• Izet Hajrović
    3.6k
    sve se bojim da će i na ljeto biti puno posla. Lako moguće da ćemo tražiti opet oba krila, pokojeg veznjaka, lijevog beka, možda stopera i golmana.
  • NB86
    15.6k

Ne govorim o hijerarhiji, nego cinjenici da za njega moze osvanit neka ponuda iz mls-a, saudije ili tako neke egzotike di bi dinamo dobio 1-2 mil, on se osiguro zivotno i ajmo dalje.
  • Dudu 9
    433
    Nismo ni u poziciji slati hrpu igrača po posudbama kao Chelsea ili City svojevremeno. Klub koji se diči kvalitetnom akademijom i radom s mladim igračima treba uvijek imati 1 ili 2 takva u rotaciji. Pogotovo ako igraju na deficitarnoj poziciji. Što se tiče Baturine, on je inao priliku skupljati minute u drugoj ekipi, koja više ne postoji, u prvu ekipu je postepeno uvođen i kada je Oršić prodan a Ivanušec preuzeo njegovu poziciju Bati se ustalio u prvih 11. On je postao igrač kakav jest zahvaljujući tome što je igrao iz Ivanušeca, Petka, i Mišića . Uz takve igrače mladi igrač nauči više nego na posudbi. Da se razumijemo nisam protiv posudbi niti smatram da trebamo ubacivati gomilu klinaca u prvi tim, ali za jednog ili dvojicu za kojeg struka procijeni da imaju veliki potencijal uvijek ima mjesta.
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    Interesantno je kako svima smetaju igrači poput Perica ,Mmae i da ne nabrajamo ,spominju se plaće. A Perković kad se spomene to je zločin. Kad smo dozivali Oršu mukte kao prošlo je njegovo vrijeme ,bio je ozljedjen bla bla. A Perković? Što je nama on dao ove sezone? Kolika je njegova plaća? Ja bi ga se rješio istog momenta pa svidjalo se to kome ili ne
  • Paggini
    35.9k
    Jbg shvacam ja zake je Mmaee-u pukel film ali opet nije vredu.Facke

Nije mu "pukao film" niti je napravio sranje, tretman koje je imao zbog izražavanja nezadovoljstva statusom je sramotan, u najmanju ruku. Nisu ni RPG ni Cordoba nešto bolje prolazili.

Ne mislim da je ijedan od te trojice jadan nevin osuđen, ali kad padneš da kesicom trave i dobiješ kaznu zatvora od 10 godina, malo je nepravedno, jel?

Bilo kako bilo, nadam se da će Mmaee odigrati na razini na kojoj je plaćen ove sezone, pa nadam se i idućih par.
  • Facke
    4.9k

I ja se nadan da se bude popravil. Nek pokaze vreme.
  • Dudu 9
    433

Kako nam je išta mogao dati ove sezone kada je cijelo vrijeme bio ozljeđen. Prošle sezone je bio jedan od najpouzdanijih igrača u ekipi. Ne vidim nikakav razlog zašto bi ga se riješili .
  • Jurki
    14.9k
    nisam ni ja za posudbe, pogotovo ne ovakve kakve se rade zadnjih par godina de ti igraci u raznim Goricama dobivaju slabu minutazu. Ta "Gorica" bu prije razvijala svojeg šepavog desnog beka, nego npr Mikica. To nije krivica Dinama, vec jednostavno nogomet tak funkcionira.
    Nas je najvise zajebo Savez i nasa retardirana uprava prije 3 godine.
  • Jos-Optimus
    4.2k
    Mislim da je Špika trenutno u rotaciji ispred Cordobe jer je ovaj vjerovatno taktički još neškolovan, a trenutno se nema vremena za raditi školicu...što se tiče talenta mislim da je neupitno da će biti ok. Mbuku ima problem što je više polušpica, i to djeluje kao da bi mogao biti jako dobar na toj poziciji
  • Jurki
    14.9k
    Perkovic je bil ozlijeđen ove sezone. Čačić ga je prvi porinul na LB, kod Biscana je igral Ljubicic, kod Jakira je igral telefonista dok ga ovaj nije napicil, iza toga RPG.. dosla je ozljeda i to bi vise manje bilo to.
    Perkovica na stoperu nismo ni vidjeli..
    imamo mi kamion igraca kojih bi se prije trebali rijesiti nego Perkovica (a i mlad je, moze on puno dati).

Evo recimo mene zdere Brkljaca... ima majstor 300 keka godisnje i boli ga kiki. Bockaj.. valjda najgluplji transfer koji smo napravili... a bome je konkurencija glupih transfera zastrasujuca.
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    @Dudu 9@Jurkima pukao sam ,na Perkovića sam mislio
  • rokikaciga
    197
    Bočkaj kao igrač je (bio) igrač za reprezentaciju. Šteta što je van terena samo takva glava
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    Petkovića :monkey:
  • Jurki
    14.9k
    Bočkaj kao igrač je (bio) igrač za reprezentacijurokikaciga

Kad to? Lik ima jednu dobru polusezonu u cijeloj karijeri.
    Ostalo teski prosjek.
    Osim centarsuta i udarca nema i nikad nije imal nista. Defanzivno rupetina, spor ko blato, upitnih radnih navika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions