• Kaktus Car
    886
    a iz njihove perspektive to djeluje da su izdušili fizički zbog nedovoljne spreme.Tongo Doumbia

To je užasno iz perspektive HNL-a, ako je ekipa koja je par dana ranije igrala u Londonu protiv jedne od trenutno najboljih ekipa svijeta bila fizički spremnija za drugo poluvrijeme od ekipe koja se odmarala mjesec dana.

Zato HNL klubovi i prolaze u Europi kako prolaze.
  • NB86
    15.6k
    Ne zelim ni gledat tovare, tocno znam da igraju lose i da ce iz prve ozbiljne prilike dat gol i gotova utakmica
  • vjeko1701
    11.7k
    Koje ti drugo pokriće osim pogled na tablicu treba za razjasniti ovaj misterij?Blueshadow86

Mješaš pojmove. Kao prvo, da bi nešto prozvao dominantnim, mora biti uvjerljivo ispred drugih. Rijeka je prva sa istim brojem bodova kao i Hajduk (ako zanemarimo trenutno stanje nepunog kola). Imaju jednak broj nerješenih kao i pobjeda kaj opet nije naznaka dominacije.

Možeiš ih zvati najefikasnijim ali ako ćemo realno gledajući ovu sezonu, trenutno su najmanje loša ekipa. Pričati o dominaciji u sezoni u kojoj nijedan klub nema više od 2 ppm nema smisla.
  • GeneralNapoleon
    507

Mozda jer volim bit precizan i tesko mi pada izjednacit rezultat sa predstavom. Sreca ili slucajnost su sustavni dio nogometa. I samim time manipulariju rezultat. Ne mogu osobno prihvatit mantru da ekipa koja pobijeda = dominira. To je uglavnom slucaj ali ne mora uvijek biti.

Ako nas netko pobijedi sa 1 sutom u okvir dok mi imamo 50 ne znam u kojem svijetu to moze bit dominacija. Mozemo pricat o tome je li to zasluzeno ali dominantno sigurno nije.

Znam da su neki ljudi alergicni na statistiku, a ocito i dojam, ali valjda i to neki k pokazuje. Inace je Jakir valjda jedan od najboljih nasih trenera svih vremena jer je na prolijece imao 2,52 boda po utakmici. Ne trebamo onda na nista drugo ni gledat. Ni dal imamo mehanizme nit ista. Samo stavimo treneru u ugovor koliko bodova po utakmici mora osvojit i stvar rijesena.
  • don
    10.2k
    Ne zelim ni gledat tovare, tocno znam da igraju lose i da ce iz prve ozbiljne prilike dat gol i gotova utakmicaNB86

doslovna preslika cile sezone. Tako će i bit
  • GeneralNapoleon
    507
    Možeiš ih zvati najefikasnijimvjeko1701

E bas sam si ovo i ja pomislio.
  • Kaktus Car
    886

Ne, ne, ne kužiš ti; Dinamo je očito trebao nakon priprema razbiti i Arsenal (koji je bez poraza doma ove sezone) i pregaziti Istru dvoznamenkastom razlikom i valjda retroaktivno pobjediti u derbijima iz prošle godine.

Da nova uprava zna znanje nabavili bi vremeplov u ovom transfer roku...
  • rokikaciga
    130
    Jebote gledam jučer i danas HNL...i neće me nitko uvjeriti da se mi ne bi trebali prošetati HNLom. Pa ovo je komično.

Mister povedi nas!
  • Blueshadow86
    2.3k
    Kao prvo, da bi nešto prozvao dominantnim, mora biti uvjerljivo ispred drugih.vjeko1701

Gdje sam ja prozvao nekoga dominantnim? Molim te citiraj me.
  • Sibirski plavac
    3.1k
    Tipična tovarska tekma. I oni i protivnik ništa, trenutno 0 0,a na kraju će se "ćaća" pojavit za 1 0 i tako će i ostati...
  • JMastermind
    383
    Oči mi krvare od ovog "nogometa".
  • vjeko1701
    11.7k

Pitanje koje postavlja dotični forumaš
    Ali sto me zanima je kako si dosao do zakljucka da igraju najljepsi i najdominantniji nogomet u ligi?GeneralNapoleon

Ti onda citiraš i pišeš:

najdominantniji nogomet u ligi? — GeneralNapoleon

Koje ti drugo pokriće osim pogled na tablicu treba za razjasniti ovaj misterij?
    Blueshadow86
  • Filip 91
    1k
    Nogomet u rangu Kazahstanske lige (kad ne igra Astana). Nevjerojatno za kime mi zaostajemo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.