• Dinamo iznad svih
    77
    nije ozlijeđen, bio je na tribini protiv Slovenije
  • reziser
    7k
    nemoj me tjerat da ti ja vadim situacije :nerd:
  • austrijanac
    5.3k

Stari, ja znam zašto komentiram i iznenadio bi se ali kad kažem suđenje katastrofa, ne mislim da su nam odmogli automatski.

Dovoljno dugo sam radio sa/za hrs/ihf da znam kak to ide
  • reziser
    7k
    ok
    Ipak sam ja samo obični subjektivni navijac
  • austrijanac
    5.3k

Ne kužim s kim se ti boriš s obzirom da oboje mislimo da su nas pogurali?
  • deda
    34.7k
    Riječ "katastrofa" je preteška u bilo kojem kontekstu. Moji Pemci su to odradili gospodski, dakle lagano domaćinsko suđenje.
  • Mali Zeus
    15.4k
    Ne kužim s kim se ti boriš s obzirom da oboje mislimo da su nas pogurali?austrijanac

Ja isto gleda kaj se događa. :D
  • reziser
    7k
    mislimo da govoris da su bili na našu štetu
  • austrijanac
    5.3k
    Za mene je katastrofa jer će se ista stvar dogodit nama kad-tad pa će bit čuđenja kaj pura dreku.
    A svi koji su ikad malo dublje zagrebali u rukomet zna se kak to ide.

našu štetureziser

Kak da ne :cool:
  • Sibirski plavac
    3.1k
    Ma te priče o sucima su isto pretjerane. Ono isključenje Mamića, ne sviranje isključenja Blagotinšeku, davanje lopte Slovencima jer je navodno Šoštarić zadnji dirao loptu iako snimka pokazuje da nije baš tako. Da nas je htjelo skroz pogurati sudački, ove odluke bi bile suprotno suđene.

A i muka mi je više od ovih komentara raznih "stručnjaka" da će rukomet uvijek biti mali sport radi sudaca. Ok, imaju u rukometu dosta važnosti suci, ali konstantne priče da ga oni koče u popularizaciji su pizdarije. Pokaži nekome tko ne prati nogomet snimku Južna Koreja Italija 2002., Chelsea Barca 2009. ili 2014. Hrvatska Brazil, pa ti vidi hoće li mu to biti "predivna igra" ili će mu se zgadit. U košarci isto, na youtubeu ima 10 minutna kompilacija sudačkih grešaka koje su sve gore što video ide dalje.

Inače, par podatak gledanosti rukometa, tog malog i nebitnog sporta:
    Ehf euro 2008- 1,2 billion viewers
    Ehf euro 2010- 1 billion viewers
    Ehf euro 2012- 1,47 billion viewers
    Ehf euro 2016- 1, 65 billion viewers
    Ehf euro 2020- 1 billion viewers
    Ihf world championship 2021- 1 billion viewers
    Ihf world championship 2023- 1,1 billion viewers
    Ehf euro 2024- 764 million digital reach

Ehf champions league 2020/21-530 milllion viewers
    Ehf champions league 2021/22- 550 million viewers
    Ehf champions league 2022/23- 373 million viewers
    Ehf champions league 2023/24- 1 billion digital reach

Ne znam baš da bi "mali" sport imao ovakve brojke... :chin:
  • Mali Zeus
    15.4k
    Za mene je katastrofa jer će se ista stvar dogodit nama kad-tad pa će bit čuđenja kaj pura dreku.austrijanac

Al dobro kaj se dogodilo, malo su nas pogurali, nisu opljačkali Slovence?
  • austrijanac
    5.3k

Ti si s ovime samo dokazao da je rukomet u padu, ništa drugo. Tako da hvala.

Ma nisu, vjerujem da bi ih dobili i bez tih pizdarija. Samo ja imam drugačiji pogled na suđenje u rukometu naspram većine i to je ok. Nemoramo se slagat
  • Mali Zeus
    15.4k

Ma nije da se ja ne slažem ili ne. Samo pitam netko tko je stručan, jer ja te stvari stvarno ne vidim dok ne pročitam poslije. Dobro vidim kad nas malo kraju, al to je zato što sam subjektivan. :)
  • Jos-Optimus
    4.2k
    zašto? Zar ga nisu Giantsi doslovce otjerali?
  • Sibirski plavac
    3.1k
    Ti si s ovime samo dokazao da je rukomet u padu, ništa drugo. Tako da hvala.austrijanac

Kako? :rofl:
    Posjećenost lige prvaka u dvoranama i tv gledanost i digital reach rastu svake sezone. Final four lani oko 50 milijuna gledatelja (navodno nikad toliko,barem ako je vjerovati EHF-u). Velika natjecanja također u digital reachu svaki put rastu, dok tv gledanost varira. Ali opet je to nekakva brojka od skoro milijardu. Jel može "mali" sport imati skoro milijardu pratitelja na nekom natjecanju? Po meni ne može. Kako vaterpolo nikad nije niti će doći do te brojke? Zato što je "manji" sport. Iako, i oni su lani imali digital reach u ligi prvaka na oko 25 milijuna, što su za vaterpolo čak ok brojke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.