• Mathiasovi Chageri
    3.7k
    Kad bude suprotno onda će bit kmecanja ko u pričiTom Hanks

Da se ubacim na ovaj dio o sudačkim pogurancima, bravo, upravo to je bit.

U prvom poluvremenu je bila scena gdje je Slovencima suđeno probijanje na krilu, gdje je ako se ne varam Mandić protrčao kroz golmanski prostor da bi se postavio i Slovenac se zabio u njega. Ne sjećam se kad je to točno bilo ali u nekom trenu kad smo stizali njihovu prednost. Da je nama suđen faul u napadu u tom trenu crtale bi se kretnje igrača, komentatori bi pričali o oružanoj pljački a IHF bi bio triput spomenut u sekundi.

Jučer je bilo poguranca od strane sudaca, ali Islanđani su zadnji koji bi se trebali buniti na to, pa ljudi su u najbitnijoj utakmici u skupini dobar dio utakmice gubili 10 razlike.
  • Sibirski plavac
    3.1k
    ali Islanđani su zadnji koji bi se trebali buniti na to, pa ljudi su u najbitnijoj utakmici u skupini dobar dio utakmice gubili 10 razlike.Mathiasovi Chageri

Točno tako. Općenito mi je urnebesno kad se Skandinavci žale na suđenje u rukometu, a upravo njih se često kad malo zapnu najviše pogura. To mi je kao kad se navijači Barcelone ili Reala žale na krađu. :rofl:
  • Mali Zeus
    15.4k
    ↪Facke Ma dobri su, ali Džomba je zakon..jesi vidio kako je Tomaševića sprdao za košarku? :rofl:Jos-Optimus

Ma Mirza i Vori bi sami trebali voditi emisiju, onaj klaun Vargek je suvišan, da ne pričam kak se ponaša ko na duracell baterijama.
  • KtcGoat
    127
    Rekao je Dagur da je zvao i Mihića, ali još nije bio u zapisniku čini mi se
  • don
    10.2k
    IMG-7920.jpg
  • Nolifer
    9.3k

:strong:
  • Droljo
    11.7k
    Opet igramo za kurac.
    Nit obrane nit napada...
    Jbte mi nakon timeouta bacimo loptu u aut :grimace:
  • don
    10.2k
    igramo za kurac cilo prvenstvo, uz poneke blijeskove zbog domaćeg terena.
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    Opet soliranje a oni igraju ko momčad. Pavlović nek ostane na klupi plz
  • Krizy
    51.1k
    Ubišmo ih našim oružjem za propast :rofl:
  • Keyser Soze
    11.9k
    Teško ćemo bez Cindrića, Karačića, Mandića, Duvnjaka i Martinovića dobit ovo.
  • Noel
    8.3k
    Neznam ko će igrat ako prođemo sad se i Martinović ozljedio..
  • Facke
    4.9k
    Ha jaka tekma je ove. Prava za nokaut fazu.
    Steta da nema Karacica u kadru denes. Mislim da bi nam dobre dosel. A za Cidnru sam suprotnoga mislenja. Fala bogu da ga nema.
  • Sibirski plavac
    3.1k
    Ne znam hoću li doživjeti dan kada Hrvatska zabija zadnji napad prije poluvremena.,.. Skoro smo primili, ali fala Bogu Mađari jednako smotani bili pa nisu iskoristili.
  • KtcGoat
    127
    Ostali jedino na Pavloviću na srednjem, nadam se da ce doc sebi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.