• nemapredaje
    4.2k
    Na kraju ispada da nam ni pobjeda protiv Monaca ne bi niš značila jer nam 10 bodova ne bi bilo dovoljno.
  • recikaj86
    530
    Kako ne, pobjeda protiv Milana i sigurno bi bili unutra bez obzira na druge rezultate
  • nemapredaje
    4.2k

Govorim o trenutnom stanju bodova. Govorilo se da smo pobjedili Monaco da bi već bili unutra, što se sada pokazalo da nije istina.
  • Mali Zeus
    15.4k
    Svemir tak ne funkcionira. Da smo pobijedili Monaco onda ne bi svi ostali rezultati bili kakvi su bili nakon što smo remizirali.
  • Mathiasovi Chageri
    3.7k
    Milan gubi od Parme nakon 30. minuta, lako za top 8, ako oni izgube protiv Intera nakon Zagreba, mogli bi oni ostati bez Lige prvaka iduće sezone.

Možda sam lud, ali ako kiksaju danas a Lazio uzme bodove protiv Fiorentine, mogli bi oni odmarati par igrača za derbi u Zagrebu
  • Niko1986
    698
    Milan se cijele sezone u prvenstvu muči s ekipama koje stanu iza i čekaju ga. Zato u Ligi prvaka dobiju Real pa se muče s Parmom, Comom i takvima. Tu je naša šansa u srijedu, ako krenemo bezglavo jurišati prema naprijed, samo će nas Leao izkontrirati.
  • BBBaranja
    3k

Ma kakav odmor,mogu si samo još 2 dodatne utakmice napraviti s time..
  • SAS1987
    16k
    Milan se cijele sezone u prvenstvu muči s ekipama koje stanu iza i čekaju gaNiko1986

Tko im je kriv da nemaju Mišića :cool:
  • Kaktus Car
    901
    Milan djeluje kao protivnik protiv kojeg bi Pjaca i Cordoba (od dostupnih igrača) u vrhu napada mogli pružiti najviše. Mogu odigrati presing, Pjaca može dobiti duel, zadržati loptu, proigrati Cordobu, Cordoba može pobjeći njihovoj obrani. Ali teško da je to opcija s kojom se računa s obzirom na Pjacinu minutažu jučer.
  • dd29
    635
    Ovaj jadni milan napasti svim silama, nikakva igra bez krila i slični bunkeri.

Daj mi samo pobjede!
  • criticus
    3k
    ako krenemo bezglavo jurišati prema naprijedNiko1986

Ovo definitivno neće biti problem. Mi ni u HNL ne jurišamo. Ni glavo ni bezglavo.
  • recikaj86
    530
    Daj ajde pratim Milan često, no ovako loše ne znam kad su igrali. Samo hrabro i gazimo ovo bez problema.
  • don
    10.2k
    osobno mi je bitno samo da ne izgubimo u sridu zbog Osijeka, a to hoćemo li proć dalje mi je u drugom planu.

hnl je majka svih majki.
  • Keyser Soze
    11.9k
    Milan okrenuo u 2 minute s 1:2 na 3:2
  • Praskaton
    3.2k
    Mogu se oni mučit al velika su momcad,nije prvi put da gledam kako okreću u zadnjim minutama.Trebat ce koncentracije svih 90min za uzet nešto
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.