• Zagreb1992
    1.9k
    Dolaskom Čopa mogli bi oni rutinski uzimati bodove u tim malim utakmicama
  • hardek
    3.9k
    Loksa bi nas na koljenima trebala molit da im posudimo Čavlinu opet. Svaki udarac Rijeke je pola gola s ovom rupom na golu
  • Sibirski plavac
    3.1k
    A neg kaj je. Prime gol za 3 1. Loksa im brzo zabije drugi. Ovi mentalno padnu, ali odjednom sudac poništava gol i ovi s druge strane zabijaju. Da, to je sreća. Ne Pašalićev gol, nego da te Loksa u dvije minute uvede u nemirne vode, a tebe "najbolju momčad lige" spašava ofsajd.
  • Tongo Doumbia
    5.3k
    Rijeka u teškom kurcu nakon šokantne smjene Željka Želje Sopića. General Malešnice, Španskog, cijelog Rudeša. Pri tome i Dinamov spiritus movens !

Još kad bi negdje izišlo koliko je igrača htio potjerat, uključujući i najboljeg im pojedinca u zadnjih par mjeseci Djouahre, do fenomenalnih trenažnih procesa u rangu pionira NK Pitomače.

Ironiju na stranu, kapa dole Đaloviću, dobro se prilagodio nakon petarde Olimpiji i pokazao da je karakteran dečko.
  • GeneralNapoleon
    507
    Glavna razlika izmedu nas i ostatka lige je da se mi za svaki zabijeni gol proporcionalno najvise patimo te da nam protivnici trebaju proporcionalno najmanje prilika da nam zabe. U cemu je razlog za to stvarno ne znam.

Mi dok odigramo losu tekmu odigramo ubiti bolje nego dok Rijeka il hajduk razbiju nekog. Ali mi prosipavamo bodove i kad igramo odlicno a kamoli kad igramo lose.
  • Blueshadow86
    2.3k
    Gledam ja utakmicu, ne moraš ti meni opisivati šta je bilo.
    I da, očito je TRENUTNO najbolja momčad lige ako ima najviše bodova. Logično.
  • Orc123
    10.1k
    da smo trebali iskrcati 5mil eura za igraca koji je zabio evo sad 8gol u vise od sezonu i pol u dresu Rijeke, ne Dinama......odmah smo trebali ga kupiti.....btw. ono bi svaki iole profesionalan golman obranio....ustvari danas 3 od 4 gola su smijesna bas kao i golman Lokomotive!
  • Sven
    117
    Dobro ce im doci ali ne treba pretjerivat
  • Droljo
    11.7k
    Glavna razlika izmedu nas i ostatka lige je da se mi za svaki zabijeni gol proporcionalno najvise patimo te da nam protivnici trebaju proporcionalno najmanje prilika da nam zabeGeneralNapoleon

Mi smo rukomet repka. Mučimo se ko isusi da zabijemo gol a ovi kad krenu sa centra već je 1:1. Strašno...
  • Zagreb1992
    1.9k

Nije pretjerivanje nego realnost ..Iskusan igrač za male utakmice ..njima idealno jer im iskustvom može donositi bodove ako ne ide Fruka
  • Keyser Soze
    11.9k
    Mi sigurno imamo najveću kvalitetu u ligi, ali nekako mislim da nemamo dovoljno vremena za implementirati ideje trenera, rezultati Bjelice su nam možda i uništili sezonu ako će Rijeka ili Hajduk pobjeđivati ove male utakmice i morat ćemo dobit svaki idući derbi.
  • Dani Olmić
    771
    Svaka cast Rijeci
  • Sibirski plavac
    3.1k
    Ako ovakva Rijeka osvoji ligu, to bi bilo porazno i za naš nogomet, kao i za onu šampionsku Rijeku 2017.
    Ona šampionska Rijeka je bila toliko moćna da se ja ne sjećam jel bilo više od 2-3 tekme di im je visio rezultat. Skoro sve bitne tekme ne samo da su dobivali, nego su mljeli.
    Drugačija pjesma bi se ovoj Rijeci pjevala da Slavenu nije poništen onaj čisti gol u Koprivnici. Možda bi i dalje bili prvi, ali ni blizu +7.
  • Orc123
    10.1k
    A kaj je to Rijeka danas odigrala strasno? 3 od 4 gola idu na dusu golmana, Lokomotiva imala barem 3-4 ciste prilike za gol....dobri jesu ali to moramo gaziti s kadrom koji imamo!
  • Sibirski plavac
    3.1k
    Pa slažem se. Ona Rijeka iz 2017. bi razbila ovu Rijeku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.