• jedan u nizu
    11k
    Sto znaci tocno milijardu pratitelja? To je pretpostavljam ukupan broj koji se podijeli sa brojem utakmica da bi se dobio broj gledatelja po utakmici?
  • Sibirski plavac
    3.1k
    U slučaju rukometa, oni stave da je digital reach milijardu. Tv gledanost je u gabaritima stotina milijuna, ali digital reach je u milijardama.

Pardon, moja greška, milijardu dobiju kad zbroje digital reach i tv gledanost. :rofl:

Svejedno, odlične brojke za "mali i nebitni" sport.
  • GOAT
    1.9k
    Ako sam dobro shvatio, platili su Dan Jonesa prije Barkleya i onda ovog prvog izbacili iz momcadi. Mislim da se sve vidi u onom Hard Knocks serijalu.. uglavnom njihov gm nije vjerovao da ce mu itko ponuditi vise novca, a na kraju su ga pustili rivalu sa najboljom ofenzivnom linijom u sportu.
  • reziser
    7k
    dobili smo dobar poguranac, jer zamisli fijaska da nismo prošli dalje. Četvrtfinale i polufinale i arena potpuno prazna...
  • Mathiasovi Chageri
    3.7k
    zašto? Zar ga nisu Giantsi doslovce otjerali?Jos-Optimus

Ma otjerali je baš pregruba riječ, vlasnik nije htio platiti, odnosno nudio mu je manje love nego što je Barkley htio. Da Giantsi nisu u cap hellu bili zadnje dvije i da se nije dao idiotan ugovor Jonesu, bilo bi love za Saquana.

Ono što mu ja jako zamjeram je potpis za Eaglese. Otići u divizijske rivale nakon 6 godina u ekipi i onda se čak niti zahvaliti kako treba, baš je ispao šupak. Mogao je potpisati za bilo koju ekipu, Texansi su isto bili u igri, uopće me ne bi smetalo. Njegova odluka je bila otići u divizijske rivale i najveće rivale ekipe u kojoj si proveo cijelu karijeru.
  • Jos-Optimus
    4.2k
    Da, malo mi tvoja verzija ne drži vodu, prije ova od
    Ako sam dobro shvatio, platili su Dan Jonesa prije Barkleya i onda ovog prvog izbacili iz momcadi. Mislim da se sve vidi u onom Hard Knocks serijalu.. uglavnom njihov gm nije vjerovao da ce mu itko ponuditi vise novca, a na kraju su ga pustili rivalu sa najboljom ofenzivnom linijom u sportu.GOAT
    Koliko vidim svi komentiraju da je Saquon ljudina i da se baš osjećao izdanim
  • GOAT
    1.9k
    Da i meni je on super lik, jos je on njihov "domaci decko" i sjećam se njegovog drafta tu nas je sve kupio sa svojim razmišljanjima i igrom, al opet kuzim i sto mu zamjeraju odlazak u Philly no naravno otići će tamo gdje ce imati najbolje sanse za pobjedu.

Mislim da je poceo razmišljati glavom nakon sto su ga se tek tako riješili u NY-u.
  • Jos-Optimus
    4.2k
    Ali kakve greške rade Giantsi, pa to je čudo...gledao sam video di klinac od GM-a govori starom da na draftu uzme Jaydena Danielsa
  • Facke
    4.9k
    Pa ja ne znam, kolko put su nas suci pokrali v rukometu? I sad kad nam je isle male v korist onda se opet sere? Pa fala bogu da nam se je konacne vrnule nekaj male. A kaj se tice RTLa i rukometa i prenosa, sto pot su bolsi od Nove TV v nogometu. A HRT nema namjere kupiti prava za rukomet izgleda. Tak da nek ostane pri RTLu. Tu sam generalne zadovoljen s komemtatorima.
  • GOAT
    1.9k
    "you only get this job once, might as well try to win"

Ovaj rookie Nabers mi se cini zanimljiv i nadam se da ce mu dati ili Sandersa ili Warda ali poznavajući njih sabotirat će nešto.

Ne znam ja puno o pikovima prve rune, Ramsi to ne rade cesto :lol:
  • Jos-Optimus
    4.2k
    Ma dobri su, ali Džomba je zakon..jesi vidio kako je Tomaševića sprdao za košarku? :rofl:
  • Facke
    4.9k

Ma Dzomba je zakon "Gradonacelnice" :lol:
  • Tom Hanks
    3.4k
    sad kad nam je isle male v korist onda se opet sere?Facke

Krasno razmišljanje
    Kad bude suprotno onda će bit kmecanja ko u priči
  • Mathiasovi Chageri
    3.7k
    gledao sam video di klinac od GM-a govori starom da na draftu uzme Jaydena DanielsaJos-Optimus

Ta scena sa Hard Knocksa gdje mali od Schoena govori to se toliko puta reciklirala kao da je ovisilo o Giantsima hoće li ga uzeti ili ne, a zapravo je mogao reći štogod, na kraju je Nabers bio odličan izbor jer do Danielsa nisu mogli.

Daniels je bio projecirani drugi/treći QB na draftu na kojem su Giantsi birali 6., a tri ekipe prije njih su trebale QB-ja. Gola činjenica je da do Danielsa a ni do Mayea nisu mogli. Mogli su trejdati gore, ali nitko od ekipa koje su uzele QB-ja (Patsi i Commandersi) ne bi uzele pickove od Giantsa i onda potpisale nekog "bridge" QB-ja i čekale ovogodišnji, kvalitetom lošiji draft da bi birale. Giantsi nisu nikako mogli niti do Danielsa niti do Mayea.

Da, malo mi tvoja verzija ne drži voduJos-Optimus

Gle, jedino što je tu zapravo jasno su činjenice, a sve ostalo je naša interpretacija. Činjenica je da su Giantsi dvije godine dogovarali ugovor s Barkleyem, da su ga franchise tagali sezonu prije, da su se natezali oko 2 milijuna godišnje i da nije htio potpisati ugovor jer je smatrao da na free agencyju može dobiti više para. Nuđeno mu je 12.5 milja po sezoni i nekih 25 ukupno garantiranog novca (isto scena iz . Hard Knocksa), on je odbio, čekao free agency i potpisao za najvećeg rivala za 37,5 ukupno, 27 garantirano.

Da, Giantsi su ispali jadni jer su se điberili s njim, imali bi više love da nisu dali idiotan ugovor Danielu Jonesu, ali isto tako je i Barkley potpisao za divizijskog rivala da lakše dođe do Super Bowla. Baš zato mu želim da ne dođe do njega. Kasnije se posuo pepelom i govorio da je mogao taj odlazak drukčije iskomunicirati i da je pogriješio, ali jebiga, šteta je već bila počinjena. Čisto rivalitet iz mene progovara.
  • Jos-Optimus
    4.2k
    pa dobro, logično s tvoje strane, hvala na pojašnjenju, nisam bio baš dobro upućen
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.