• Orc123
    10.1k
    Prvo pol. Slabo, drugo dobro....dizat cemo se kako ce prolaziti vrijeme.....ja i dalje ne mogu shvatiti da Mbuku i Cordoba ne mogu dobit priliku posebice jer uopce nisu bili losi na pripremama. Al ajde...svi ce dobiti priliku.....Franjic dobar iako on nije bek ali definitivno najbolje sto imamo trenurno. Rile mora na klupu, Rpg mora na desnog beka! Za hnl ce sigurno ukomponirati Galesica i Mmaea...nisundanas lose igrali stoperi...gol peimljen slijedom losih reakcija prvo Torrente izgubio loptu pa bio korner, Franjic lose reagirao na loptu i onda Neva šlampavo.....drugo pol. Stvarno dobro pozatvorili. Malo vise obavezne igre kod Batija i Stojka u branjenju tranzicija i bit ce to ok...kad se branimo igramo u formaciji sa 4 iza a u iznosenju lopte u 3 iza.....mora se jos dosta toga uštimati ali treba vremena. Kanga, mora jos pohvatati sve zahtjeve trenera, malo dici tjelesnu spremu ali vidi se da zna igrati, da trazi loptu u dubinu, da se dobeo krece, napada loptu, ima udarac s obje noge...bit ce pojacanje......sve u svemu i dobrih i losih stvari smo vidjeli......ali vjerujem u Canavara.....
  • Lihtmašinac
    413
    Napokon, drugi dio prvenstva. Opća mobilizacija, narode, i, ajmooo, pobjeda!

Idemo od -7 do titule! Opća galvanizacija, kako bi Ćiro reko!

Štogod govorili skeptici, pesimisti, mrzitelji - DInamovci, don't hold back!

Nema čekanja, nema ručne, idemo pobjeda po pobjeda!

Neka zaduženi analiziraju kako i zašto, na nama je da to guramo!

Don't hold back, pobjeda po pobjeda svi zajedno, our finger is on the button!

Daj mi samo pobjede! Gurajmo!
  • Marley
    2.7k
    I Marley nemoj gledati replay gola Istre. Onako je, loše je. :monkey:mlinchica

Pogledala sam, nazalost. Cim sam dosla doma. I to par puta zaredom da se uvjerim, mazohizam :cry:
  • Brusa
    2.1k
    A bilo je i smijeha - tko je glasno zazivao Kangu cijelu tekmu tamo u 4. sektoru? Javite semlinchica

Jesu bili dječji glasovi? Sa nekakvim "urlikanjem" prije? :joke:
  • gaTeDZG
    135
    Ne pamtim pressicu koja mi je *iskreno* probudila toliko emocija kao Cannavarova nakon Istre... Jebeno. MI SMO UZ VAS!
  • Borovljanin
    188
    Kao prvo, 99% ljudi na ovom forumu (naravno, uključujući i mene) ne može dati konstruktivnu kritiku. Da bi se tako nešto moglo dati za ovu razinu, trebaš biti profi nogometaš ili trener, a velika većina ovdje, kao što sam i ja, su vjerojatno najdulje dogurali do pionira ili kadeta. Te fore koje se nauče na FM i podkastima prodavat pod “konstruktivnu” kritiku je smiješno. Postoji ili navijanje ili pljuvačina. U najboljem slučaju se može dati neki komentar, ali to je to.
  • Dinamo-SB
    13
    Plusevi:

- Franjić na lijevom beku za HNL prilike bi trebao biti dovoljan za naslov, veseli i ulazak Perkovića te jasno rijesena lijeva strana Franjić/Perković
    - jasna trojka za prvih 11 Mišić-Baturina-Stojković dobro izgleda i mogla bi postat standard i svakom tekmom biti sve bolja i bolja
    - Kule zabio gol,sigurno ce mu to donjeti na samopouzdanju,jako puno kritika je dozivio
    - 2.pol . generalno dobar pristup cijele ekipe nakon jako loseg 1.pol, nisu potonuli i usli u sivilo nego se digli maksimalno i dodali gas 2.pol

Minusi:

