• El Madrigal
    36

Iz dva njegova ubačaja 2 gola, a bilo ih je još. I Istra ništa nije napravila po toj strani.
    Sad ce neki reci da nije Istra mjerilo. Ali na desnoj su radili sranja Riletu.
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Vidim svi pisu da je Hoxha igrao lijevo, jos i sa presice Cannavara se prenosi izjava o Hoxhi lijevo. Jesam ja dozivio mozdani tijekom utakmice ili je Hoxha stvarno igra desno, a ne lijevo?
  • emilperska
    7.9k
    Istra je 8.momcad tablice kada se gledaju gostovanja s 9 bodova. Upozoravao sam nakon onog gangbanganja pod Jakirom da to nije mjerilo ničeg, upozoravam i danas nakon ovih nategnutih 3:1 gdje smo u 1.pol opasno visjeli neko vrijeme.

Napisat ce neki dobronamjerno da je ova Istra dosta jača od one koju je Jakir masakrirao.. I mi bi trebali biti dosta jači zar ne?

Moj dojam je da smo zasluženo dobili na kraju, ali nikakvog pomaka ni ideje ja tu ne vidim u odnosu na Jakira i Bjelicu.. Osim da je Franjic Roberto Carlos za Ogiwaru..

Osijek je majka svih majki!
  • don
    10.2k
    bit će to dobro sve, još kad nam pojačanje dođe za Osijek :fire:
  • Droljo
    11.6k
    nikakvog pomaka ni ideje ja tu ne vidim u odnosu na Jakira i Bjelicuemilperska

Otkaz cannavaru?
    Dozvoljavaš da možda rastemo iz utakmice u utakmicu i da treba bar 5-6 hnl tekmi proći kako bi vidio pomake i trenerski potpis? Ili ne. Odma otkaz i vratite štinca slipci!
  • rakurs
    630
    još kad nam pojačanje dođe za Osijekdon

Pojačanje će nam biti i Galešić bome, jedva čekam, samo da ne gledam ovu dvojicu od danas u paru. A ti vjerojatno aludiraš na Ivanušeca, jel moguće da se riješilo sve napokon?
  • Crni86
    7.5k
    ali nikakvog pomaka ni ideje ja tu ne vidim u odnosu na Jakira i Bjelicu..emilperska

Mora se priznat da smo igrali presing. Defanzivno isto puno bolje i kompaktnije ali prema naprijed i dalje ista prica kao i pod nenom i jakirom.

Ali po meni i to ce biti dovoljno. Mi smo u zaostatku trenutno upravo zbog kriminalne obrane. Mi cemo svakome uvaljat barem jedan gol, ali onda nesmijemo primiti ni jedan.
  • E46
    1.1k
    za mene dobija jos jednu utakmicu posto sad nije imao dostupno sve igrace pa cemo vidit
  • Jay
    363
    Teško je prosipati neko oduševljenje jer vidimo svi da to još nije to, ali ja napredak vidim.
    Bit ćemo samo bolji jer puno je tu igrača, karaktera, vrlina i mana i treba vremena da se sve to poklopi, a prijelazni rok još traje. U odnosu na jesenski dio, drugo poluvrijeme smo gledali ljepoticu i nije mi nijednom prošlo glavom da ćemo zeznuti jer uz ovakvu želju i trku ne možeš izgubit.
    Franjić nije još na razini, ali danas među najboljima i uvijek nam treba takav igrač.
    Kanga izgleda moćno iako je premalo igrao i nismo tada više uopće napadali kako treba da dođe do izražaja.
    Stojković Baturina Mišić... Samo treba skinuti kapu i poželjeti im puno zdravlja.

Mali Mikić nadam se da će već protiv Šibenika i Gorice dobit poštene minute tipa zadnjih pola sata umjesto RPG jer Ristovski i Moharrami ne donose ništa.
    Hoxha klasika kad ne zabije gol ne znaš da je uopće igrao.
    Špikić i kad je pristojan opet mi neće bit jasno zašto dobije minute prije drugih igrača.

Pravi ispit je po meni Osijek, da barem nekako možemo preskočiti taj Milan
  • E46
    1.1k
    Znaci moha je avion za rileta a ti si dobio slom zivaca sto ga uvodi, valjda onda uzivas u riletovim zavidnim predstavama
  • Tongo Doumbia
    5.3k
    Stvar je perspektive, po meni.

