• Droljo
    11.5k
    tukli se sa još većima i borili se za polufinala Europskih liga.Mathiasovi Chageri

Svejedno se pljugalo 2:0 u londonu i to od ekipe dosta slabije od arsenala. Makni iz te ekipe oršića, olma i petka u bar pola europskih utakmica i vidio bi sa kime bi se mi tukli. Realnosti malo...
  • Jos-Optimus
    4k
    Nije mi jasno što ekipa hoće, Dinamo je jučer htio igrati, ja sam bio zadovoljan
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Pa dobro, tko moze bit zadovoljan kad mu klub izgubi? Daliban mozda da dokaze poantu, al normalni navijac, simpatizer ne.
    No, jedno je bit nesretan, nezadovoljan, a potpuno drugo NEREALAN.
    Po meni, iskorak je napravljen jer smo apsolvirali one protivnike koje smo morali. Za vise ce nam uvijek trebat i malo srece, pa pogledajte iz kakvog penala je Brugge uzeo tri boda Villi.
    Imamo sad taj kibidabi, ali ja sam uvjeren da je bio barem Petko na raspolaganju da bi Celtic pao.
  • Navijač Dinama
    9.1k
    Osobno, vjerovatno i subjektivno neko moje razmišljanje kako bih secirao Ligu prvaka, jest jako dobrim, odnosno zadovoljavajućom ocjenom. Nismo ni preskupo prodali kožu, ali vala nismo ni gaće skinuli, realno Bayern ako je netko mislio da ćemo u onakvoj razlici kvalitete i svega proć sa manje od petarde, mi je totalno nerelano razmišljanje, pa taman nas tad i Pep Guardiola vodio , a ne Sergej Jakirović.

Bodove smo uzeli tamo gdje se i većinski očekivalo, ja sam nakon ždrijeba baš prijatelju govorio, sa Salzburgom i Celticom se možemo potuć, ravnopravni protivnici, a od Slovana moramo upo dana i upo noći biti jači od njih, jer smo baš od njih kvalitetniji po svemu, a Monaco što Bog dadne i sreća junačka, kao i što sam istome i napisao da kako se utakmica Bayernom približavala taj dan, da smrdi opasno na tarapanu..

Samo opet, taj prokleti Monaco. Međutim vjerujem da nas(mi kao Dinamov puk) je neko prije te frljave utakmice upitao ili rekao da ćemo osvojit bod, bez da kaže način, mislim da bi većinski bez problema svi potpisali, obzirom u kakvom smo se psihičkom meltdownu tada nalazili, čak bi i ja potpisao poraz manje od 3 razlike, a sad, na onaj gadni način(rekao bih klasično dinamovski, repriza trulog Shaktara) na kakav smo došli nažalost do toga prokletog boda, odnosno izgubili sva tri, mislim da kroz to ne bi nitko htio prolazit.

Ostaje žal i za Celtic koji se čak i fino nudio, samo imam osjećaj da je u toj utakmici falilo malo više agresije, konkretnije muda, uz sve izostanke koje su nas uhvatile tada.

Sasvim u redu izdanje u Ligi prvaka, možda i naše najbolje kad se pogleda povijest naših nastupa u pomenutom natjecanju.

Mišljenja sam da bi možda u Europskoj ligi više pokazali, međutim, nije isti novac, prihodi ono što je važno za sam klub i održivost istoga, iako i ta Liga Europe stvarno ima ozbiljnih ekipa, čak i reć da prva dva šešira europske lige su bez problema jači od trećeg i četvrtog Lige prvaka.
  • Dinamosaur
    1.8k
    Još smo u igri pa neću pisat oproštajna pisma. Možda se još i dogodi neki naš super dan kontra Milana, Miške oporavljen, možda i Petko.
    Jedino nisam siguran u Rileta i bojim se da će mu Leao radit isto ko i Martinelli. A opcija za rotacije tu nemamo, kaj možemo uopće..Špiku na wing backa?!?
  • Bosskovitz
    14.1k
    U svakom slučaju dobra berba bodova,mislim da nam je ona sezona 98/99 ipak bila uspješnijaSalas

Ne bih to uspoređivao. Postoje te neke velike promjene oko sustava natjecanja nakon kojih nije zahvalno uspoređivati uspjehe s prethodnim sezonama - takav je bio prelazak s kup sustava LP na skupine, pa proširenje tih skupina sa 16 na 32 kluba, pa uvođenje skupina u kup UEFA i njegova evolucija u Europa Ligu, podjela sustava kvalifikacija na champions path i league path... takva je sada i ova promjena sustava Lige prvaka. Nema puno smisla u uspoređivanju broja osvojenih bodova jer je više utakmica, a te dodatne utakmice su protiv protivnika koji su nominalno kvalitetom usporedivi s nama - odnosno klubovi u našem jakosnom potu s kojima do sada nismo ni mogli igrati - i protiv njih smo osvojili pola naših bodova. Pola protiv našeg, trećeg pota (3 Salzburg, 1 Celtic) i pola protiv četvrtog (3 Slovan, 1 Monaco).

Šteta silnih ozljeda jer u punom sastavu sam siguran da bi uspjeli ući u top 24!Salas

Da smo imali samo Petka i Sučića, Celtic vjerojatno ne bi tako završio, a možda bismo i protiv Borussije nešto više napravili. No to je nogomet, jbg.

