• Zagi
    9k
    Prva i odmah jako.
    Instant pojačanje, potpuno očekivano.

Dobrodošao doma Bartole, nikada nisi niti trebao odlaziti.
  • MarK
    827
    Odlično odigrao. Igrao sa puno želje, borbenosti i hrabrosti u izlascima. Vidi se da je dugo sjedio sa strane. Nadam se da može nastaviti ovako.
  • marcio amoroso
    39.3k
    Bartol je mašina!
  • ŽacZgb
    63
    Odličan nogometaš,a još dodatno pojača kad igra za svoj Dinamo. Super danas,sam tak nastavi!

Mislio sam već u nepopularna pisat kaj se lijevog beka tiče,puno puta nam je bolje ispalo kad su stoperi ili vezni krpali poziciju nego kad smo kupovali zvučna imena sa renomeom.
    Da ne bi nakraju bilo ak dođe Taylor < Franjić
  • GeneralNapoleon
    507
    Fenomenalan danas.
  • Krizy
    51.1k
    Sretno kapetane mladih momčadi, nadam se povratku i preuzimanju kapetanske trake "prave" momčadi za par godina, ako Bog da.Krizy

Povratak i borbenost su tu, samo tako nastavi pa da sve pogodim kroz neko vrijeme :heart:
  • Paggini
    35.5k
    Najveći pljesak tribina je dobio, potpuno zasluženo. Kakva utakmica NAŠEG Baća!
  • Sibirski plavac
    3.1k
    Koliko je mene ovaj dečko oduševio večeras, to je čudo jedno. :starstruck:
    Perfektan, i to na poziciji koja mu nije primarna. Treba nam apsolutno pravi lijevi bek, ali lijepo je znati da i Franjić to vrhunsko može pokriti.
    Kapa do poda majstore. :cheer:
  • El Madrigal
    39
    Momci, ne treba više lakrdija i laprdanja o lijevom beku. Nakon Gvardiola najbolji. A i prodao se iz dinama sa LB.
  • hardek
    3.9k
    Meni se i protiv Šahtara svidio. Uz Gvardiola najpolivalentiji igrač koji je izašao iz omladinskog pogona. Imam filing da ga možeš stavit bilo gdje na terenu i odigrat će barem korektno
  • veselko tenžera
    3.8k
    Da je neki Taylor došao i odigrao ovakvu utakmicu začinjenu sjajnom asistencijom forum bi izgorio od pohvala i priče da smo riješili lijevog beka za narednih par godina.
    Ovdje čak i nije ona česta priča da su stranci idealni, a naši prevare. Jednostavno je previše ljudi popljuvalo struku tvrdeći da je Bartol rupa na beku, a sad su preponosni za čestitati čovjeku na sjajnoj partiji. Tek je prva, može biti i lošijih izdanja, ali nije fer prešutjeti odličnu partiju našeg djeteta. I da, ovo bi moglo biti jako dobro rješenje za beka :smile:
  • Facke
    4.9k
    Kak sam ga vec i scera nanon tekme pohvalil budem sad i tu. Pozitivne sam iznenaden. Pogotove igre prema napred u presingu teri je znal koristiti i tak osvojil lopte i dobil duele. Nadam se da bude tak nastavil i da ga mogu stalne hvaliti. Lepa asistencija i odigral je dobru utakmicu.
  • don
    10.2k
    gledan opet utakmicu i samo mi se potvrdia dojam da nam bolji livi bek za HNL od Franjića ne triba.

i ofenzivni i defanzivni posa odlično odradia, brz i agresivan i nagradilo ga sa asistencijon.
  • Mali Zeus
    15.4k
    Kakav nabac lik ima, divota jedna. S obzirom da rijetko vidimo nabac od beka još i fascinantnija stvar što ih uopće upućuje, a kamoli što su tak točni.
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.