- Mmae ima ozbiljnih problema u igri i dalje, mozda je Galesic rijesenje umjesto njega
    - igra Ristovskog vise nije na razini kao prije i nije vise igrac za prvih 11,ali pri tome - ne treba pljuvati Rileta,Ademija ili bilo kojeg "senatora" što mnogi rade , jednostavno treba priznati da npr. Ristovski i Ademi nevezano za godine i njihov status u klubu nisu vise na istoj igrackoj razini,ali to ne znaci da ne mogu pomoci ekipi ovu sezonu kroz rotaciju i iskustvo, nadam se da ce Cannaravo doci do tog shvacanja
    - ono sto mene osobno najvise brine za buducnost je ulazak Špikića prije Cordobe i Mbukua(2. utakmicu za redom),ne znam zasto kako i po kojem kriteriju,stvarno ekstra nejasno,pogotovo u utakmici gdje vodis 3-1 , 64. min se uvodi špikić,gdje mozes isprobat Cordobu il Mbukua bez ikakvog rizika,kojima treba minuta.totalno nejasno i zabrinjavajuce jer Špikić od dana otkad je u Dinamu nije pokazao neku posebnu ekstra kvalitetu uz sve prilike koje je dobio te jos uvijek čekamo da nas opovrgne...
  • Nolifer
    9.3k
    Kaj se tiče dojma prve pobjede našeg Fabija, drago mi je da nisu bile noge preumorne od Arsenala i da su se uspijeli posložiti. Prvi ispit je položen i tri boda su u džepu. Za mene je to bilo dovoljno dominantno i dobar pokazatelj da mogu protiv ovakvih protivnika, kao što je Istra, i ne izgubit lako bodove.

Ono kaj mi je iznimno drago je to da se vratio i Mauro Perković, da je dobio određenu minutažu. Mislim da je i Franjić odradio jako dobar posao na lijevom beku.

Kaj se tiče gola iz kornera, jebiga, greške se dešavaju i neću skroz krivit Nevu, ali da je mogao bolje malo reagirati je, ali na greškama se uči i nadam se da se ovo neće više ponoviti. Bitna su sva tri boda danas i da Milan dočekamo i na kraju odigramo kako treba.

:up: :cheer: :strong: :clap:
  • Sven
    117
    A koji je to tocno problem kod Mmaea? Zasto si izdvojio bas njega? a ne recimo Torrentea?
  • gaTeDZG
    135
    Možda će ovo pomoći: Torrente je odigrao 7x kvalitetnije nego Mmaee.
  • Sven
    117
    Fino si to izargumentirao. Zanima me na osnovu cega? Sjeti se na koji je nacin doslo do kornera za gol. U drugom poluvremenu je bila jos jedna situacija gdje je cistu loptu ispuco u korner. Opcenito su bili dobri i jedan i drugi. Suludo je pokopavat jednog, a drugog uzdizat. Pritom je taj drugi napravio najvecu gresku na utakmici iz koje smo bili kaznjeni
  • Teofil Kateran
    1.7k
    Prvo poluvrijeme je bilo za zaborav, prvih par minuta do lopte nismo mogli doći, bilo me strah da će bit teški kiks. Hvala Bogu onda se stabiliziralo, ali i dalje smo dali previše posjeda Istri i primili glup gol koji ide Nevistiću na dušu, ne treba ga pljuvat kao što mnogi rade, ali nadam se da će se dobit jer je njegova forma ključna za izgurat ovu polusezonu.

Drugo poluvrijeme me ipak uvjerilo da napretka pod novim trenerom ima. Očekujem puno više, ali sam i vidio jasniju viziju nego kod Bjelice, pressing se definitivno mora još bolje uigrati, ali u nekoliko situacija je to jako dobro izgledalo i to treba što više forsirat pošto će sada i obrana biti kompletnija uz Galešića i RPG-a, a danas ni KTC-a nije bilo... Fabio je dobro upravljao utakmicom jer je baš druga ekipaizašla u drugom poluvremenu, najbitnije mi je za vidjet da je čovjek cijelo vrijeme u utakmici, ne stoji mirno nego cijelo vrijeme pokušava svoju viziju i upute dodatno prenositi momčadi.