Mišljenja sam da bi možda u Europskoj ligi više pokazali, međutim, nije isti novac, prihodi ono što je važno za sam klub i održivost istoga, iako i ta Liga Europe stvarno ima ozbiljnih ekipa, čak i reć da prva dva šešira europske lige su bez problema jači od trećeg i četvrtog Lige prvaka.Navijač Dinama

U LP je lova, sad već ima i klubova protiv kojih smo favoriti, onih s kojima možemo igrati i onih s kojima se možemo potući, dok su u KL slabiji klubovi protiv kojih se može bildati koeficijent i zapravo bismo bili jedan od 4-5 favorita za osvajanje, pogotovo kad više nema relegacije iz Europa lige - njihov top 8 nakon ligaškog dijela je Chelsea, Vitoria Guimaraes, Fiorentina, Rapid, Djurgardens, Lugano, Legia i Cercle Brugge.

Europa liga je postala za nas najgore moguće natjecanje. Klubovi su po kvaliteti puno bliži LP nego KL - Lazio, Athletic Bilbao, Lyon, Manchester United, Tottenham, Ajax, Roma, Porto - ali je novac puno bliži KL nego LP. Kolo-dva prije kraja, klubovi poput Slavije Prag ili Dinamo Kijeva nisu uspjeli ući ni u top 24, a PAOK, Fenerbahče, Porto, Besiktas, Roma ili Olympiacos su vrlo rubni. Grozno je natjecanje jer je hrpa ne pretjerano atraktivnih, ali kvalitetnih momčadi, a koliko nam novi sustav (dodatne dvije utakmice protiv klubova istog jakosnog pota) donosi koristi u LP jer dobivamo dva protivnika slabija od dosadašnjeg prosjeka, u EL nam odmaže jer dobivamo dva kvalitetnija protivnika od prosjeka.
  • Droljo
    11.5k
    kaj možemo uopće..Špiku na wing backa?!?Dinamosaur

Zašto ne? Brz je i jak.
  • Dinamosaur
    1.8k
    uz pomoc Roga/Ademija i KTCa mozda bi bilo dobro probat i ispast puno bolje od jucerasnje partije Rileta
    Edit: a tu se isto vidjelo kolko Sucic fali i kolko je pomagao Riletu
  • JJosip
    58
    može se pokušati zamjeniti bekove i staviti Gabriela desno, a Rileta lijevo... Rile je to u nekoliko utakmica i igrao lijevo, a Gabriel je dosta brži i čvršći što se vidjelo i jučer. Mislim da bi Rile to u jednoj utakmici mogao odraditi
  • miro
    5.3k
    Čak mislim da bi se i Špiku trebalo isprobat na LWB, bez zafrkancije
  • rokikaciga
    93
    Joj...Špiku se ismijava i gura na tribinu već mjesecima, ako ne i godinama i sad bi on trebal biti heroj i spasitelj svih naših nada na beku?
  • miro
    5.3k
    Mislim da je Špikić primarno igrao lijevo krilo, pa je prebačen na desno. Kako ima dobre navike vraćanj i pomaganja obrani, mislim da bi se brzo prilagodio toj poziciji.

To naravno nipošto ne znači da je on rješenje za tu poziciju, ni blizu, samo da se možemo isprobat RPGa na desnom WB, a Špiku na lijevom
  • rokikaciga
    93
    Radije bih istrpio Oliverasa nego špiku jer je mali pokazao da postoji i da zna igrati nogomet. Malo je splašen bio na pripremama ali je oke odigrao. Nadam se da će mu Mister dati priliku ispred ovakvih kombinacija.
  • ŽacZgb
    51
    Svi smo mi tužni kad Dinamo izgubi,ali to ne znači da treba biti nerealan. Da 10 puta igramo protiv Arsenala dobili bi ili igrali X možda jednu tekmu.
    Pogotovo kad smo limitirani zbog ozljeda najboljih igrača.

Za dvije stvari možemo žaliti,a to su :
    1) Izgubljeni bodovi protiv Monaca na koje prije tekme nismo ni računali
    2) Tekma protiv Celtica kojem bi uzeli 3 boda 99% da smo imali sve igrače na raspolaganju.

Uz to,standardna priča kad je Dinamo u pitanju - uvijek se dogode neke kombinacije koje nam ne idu u prilog. Po većini kombinacija je bilo da će 8 bodova biti dovoljno za prolaz,a sad kad mi imamo tih predviđenih 8,trebati će nam 11 to kaj se još druge tekme moraju posložiti.

Za mlađe koji se ne sjećaju Lige Prvaka devedesetih... Sezone 97/98 i 98/99 iz grupne faze su prolazili prvoplasirani i 2/6 drugoplasirana. Dinamo u sezoni 98/99 završava kao najgori drugi,da bi se od slijedeće sezone vratilo da prvi i drugi prolaze,a treći ide u Kup Uefa. Od pokretanja LP te dvije sezone su bile jedine u kojoj nisu svi drugoplasirani prolazili.

Tak imam osjećaj da će slijedeće sezone 24. proći sa 8 bodova :sad:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.