• Praskaton
    3k
    Bartol i Dinamo su neobjašnjivo dobar spoj.Mislim da nigdje ne može pružat kvalitetne partije kao doma.
    Uopce ne sumnjam da će se pokazat kao pojačanje.Isto kao i Niko.
    To je put kojim moramo ići.Dva hrvata u najboljim godinama sa par sezone iza sebe.
  • ElDorado
    1.3k
    Prodan je prerano, pomalo na silu i nisam siguran da je bio sretan kaj ide.
  • Zagi
    8.9k
    Moja teorija od kada sam ga vidio u juniorima je da je on stvoren za igrati lijevog stopera ali to nije mogao jer se moralo otvoriti mjesto za Gvardiola.
    U trojci ili četvorci, nebitno.
    Vidjet ćemo kaj na to veli don Fabio. Ako itko zna ...
  • Mihaljević
    11.1k
    Bartol je bolji igrač nego Selahi i takvi slijepci. Sretno Kapetane!
  • Plava stijena
    310
    "Dani Olmo pronašao spas? Barcelona ga ne može registrirati, ali rado bi to učinio Milan! Mundo Deportivo piše da talijanski klub želi posuditi Olma do kraja sezone, što zvuči kao dobar ishod i za igrača i za Katalonce. Na ljeto bi ga valjda uspjeli registrirati...

Čini se, dakle, da bi se Olmo ipak mogao vratiti na Maksimir, ali u neočekivanoj ulozi - protivnika. Naime, od prošle sezone više nije važno je li igrač, a koji je stigao tijekom zimskog prijelaznog roka, igrao za neki drugi klub u Ligi prvaka. U prijevodu, dovede li Olma, Milan ga može registrirati za LP iako je Španjolac u istom natjecanju nastupio za Barcelonu." SN

Ako je točna ova informacija Bartol će nam sjajno doći u preostale dvije tekme LP. Paralelno s time više nema smisla produživati posudbu Rogu.
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Ne moze Olmo bit registriran za Milan na Maksimiru.
  • Jurki
    14.3k
    kao ni Franjic za Dinamo.
  • Plava stijena
    310
    Znači amaterizam od sportskog novinarstva... Niš novo.
  • jedan u nizu
    10.7k
    Moze u drugom dijelu natjecanja, a pretpostavlja se da ce Milan ici dalje.
  • blubach
    690
    Volim ovog igrača zbog polivalentnosti i sjećam se jako lijepih stvari koje nam je pružio. Također se sjećam i izrazito loših predstava i znam da sam bio prilično sretan kad smo ga prodali za 7.5m eura, pogotovo jer je bio samo rotacijski igrač.
    Nisam siguran može li nam biti onakvo pojačanje kakvim ga predstavljate, a nadam se iskreno da sam u krivu. Wolfsburg ga je kupio za tolko kolko ga je kupio, vidio je nešto opako u njemu, ali su također s vremenom vidli i da nije dovoljno dobar za njih pa ga slali na posudbe gdje isto nije bio dovoljno dobar pa s tim ne vidim kako bi i nama mogao biti dovoljno dobar.
    Sretno Bartole, pokaži mi da sam u krivu i rasturi na kojoj god poziciji igrao.
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.