Nije mi jasno jedino postavljanje Hoxhe desno dok su tri desna krila na klupi, ali vidio je da desna strana nikako ne štima pa mu dajem + za promjenu kompletne cijele desne strane.
  • njurci10
    52
    Moglo.je bit bolje, a moglo.je i gore.
    Da su igrali cijelu utakmicu komi drugo poluvrijeme bilo bi fantastično,ali ne bojim se da će doći do toga.
    Treba im još koja utakmica sa Fabiom.
    A kad ostane samo HNL mislim da neće biti nikakvih problema :)
  • gaTeDZG
    135
    Sorry, stvarno mislim da ne treba argumentirati, možda je dovoljno pogledati utakmicu. I da, moja greška. Nije 7x nego 5x.
  • Klenx
    6.5k
    Ljudi koji ne znaju ništa drugo nego sipati negativu prema klubu trebaju ozbiljno razmisliti o sebi. Ako su vam frustracije tolike da svaki dan u svemu i svačemu morate tražiti krivca i pljuvati, možda je vrijeme da potražite pomoć nekih institucija ili krenete pratiti neki drugi sport.
    Ako očekujete da Dinamo svaku utakmicu vodi 3:0 u 15.minuti, a ako se to ne desi, onda je vaše mišljenje da treba sve zapaliti onda je vrijeme da odjebete Dinamo i počnete navijati za neki od europskih velikana, pa se tamo nadate bezgrešnom nogometu. Iako ne znam kak ćete to, i oni znaju tu i tamo prosut bodove.

Što se tiče utakmice, prvo poluvrijeme bilo je jedno od najgorih ove sezone. Potpuno beživotno, bez energije i ideje, mirisalo je na već viđen scenarij gdje HNL protivnik stajanjem na terenu izgleda kao da igramo s Manchester Cityjem i rutinski uzima bodove. Zaključak prvog poluvremena je bio da ide nastavak jesenske polusezone, mučna igra i prosipanje bodova.

E onda dolazimo do tračka nade, malog svjetla na kraju tunela. 3 dana prije imali smo najveći mogući fizički podražaj, gostovanje kod jednog od najjačih klubova svijeta. Sjetite se jesenas nakon Dortmunda ili Celtica kada je Bjelica govorio da igrači i po 2 dana nisu mogli trenirati od umora.
    Cannavaro je u kratkom vremenu uspio podignuti fizikalije ekipe, i kada smo u drugom poluvremenu digli razinu trke i agresije utakmica je izgledala kako priželjkujemo da svaka HNL tekma izgleda. Protivnik u svojoj polovici, nemoćan prema naprijed sa tu i tamo kojim sporadičnim dolaskom do naših 30 metara. I to ulijeva nadu za dalje.

Tko je očekivao da će u 3 tjedna to biti neki atomski nogomet sa istim igračima, opet kažem, prati krivi sport jer u tom vremenu ni Arne Slot i Pep Guardiola u kombinaciji ne bi napravili spektakularnu igru prema naprijed.

Što se tiče igrača, Mišič je doktor, stoperi su pojeli drugo poluvrijeme, Franjić je fino izgledao lijevo, dok iz Pjace vrišti klasa u svakom dodiru (iako ga treba dignuti još fizički da dobije moć). Kanga igrao premalo za neki bolji dojam, pričekajmo još.
    S druge strane Ristovski je stvarno postao smiješan. Uz dužno poštovanje za sve što je napravio za klub, on je objektivno trenutno naš 3.bek u hijerarhiji. Ako Mikića shvatimo kao neki projekt onda i 4.
    Čak i Moharrami izgleda kao upgrade prema njemu, čisto jer je fizički moćniji.

Uz nadam se Gabriela desno, Galešića u prvih 11, Teofila u rotaciji kratkoročno će to i bolje izgledati.
    Nadam se da ćemo dočekati Ivanušeca, povratak Sučića i koju minutu Petkovića na proljeće pa ćemo se imati ćemu nadati ovu polusezonu.
    Dizanje razine trke iz drugog poluvremena jučer definitivno daje nadu u to.
    Pogotovo kada ispadnemo iz Lige Prvaka i budemo imali lakši ritam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.