• mlinchica
    2.4k
    ostao sam na milost i nemilost ženinoj kuhinji koje nema.ZgDLions

I živiš u iluziji da ona ne čita Zonu od kad si se istoj priključio?
    Bit ćeš zadovoljan i čajnim kolutićima, ubuduće. :lol:
  • Infinity
    17.2k
    Razmislite o tome da prestanete brojati krvna zrnca, pricati o politici i mjeriti ciji je veci ili ce ova tema otici u zaborav.
  • NitkoBitan
    22.2k
    Inace da bacim kratak komentar vezano za bojkot trgovina prije nego sto se zaputim na utakmicu.

Vrlo vjerojatno bojkot nece imat nikakav efekt na cijene. Nemojte zalit za cijenama prije jer su se tijekom pandemije nastampale ogromne kolicine novca a produktivnost je bila vrlo slaba (pogodite sto se dogodi kad je dostupna veca kolicina novca u optjecaju ma isti/manji broj proizvoda).

Jedino sto se moze i mora napravit po meni je neka aplikacija s kojom bi mogli usporedivat cijene vani i ovdje. Nije normalno da placamo isti dezodorans u istoj trgovini 3x vise ovdje nego vani, tu ne moze bit opravdanje niti visi PDV, korupcija, troskovi prijevoza ili ista slicno, deru nas jer su potrosaci slabo informirani.

Kad smo kod tog dezodoransa (sampona ili cega vec) cijena istog se spustila na prihvatljivu razinu (nekoliko centi visu nego u Njemackoj) cim se krenula masovno dijelit objava usporedbi cijena konkretnog artikla, znaci da se "moze".
  • Probirštift
    721
    Ja već neko vrijeme kupujem u Brežicama jer je razlika nebo i zemlja
  • ZgDLions
    653
    8668523-C-024-D-491-D-B3-A2-2-AB13-BA41208.jpg
    Doručak za prvake.
    Da je još malo bunceka okolo za dekoraciju bilo bi super.
    :blush:
  • Oluja
    4.9k
    Kad ste se već dotaknuli najhrvatskijih gradova, ako me sjećanje ne vara u bivšoj jugoslaviji statistički su to bile Grude.
  • Jaro
    8.8k
    statistički su to bile Grude.Oluja

Sa 107% Hrvata? Pa su kasnije ipak popravili
  • Sajla
    6.8k
    evo zašto u klubu ništa ne štima i prelazni rokovi su užas - jer se SD bavi svime osim svojim poslom i spama okolo! ;)
    Screenshot.png
  • Izet Hajrović
    3.5k
    neka dovede Ivanušeca i lijevog beka pa će svi bolovi nestati.
  • Jaro
    8.8k
    evo, "bojkotasi" prolupali pa ce sad svima pokazat bojkoticrajuci - Coca Colu :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
    i svo to dok im podrsku daju Plenkovic, Baic i ekipa... Top!
  • Mali Zeus
    15.3k
    Jedino sto se moze i mora napravit po meni je neka aplikacija s kojom bi mogli usporedivat cijene vani i ovdje. Nije normalno da placamo isti dezodorans u istoj trgovini 3x vise ovdje nego vani, tu ne moze bit opravdanje niti visi PDV, korupcija, troskovi prijevoza ili ista slicno, deru nas jer su potrosaci slabo informirani.NitkoBitan

e ovo je ključno, a ne da se sve svede kaj je strina Slavica slikala u Lidlu, a tetak Pero kad je bio u Austriji pa to bude objavljeno negdje u medijima.

Sam bojkot koji pozdravljam neće puno pomoći. A stvarno sam puko kad su vladajući rekli da ga podržavaju, kao da nemaju niš s tim cijenama niti alate da utječu na iste. :lol:
  • Mandelinho
    557

Dobro je dok ne šalje vafle :grin:
  • Droljo
    11.6k

Kaj to je uopće?
  • Sajla
    6.8k
    spam mailovi, hrvatska verzija nigerijskih prinčeva ;)
  • KlasicZg
    561
    Jedna karta viška za koncert u Lisinskom. Tribina sredina, ak netko zeli ic nek sibne poruku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.