• Crni86
    7.5k
    Torrente za razliku od njega ima problem s iznosenjem lopte,to stoji,al puno sigurniji u obrani i ne bježe mu igraci i ne ispada tek takoDinamo-SB

Upravo je torrenteu igrac u sredini pobjego i lakocom odlozio loptu u toj akciji gdje su nas razigrali. I svaki put u sredini kada su primirili loptu i razigrali dalje je torrente bio tom igracu na ledima, odnosno kasnio. Al najlakse je po pedru.

Torrente je uz nevistica sukrivac za gol jer upravi iz njegovih slamparija smo i poklonili loptu istri.

Mmae je bio kriminalan od bayerna na dalje, ali sad trazit zamjerku jer ga je pretrcalo brzonogo krilo je suludo. Ni jedan nas stoper ne bi stigo rozica. Torrente je jako dobar defanzivno kad stojimo nisko i vise je fokus na branjenje, ali kada smo mi ti koji se trebamo postaviti na terenu ima jako jako velikih problema sto smo i vidli proslu polusezonu, a i jucer
  • Sven
    117
    Mmae definitivno nije najbrzi stoper i to mu je deficit. Ali konkretno ta situacija nije iskljucivo njegova odgovornost. Stojkovic kasni u pritisku, odnosno izigran je s dva dupla pasa. Nakon toga Torrente svoj pritisak odraduje isto dosta slabo i daleko je od nihovog napadaca koji ostavlja loptu veznom (na kojeg Stojkovic dosta kasni) bez ikakvog problema. I onda nakon toga ide lopta u prostor u kojem Mmae ostaje sam s njihovim napadacem na 40 metara, jako nezahvalna situacija u kojoj bi i puno skuplji i bolji stoperi izgledali lose. Potencirao je Cannavaro da Stojkovic mora poraditi na igri u oba smjera, vjerujem prvenstveno zbog te situacije
  • Dinamo-SB
    13
    Nije najlakse po pedru,ali ne treba se sad ni pravit lud. Mmaeova godišnja plaća je ogromna i igra za ozbiljan novac. Pri tome je još i vraćen u ekipu nakon znamo čega. Pristojno je vracen i ekipa ga je okej docekala kao i navijaci,simpatizeri i svi ostali. Od igrača od 840 000 e godisnje place(kao Stojke i Torrente zajedno!) se ne ocekuje da ga pretrci igrac Istre iako je Mmae bio debelo ispred njega. Okej ako su Torrente i Stojkovic pogrijesili,ali od njega se očekuje da pročita tu opasnost.Mmae(28) je doveden kao kapitalac i kompletan igrač,zato i ima ogromnu plaću. Nemam ništa protiv čovjeka,al on tu plaću i status još uvijek nije opravdao. Torrente(23) i Stojkovic(21) koji se spominju još mogu puno toga popraviti na sebi i mladi su i imaju potencijal da se tranferiraju jednog dana tako da im se neke stvari mogu tolerirati. Mmae je doveden da čini razliku sad i odmah.On to ne čini igrački,zasad. Volio bih iskreno da me opovrgne.
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Sta tocno placa, "igrac bilo koga" ima veze s prirodnom brzinom? Znaci ako je Mmaeu gornja brzina 30 km/h, a igracu Istre 35 km/h, da ne ulazimo u startnu brzinu itd. ovaj ga ne smije pretrcat? Mmaeu placa mora dat brzinu koju nema? Ajme..
  • Crni86
    7.5k
    Mmae bio debelo ispred njega.Dinamo-SB

Nije bi debelo ispred njega. Ali da upravo govoris da je najlakse po pedru jer on ima najvecu placu jer je on bio izbacen iz ekipe.

Okej ako su Torrente i Stojkovic pogrijesiliDinamo-SB
    Torrente je pogrijesio ne zato jer ne zna vec zato jer ne moze. Njegova konstitucija mu ne dozvoljava da bude brzi i on to nikad nece popravit. Ako oas igru nije savladao u jednoj spanjolskoj sumnjam da ce ju kod nas savladat.

