• Paggini
    35.5k
    glupo pričati o sreći drugih, dan nakon tekme u kojoj smo protivnika slomili slobodnjakom i njihovim autogolom?Tongo Doumbia

Pa dobro, osijek je nama uvalio sut koji je presao preko noge jurisicu, gol hernanija kakav se nece ponovit ikada i glupi penal u 90. minuti, a 4 puta su prešli centar? Isto kao i Gorica 2:2.

Nije se tad baš pričalo o sreći Osijeka? A mi kad dominiramo cijelu utakmicu, imamo 3 PUTA više šuteva, onda eto slobodnjak i autogol su nas pogurali.
  • GeneralNapoleon
    507

Jebes mi sve ako nisi editirao onaj post gdje kazes da igraju i najljepsi :lol:
  • Marc
    278
    Majketi ovaj stoji u mjestu i Kalik se zabije u njega i Bosec dobije žuti… di je logika.. jel piše netko u listu ovakve odluke.. jebo me pas.. a seru da su podtlačeni.. mamu im njihovu jadnu
  • Droljo
    11.7k
    Jel se i vama čini da se rakitić izobličio u faci? :chin:
  • Filip 91
    1k
    Da, kao da je bio na botoxu.
  • KtcGoat
    125
    I jedni i drugi jos nisu autove naucili izvodit ccc
  • Blueshadow86
    2.3k
    Ok to, ali to nisu moje riječi i tvrdnje da je Rijeka dominantna. Ja sam samo odgovorio najbliže onome što je kolega pitao.
    Ne treba se tu ni razglabati ni šiljiti previše. Pogled na samu tablicu daje 100 odgovora. Nadam se da ćemo se poslije 36. kola na vrhu piramide nalaziti mi pa onda Rijeka. Tovari neka se bore za mjesta broj 3 i 4. To su moje želje.
  • GeneralNapoleon
    507

Uostalom i protiv Istre su bile ja mislim dvije situacije gdje smo stvarno impresivno fulali. Jedna je kad Pjaca ubacuje, Majkic odbija i Baturina ju nabije preko gola. Druga je kad je Misic pucao nakom kornera, Majkic obranio a Hoxha nije uspio ucackat nekako.
  • don
    10.2k
    kako su nemoćni, loši i bezidejni kad im se izađe u visoki presing...

ako ih ne dobijemo u oba derbija smatrat ću da nemamo ni profesionalne igrače, a ni stručni stožer.
  • Rex Ramae
    2.9k
    I jedni i drugi jos nisu autove naucili izvodit cccKtcGoat

Legendo, prijateljski savjet, nemoj se više rugati.
  • Marc
    278
    ne zaboravi da bi ti isti Kazahstanci vjerojatno dobili ili bili u egalu bilo koji naš klub izuzev Dinama u doigravanjima za jednu od europskih liga…
  • vjeko1701
    11.7k
    Prestanite offtopičariti ovdje. Prepiranja prebacite u inbox. Pobrisani neki postovi. Više neće biti upozorenja.
  • KtcGoat
    125
    A nemos pogodit svaki put jbg
  • Noel
    8.2k

Barem sam mislio da se na Zoni neće dopuštat trovanja i narativi koji će pokušat rušit Dinamo.
    Ostavio si od dotičnog post gdje tvrdi da je jučerašnja pobjeda plod sreće a moje si izbrisao. Izvrsno.
  • vjeko1701
    11.7k
    Reći da je pobjeda plod sreće je njegovo mišljenje na kojeg ima pravo. Nije vrijeđao niti prekršio nijedno pravilo.

Takvo njegovo mišljenje svatko može osporiti raspravom, činjenicama, statistikom...čime god želi ali zvati forumaša "sramotom" nije nijedno od navedenog.

Ovo kaj ste po temi izvodili nakon toga je lijepo za hlađenje radi spama i offtopica al sam obojici progledao kroz prste. Nemoj mi testirati strpljenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.