• dinamozivivjecno
    2.3k
    pa isto kao sto bi dinamo iz 2021/22 razbio ovaj dinamo :lol:
  • Blueshadow86
    2.3k
    Je*ote, jesi i ti čudan :rofl: Ti sad u 19 kola spominješ nekakav poništeni gol i da to čini razliku...šta bi bilo da je ovo, šta bi bilo da je ono... Jedina je istina je ta da i takva Rijeka bježi nama 7 bodova. Spominješ sreću kod rezultata 4:1. Misliš da je sve do sreće, a 3 razlike? Ovo još nisam čuo. Pa nije ovo košarka.
  • Droljo
    11.7k
    kao sto bi dinamo iz 2021/22 razbio ovaj dinamo :lol:dinamozivivjecno

Hoćeš reći da su prošla ona vremena kad smo svakom prodajom bili sve jači?
  • Sven
    117
    ne znam na sta ciljas ali iz tvog prethodnog upisa bi zakljucio da ce zabit 10 golova do kraja sezone. Sve sto si rekao stoji ali Duje Cop nece sam rjesavati utakmice. Usporedbe radi, Maric prosle godine osjetno bolji igrac
  • GeneralNapoleon
    507

Rijeka i hajduk su nakon 18 kola bili na velebnih 2 boda po utakmici. To samo pokazuje da su ubiti blagi prosijek i da je nevjerojatni uzas sto smo se uspijeli dovest u situaciju da smo na -7 iza takvog raspada.
  • Sibirski plavac
    3.1k
    Ti sad u 19 kola spominješ nekakav poništeni gol i da to čini razliku...šta bi bilo da je ovo, šta bi bilo da je onoBlueshadow86

Pa činilo bi, jer s tim golom završilo bi 1 0 za Slaven, prvi Rijekin poraz koji bi ih sigurno nakon toliko tekmi neporaženosti barem malo uzdrmao. Ovako i dalje 0 poraza na neku foru. Čak je i ona šampionska Rijeka skupila 2 poraza, a igrala je odlično. Kolko ih nekad sere, ne bih se čudio da budu hrvatski "invinciblesi".
  • GeneralNapoleon
    507

Osovjit ce naslov sa 18 pobijeda i 18 nerijesenih.
  • Blueshadow86
    2.3k
    Osovjit ce naslov sa 18 pobijeda i 18 nerijesenih.GeneralNapoleon

Jebiga, ko te pita na kraju. Ko te pita za dojam ukoliko se ne radi o umjetničkom klizanju. Gleda se samo pozicija na tablici i bodovi.
    Sve u svemu, nadam se da ćemo se probuditi i trgnuti, stići zaostatak, prestići Rijeku i tovare i podići trofej.
  • GeneralNapoleon
    507
    Znaci Rijeka - Loksa danas:
    46% - 56% posijeda
    13 - 10 suteva
    67% tocnost dodavanja (Rijeka)
    1 velika prilika - 1 velika prilika
    6 - 6 kornera
    23 - 14 dodira u 16m
    51 - 48 akcija u zadnjoj trecini
    rezultat: 4 - 1

Neki bi rekli najljepsi i moderniji nogomet u ligi.

Nadodat cu jos usporedbu sa nasim porazom protiv Lokse:
    Loksa - Dinamo
    37% - 63% posijed
    7 - 20 suteva
    2 - 3 velike prilike
    5 - 11 kornera
    74% tocnost dodavanja (Dinamo)
    11 - 34 dodira u 16m
    49 - 99 akcija u zadnjoj trecini
    rezultat: 3 - 1

Pa eto Rijeka po igri jednostavno zasluzuje ovo jel.
  • emilperska
    7.9k
    Rijeka sigurno neće osvojit naslov.
    Odnosno ako ga osvoje to ce biti rekordno minimalan broj bodova od kad je Liga 10 i to ce znacit da smo se raspali i mi i jogurt.
    Njihov ritam je pobjeda doma protiv 4 od 6 slabijih ekipa. Ostalo Xevi i neka zalomljena pobjeda u gostima. Za vise od tog ovaj njihov Lokomotiva kadar + Fruk i Pašalić bas i nije. Da maknes ta 2-3 igraca, za ostale nisi zicer da li bi bili starteri u Gorici i Loksi. Nema tu mesa za pobjede u serijama..
    Oni nisu opasnost.
    Oni su naš prijatelj da se jogurt raspadne kao lani.

Prva 3 kola ce pokazat koliko je jogurt sposoban u serijama pobjeđivat.
    Ako mi kiksamo u Osijeku, a oni osvoje 6 i odu na 9-10 bodova, a jbg maltene je gotovo..
  • Neron53
    1.2k

Rijeka je veca opasnost od tovara.
    Bas zato sto ih se ne uzima za ozbiljno.
  • Paggini
    35.5k
    1Ka09Mh.jpeg

WanhzrB.jpeg

Koji je od ova dva najljepsi, najdominantniji nogomet HNLa, a koji je pobjeda izvučena na jedvite jade i sreću protiv bolje ekipe? :chin:
  • GeneralNapoleon
    507

Slazem se. Mislim da Rijeka kao ni prosle sezone nema kvalitete da izdrzi do kraja. Ocekujem da se na vrijeme raspadnu.

S druge strane od ovog zla sa juga me strah. Jer smatram da imaju dosta kvalitetniju ekipu od Rijeke. Tako da ih gledam kao jedine ozbiljne konkurente. Pitanje je samo hoce li se opet raspast sami od sebe kao prosle sezone ili cemo se ovaj put morat potuc do samog kraja. S obzirom da dijeluju zbog Gattusa dosta ozbiljnije mislim da ce nazalost bit druga opcija.
  • E46
    1.1k
    ne kuzim? Sta igra samo kadar? Po tome nitko nema pravo osim nas osvojit?
  • sport
    4.1k
    Ovaj donji graf je dokaz da su mediji i neki "navijači" u pravu jer se vidi kako nas je Istra razbila :razz:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.