• dinamozivivjecno
    2.3k
    nema to veze sa kisom vec je losa posjeta zbog visokih cijena ulaznica, mislim da jos ni jednom nisu imali rasprodan stadion u hnlu, cak ni protiv Dinama.
  • NitkoBitan
    22.2k
    Pa jučer smo u trenucima mrtve i neizvjesne tekmeemilperska

Nismo gledali istu utakmicu.
  • Droljo
    11.7k
    Kako ga mudražija nama zavuče ko od šale a tu pada na glavu već treći put... Peh
  • don
    10.2k
    nadan se pobjedi Rijeke.
  • Noel
    8.3k
    Rijeka naš jedini pravi konkurent za naslov izgleda ozbiljno i u nastavku sezone..
  • Jima
    8
    Ovaj Šubarić je kriminalan.
  • Izet Hajrović
    3.5k
    Treba li Loksa možda Čavlinu?
  • Nogo
    4.9k
    Šubarić kao Nevistić jučer...Lokomotiva igra dobro ali šta će ti to kada svaki udarac/ubačaj dobiješ gol a ti padaš pri svakom udarcu....
  • eol12
    648
    Dobro mogu se lokosi ispromasivati danas, al nek im se vrati iduće kolo protiv tovara
  • Droljo
    11.7k
    E moj vrba... Ne brani se korner tako...
  • BBB Sibenik
    5.2k
    Rijeka igra definitivno najlipsi, najbrži i najagresivniji nogomet u ligi. Točno ima fali iskusna lisica u kaznenom prostoru u vidu Čopa da budu još opasniji.
  • Gringo
    285
    upravo to, ono što im je nekada prije bio Gavranović
  • emilperska
    8k

Visili smo kao luster na momente 1.poluvremena, bilo je traljavih reakcija obrane koje su ostale nekažnjenje, a nije da smo opsjedali njihov 16m. Kada makneš bezbroj paseva u prazno od Rileta prema Nevistiću i Torrenteu i obratno, bili smo relativno bezopasni. Istra nas je lagano kontrirala.

Guranje teorije da smo mi njih izdominirali i u 1.pol . neće nikome pomoći. To šta Rezultati lijepo valoriziraju silne paseve unazad kao statističku dominaciju, ne može prevariti onog tko je pozorno gledao utakmicu. Osim tog, dečki su na poluvrijeme ispraćeni zvižducima. Toliko o tome da su bolji bili.

2.poluvrijeme je druga priča.

Cijela rasprava se svodi na to da je Nitkobitan napisao da mi nedajemo lagane golove, pa sam napisao da smo utakmicu jučer prelomili GOLOM IZ SLOBODNOG i AUTOGOLOM.

Ne želim zamišljat kakvo bi mučenje bilo da Baturina nije ono strpao iz slobodnog i da nas je Istra nastavila razjebavat kontrama..

1. poluvrijeme je bilo nastavak tog nekog odvrantog osjećaja iz jeseni da svatko od protivnika tko pređe centar nama dolazi do maltene mrtve šanse. A i kad ne dođe do mrtve šanse, tu je Nevistić da ga pogura golom iz kornera, golom u bliži kut, popikavanjem na korner itd.
  • NVKOD
    2.4k
    Rijeka je definitivno najstabilniji klub ove sezone. U 18 utakmica nisu izgubili ni jednom, a zadnji put su nas trebali pobijediti kad su igrali na Maksimiru. Totalno su nas nadigrali, a puka sreća nas je spasila od poraza.

Mislim da 7 primljenih golova u 18 utakmica (s obzirom da još utakmica protivbl Lokse nije gotova) govori sve o njihovoj defenzivnoj kvaliteti. Vidjet ćemo hoće li im Galešić nedostajati ili će ga Škorić dostojno zamijeniti. Ne bih ih nikako podcijenio, jer su i prošle sezone do samog kraja bili konkurentni za naslov prvaka.

Također, treba napomenuti da su većinu utakmica odigrali bez prave devetke, a unatoč tome su na vrhu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.