• jedan u nizu
    10.7k
    Samo da si priupišem ovdje radi budućih računanja. 7,5 odšteta + 15% od eventualnog budućeg transfera iznad te sume.deda

Ako ga otkupimo za, karikiram, 10mil, da li onda 1,5mil se vraca nama u kasicu prasicu? :rofl:
  • Izet Hajrović
    3.2k
    Sretno kapetane mladih momčadi, nadam se povratku i preuzimanju kapetanske trake "prave" momčadi za par godina, ako Bog da.Krizy

Prije 3 godine...
  • Borovljanin
    141
    Ja ga vidim na lijevom beku primarno. Osim ako dođe Taylor.
  • Crni86
    7k
    Neka se ostvare krizyeve rijeci.

Nadam se da cemo ga koristiti na 6.
  • Teofil Kateran
    1.6k
    Samo se nadam da nam nije rješenje za lijevi bek, na šestici svakako može pomoći, dovoljno je kvalitetan da rastereti Mišića.
  • Paggini
    32.9k
    Daj Bože da bude na razini, otkupimo ga i ostane u Dinamu ostatak karijere. Trebaju nam takve njuške, koje od malih nogu krvare plavo.

Dobrodošao nazad Bartole, ponovila se Legia svaku utakmicu!!!
  • Crni500
    19
    Franjic uzeo svoj broj 38 iz bivsih dana,nadam se da ce nastaviti i sa takvom igrom iz svojeg prvog mandata u Dinamu.
  • Jurki
    14.3k
    Bartole dobrodosao natrag u Svetinju. Ti bar znas tezinu dresa.
    Sretno.
  • Dinaminjo
    1.2k
    Jos jedan povratak pa nek zasvira Boys are back in town
  • Maximo
    632
    A koja je opcija za otkup? Tj kolko cijena
  • Marktwain
    50
    Dobro nam došao natrag, BF. #brutalforce
  • Zagi
    8.9k
    Jako sam zadovoljan ovim transferom. Franjić će brzo postati jedan od temeljnih blokova ove momčadi
    (poput KTCa kroz godine ili blizu prime Ademija)
    ako....
    imamo opciju otkupa?
  • Izet Hajrović
    3.2k
    imamo opciju otkupa?Zagi

Da.
  • rakurs
    548
    Hrpa ljudi iz mog okruženja je nezadovoljna ovim transferom, a i komentari po društvenim mrežama nisu baš pozitivni, iako rijetko što je tamo pozitivno, baš se neki specifičan skup ljudi tamo skuplja, no nebitno, to je neka druga tema.

Uglavnom, sve te ljude koji su nezadovoljni ja stvarno ne mogu razumijet, evo koliko god se trudio. Franjić je u najmanju ruku bio dobar igrač kada je bio kod nas, pokriva više pozicija, nije se snašao vani jbga, ali ovdje će rasteretiti Mišića čemu smo se svi i nadali.

Jedino čega se mrvicu bojim je da je doveden primarno za lijevog beka, iako s obzirom da se aktivno govori o Tayloru, sumnjam u to. No, čak i da to je slučaj bit će upgrade na ono kaj smo u prvom dijelu sezone imali na toj poziciji.
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Pa ja nemam nista protiv ni da igra lijevog ako treba, pa stalno i ponavljamo da moze pokrit vise pozicija. Imao je on tamo odlicnih utakmica kao protiv Legije u Varsavi i nekih manje dobrih kao protiv Rapida u Maksimiru.
    Generalno me boli kifla di ce igrat dok god isporucuje sta treba. Koliko je zuci proliveno na Ljubicica na lijevom beku, a sad ispada Roberto Carlos za sve sto smo doveli nakon toga.
    Ako Cannavaro misli da treba tamo, neka igra tamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.