k
    Sezona 99. je više boljela, poraz od Sahtara još više. Oprostit se od Lige prvaka pobjedom protiv Milana, i to kakvom tekmom; još nakon ovakvog starta. Žal je tu, al puno više je sreće i ponosa za pokazanim.
  • mlinchica
    2.4k
    Meni je ovo bio najljepši plavi tjedan! :heart:
    Od Istre, preko divnog Lisinskog pa sve do sinoćnje pobjede nad Milanom u LP. Pa opet smo tukli nekog velikana na Maksu!

Spominjete i vidite kaj se sve ovdje piše, po društvenim mrežama, a kaj se sve događa van svega toga i s čim se ljudi u klubu bore, ne možemo ni pojmiti.
    Evo, poslije koncerta u Lisinskom, naletim na jednog bivšeg kolegu, za kojeg znam s kim je sjedio godinama u Maksi pubu, tko mu je punio glavu sranjima nakon kaj su ga izbacili iz kluba.. tog istog čovjeka vidim poslije koncerta, crvenog i umornog… veli, bilo mu je super ali.. to famozno ali… niste htjeli Mamića, eto vam sad ovi, kradu, lažu, dajem im još pola godine maksimalno, sve će uništiti, … gledam u njega i ne vjerujem kaj mi priča. Pitala sam ga samo jel “onaj dečko” i dalje časti kavama i hrani ga smećem? Samo se nasmijao.
    Nema tu pomoći osim da ih se onemogući prilasku klubu dalje od tribine. I da im dajemo pobjede. I da im dajemo onakve utakmice kao sinoć. I da im iz sveg glasa pjevamo na tribini na uho da im duša krvari od sreće i ujedinjenosti koja ih okružuje.

A sinoć.. ljudi, 4 gola smo dali Milanu! Perfektno pretrpljeni faul Mmaeeeea, naše blistave zvjezdice, Pjaca (za mene) uobičajeno maestralan, ….Fabio, tak imamo te rad :blush:

Prohodali smo sinoć pol grada u hvatanju noćnog tramvaja koji nikad nije stigao, busa kojeg nismo dočekali, ali smo se zabavili kao balavci u gluho doba noći po zagrebačkim ulicama. Pa jel niš ne vozi prek mosta po noći, do desne obale Save? :lol:

Drago mi je vidjeti i da su neki ovdje omekšali stav.
    Više ljubavi, manje brige. Dinamo je bitan, ne naša ega.

I Vice, nadam se da brusiš pero, očekujem masterpiece danas!
  • Mali Zeus
    15.5k
    Mene zanima jel sopić vidio što novo u igri, nekakav plan ili nešto.Danko

Da, je li ovaj put zadovoljan... I što Ognjen Vukojević kaže.
  • NKDZ86
    2.8k
    samo se nadam da će Kanga biti taj koji će pospremati lopte u golove, fali nam prava špica koji će iskoristit šansu
  • tigric
    516
    Hvala na brizi, odlično sam.
  • Mr Anderson
    10k
    Velika pobjeda nad Milanom koji se borio za prvih 8 u LP i što bolju poziciju.
    Ovo je po imenima jedan od jačih Milana u zadnjih dosta godina, posebno u ofenzivi.
    Dva zabijena gola Milanu i dosta velikih prilika su stvarno velika stvar.

Pobijedili su nedavno u Madridu na Bernabeu 1:3 i osvojili superkup pobjedama protiv Juventusa i Intera.
    NORTE

Gledao sam sve te tri utakmice i tu se stvarno vidjelo koliko su moćna ekipa i to daje ovoj pobjedi još više na važnosti, dosta ljudi nije ni svjesno kakvu smo ekipu dobili. Lijeva strana s Leaom i Hernandezom je svjetski vrh. Tu smo ih dobro zatvorili, Morata se nije vidio, Pulišić nam je još najviše problema radio.
    Odlično pripremljena utakmica i sve super ispunjeno od strane igrača.
  • Mali Zeus
    15.5k
    Još nekaj ću reći.
    Veli frend da opet muke uz Dinamo. Ja reko nije ti to, nije to onaj stari Dinamo sa svojim boljkama. "Stari" Dinamo bi primio gol u zadnjoj minuti u trenutku kad bi se svi drugi rezultati poklopili ili ne bi bio u situaciji da uopće prođe. Ovo je odavno neki novi Dinamo, koji ima ime u Europi i koji sa svakim može igrati, a s najjačima se ne osramoti (ok uz iznimke :D ). Koji može ponosno koračati tom Europom i imati isti broj bodova kao Jedan City i ostaviti 10 klubova iza sebe. Na taj Dinamo možemo biti ponosni i zapljeskati igračima jučer na odigranoj tekmi, na činjenici da su dali sve od sebe što je minimalno što od njih tražimo, da su izgarali za taj dres i grb. Nema više onog starog Dinama, ostaje žal za prolaskom za LP al i jebeni ponos.
  • SAS1987
    16k
    Kakav klub, kakva blesava energijaDr Hofmann

Odličan klub, odlična energija :blush:

Drugi par rukavica je što žalimo zbog nesretnog završetka grupe lige prvaka a zaboravljamo koju sreću smo recimo imali protiv Tottenhama, što je vse promašio Qarabag itd.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.