Mmae je doveden da čini razliku sad i odmah.On to ne čini igrački,zasad.Dinamo-SB
    Mmae je nas najbolji stoper uz galesica i nas raspad je krenuo upravo s njegovim padom prosle polusezone tako da to dovoljno govori za sebe i da te vec opovrgnuo.
  • serbus
    4.5k
    Vjerojatno je već netko napisao ali konačno se počelo koristiti zapad ne samo za dinamo-zagreb povike nego i pjesmu. To je isto sada naša tribina treba ju češće koristiti taman za uhvatiti malo zraka na sjeveru... Nismo strojevi a ovakav predah kakav se otvara sa raspjevanim zapadom jučer garantira još jače decibele u budućnosti. Bakljade top , nadam se da sa Milanom gori sve tri boda u kućicu ajmo dinamo.
  • Sven
    117
    Navijaci ga definitivno nisu "okej docekali" samim tim sto vodimo ovu raspravu nakon PRVE utakmice u kojoj nije odgovodan za niti jedan gol. Procitati 2-3 greske u nizu svojih suigraca i otkloniti opasnost u sustavu visokog presinga ne moze Van Dijk. Tako da sve te price okacite macku o rep i zajebite sto neki kreteni s televizije seru po covjeku samo da seru.
  • Dinamo-SB
    13
    Pa naravno da ako imas veliku placu da ces bit gledan kroz povećalo. Šta je tu loše? Hoces na poslu imati manju ili vecu odgovornsot za vecu placu? Hoce li se svaka tvoja odluka propitkivati puno više od obicnog cinovnika koji radi za duplo manje? Očekuje li se od tebe top performance ili ne? Mmae je najplaceniji obrambeni igrač lige vjerojatno. Šta bi se trebala zabraniti svaka njegova konstruktivna kritika? Nije stvar brzine,naravno da on nikad brzinu imat nece,al stvar je pozicioniranja i onoga sto on donosi generalno i sto treba donjeti Dinamu. Sukladno primanjima i statusu kad je doveden on treba biti taj koji čini razliku. On treba biti taj kad kazemo Torrente je pogrijesio,Stojke je pogrijesio,Baturina je pogrijesio,ali Mmae je spasio situaciju. Jer je placen i doveden da donosi ozbiljnu razliku.I ne vidim sta je tu lose ili sta tko ima protiv igraca. Taman da se i pokaze kao los posao, sta je tu opet lose? Ne moze svaki transfer bit dobar i svako dovođenje biti pogodak.
    Najobicnije komentiranje i viđenje. Zato i postoji forum da razmjenjujemo misljenja. I mene opovrgnuo jos uvijek nije kao i mnoge navijace i simpatizere.
  • gaTeDZG
    135
    Nisam rekao niti govorim da je krivac za gol, kao što ni Torrente nije kriv za gol iz kornera koji se primi valjda jednom u xy sezona. Kriv je za dodavanje koje je omogućilo akciju iz koje je došao korner, nakon duplog bloka s Mišićem. Malo ću ga opravdati, držao se (pomalo bezglavo) inicijalnih uputa da se pressing protivnika ne rješava napucavanjem u šumu, tu bih bio sretniji da je netko od veznjaka ili Franić došao po loptu i otvorio se ka sredini, ponudio opciju prepoznavajući situaciju u datom trenutku. Za te Fabiove ideje treba vremena i na to treba ukazati u pobjedi, ne samo onda kad je rezultat nepovoljan.

Kad bi tako gledali kao ti, "krivac" za Batijev gol iz slobodnjaka nije sam on, nego igrač koji je napravio prekršaj iz kojeg je zabio golčinu?

Da se vratim na zdravu raspravu o stoperima, samo iznosim mišljenje na temelju svog doživljaja iz utakmice ali i prethodnih iskustava i viđenog, bar sad imamo neki uzorak.

Moj zaključak je: Torrente je za klasu bolji stoper od Mmaeea, u kompletnom igračkom smislu. O govoru tijela i požrtvovnosti da ne pišem, kao niti o statusu i s plaćom s kojima su došli... Ne bih žalio kad bi me Mmaee igrama demantirao u budućnosti, samo želim da iz mora stopera isplivaju 3 vrlo pouzdana i mislim da je nakon Galešića i KTC-a taj treći upravo Španjolac, četvrti Francuz.
  • Crni86
    7.5k
    mmae je defanzivno to i odradivao, prekidao je bezbroj akcija vec na centru gdje smo mi potom ponovno pokretali svoj napad, dok torrente to niti jednom nije napravio, odnosno konstantno je kasnio, sve akcije koje je prekidao su zavrsile u autu ili ne kontrolirano napucane. Ako tezis kontroli igre loptu treba uzet i mirno vratit u posjed kako bi zapoceo novi napad, a ne da se da lopta protivniku nazad.

Mmae je svojom mirnom igrom nogom nam omogucio da se napokon ne napucavamo nego mirno prelazimo centar i pritiscemo protivnika.

Fokusirani ste na samo ono lose, umjesto da se sagleda kompletna slika da je decko odigro jako dobru tekmu, da nije uspio zatvorit zajeb torrentea i stojkovica u pressingu i odmah drvlje i kamenje po njemu. To nije konstruktivna kritika nego lov na vjestice. I takvi samo cekaju igrace koje ne vole da nes zajebu pa da mogu pisat ds to nije igrac za nas, da su oni to davnih dana govorili ali neka me opovrgne. Toga sam se naslusao i jucer na stadionu.
  • Hebimir Strašni
    35

Ja neznam stvarno ko' u Mmaeu vidi dobrog stopera. Lik se ne postavlja kak spada, kad trči za napadačem uopće ne radi to po liniji kojoj bi trebao nego bira putanju koja napadaču još olakšava posao...općenito ono kaj se uči u školi nogometa. On je valjda taj dan bio bolestan kad se to radilo na treninzima :razz: Izvlači ga to uklizavanje kojim se spašava, ali i tu bu jednom fulal pa ide penal ili crvendać. Torrente ima mana ali ak si ih svjestan možeš ga uklopit u momčad i može biti jako koristan.
  • Praskaton
    3.2k
    Mmae je nas najbolji stoper uz galesica i nas raspad je krenuo upravo s njegovim padom prosle polusezone tako da to dovoljno govori za sebe i da te vec opovrgnuo.Crni86

Svi imamo pravo na svoje viđenje situacije al ovo je nesto najjače sto sam procitao odavno.Sry al ovo je za shit of the day.
  • serbus
    4.5k
    To nije konstruktivna kritika nego lov na vjestice. I takvi samo cekaju igrace koje ne vole da nes zajebu pa da mogu pisat ds to nije igrac za nasCrni86

Ovo se slažem 100%, pa evo Kanga jučer čim je ušao pljesak, to je to, a realno nije baš nešto imao vremena ni prilika a ni protivnik nije takav da se vidi da je igrač za dinamo. Ali u zraku je osjećaj da ga se voli i neka je volio bi da svaki igrač ima takvu dobrodošlicu. Dok sa druge strane Mmaee se samo čeka da mu se posoli za mene su oba igrači dinama i najbolji u svemiru.
  • Crni86
    7.5k
    tocno takvi su tipovi on je los ali volio bi da me demantira. To govori i ova tvoja izjava svako ima pravo na svoje misljenje al shit of the day.

Na ovu igru koji cannavaro forsira nema boljih od galeta i mmaea. Mozemo uzeti u razmatranje i ktc-a ali on s vremenom treba pocet biti zamjena. Ktc je odlican, ali je ponekad seprtljav s loptom, da nije on bi bio vjerojatno stoper za top klubove europe. Od stopera danas krece i napad i vrlo je vazno koliko sudjeluje u kreaciji.

za mene su oba igrači dinama i najbolji u svemiru.serbus

I tako treba bit dok drugi nazalost navijaju za sebe i svoj ego kako bi dokazali da su oni doktori nogometa. Isti princip po kojem izjave daju tomo ivkovic i ekipa.
  • Sven
    117
    Pa to nije uopce daleko od istine. Koliko god svi voljeli Theopilea, njegova igra nogom nam je bio ogroman deficit. Pogotovo u kombinaciji s Torrenteom i Ristovskim. Imali smo milion napucanih lopti i nismo se nikako mogli nametnut kroz pas igru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.