Pogotovo u kontekstu igrača kao nekih “bojovnika”. Dakle, možeš ih gledat kao 11 ratnika koji će izginuti za kakti ideal i sveti grb, ali možeš i kao 11 ljudi od krvi i mesa. Odnosno ljudi koji su abnormalno dobro plaćeni, jasno, za posao koji vole i rade, a da ih pri tom boli ona stvar za sve ono što si ti uložio kako bi utakmicu uopće gledao, ili pak sve one nerve koje si potrošio za svaki put kad se njima iz nekog razloga nije dalo. A bilo je takvih dana, jel tako?

Svi ih mi idealiziramo, redovito. A kad bi “na van” izišlo koliko je naših igrača u zadnje vrijeme radilo kompletan teror, jer su im propadali transferi ili bi im klub stavljao rampu, brzo bi se ta ljubav i idolopoklonstvo pretvorili u salve kletvi i uvreda. Sjeti se samo Orše i “nema većeg kluba….”.

Prijatelju, on nakon tekme, dobio - izgubio, uzima pederušu, šprica se Tom Fordom ili nekim arapskim iz najnovije kolekcije, sjeda u Maybach ili Range, ide doma nekoj top trebici. Ti si ogorčen, nervozan, živčan. Misliš da oni misle o tvojih zadnjih 100 eura potrošenih na London, člansku, nervoznu curu koja je očekivala večeru ili nekakvo kino srijedom uvečer dok si ti potegao u englesku prijestolnicu? Boli li ih ona stvar za ispit koji nisi do kraja naučio jer si dva dana učenja potrošio na odlazak u Zagreb? A ti pak sve to radiš jer ti je stvarno stalo, bez ikakve jebene materijalne koristi.

Ja shvaćam obje strane i sve tipove navijača koji izgaraju, jer ljudi imaju elemantarno pravo uputiti svakakve riječi, jer im je stalo. I jer je to nogomet. I jer su navijači, jebemu. Da nisu, sjedili bi ulickani u dizajnersko odijelo i prodavali analitičku maglu u nekom od brojnih studija. Osobno stvarno ne dajem te nekakve abnormalne kritike, pogotovo dok utakmica traje, ali ljudi su ljudi i uvijek će biti, shvaćam to nekakvim prirodnim refleksom. Nekad se pitam, zaslužuju li zapravo oni na terenu nas?

Ono što mene, za kraj, najviše smeta je što je ovdje na Zoni nestao nekakav “srednji stalež”. Nestala je ona kritična masa koja ostavlja “cherry on top” s komentarima bez naginjanja na strane. Dakle sad imamo ban ekipu sa “ Zona nije ničije mjesto za iskaljivanje frustracija” i one koji to lajkaju, odnosno ove koji sumorno napadaju ove koji “hračkaju” i tim se smatraju zadnjim bedemom obrane kluba. I ostale, “mrzitelje” i “trovače”, kojima ćemo u inat uzeti titulu. Ma dajte ljudi…

A da ne pričam koliko smo se razmazili s tim da slavimo pljesak na ulazak Kangi, s teorijom da je podrška takva jer su ga mediji razapeli? Ili ja jedini shvaćam to kao dobrodošlicu novom egzotičnom pojačanju i napadaču kojeg smo čekali pola godine? Nemam pojma.
  • El Madrigal
    36
    S obzirom na Arsenal i Milan i svega 3 tjedna zajedničkih treninga, na činjenicu da i dalje nisu oporavljeni najvažniji igrači, ima 3-4 stvari koje su bolje i vidi se napredak, a ima još starih boljki i dosta posla pred Misterom. Ali pljuvati ili hvaliti trenera nakon 2 utakmice, nema smisla. Ne znam pratite stvarno nogomet i razumijete li ga (dosta ekipe
    ovdje), ali koliko je Kloppu trebalo da Liverpool osvoji i Lp i prvenstvo, Gvardioli u Citiyu da osvoji Lp, Koliko se trpi Arteta a što je značajno osvojio...? Pa i Zidane se učio na Realu i Kompany na Bayernu i Alonso na Leverkusenu, šta bi neki htjeli da se dovodilo domaća vec sto puta popljuvana imena ili možda Terezića i Kovača!? Svaki trener treba dobiti najmanje jednu cijelu sezonu i najmanje 1 ljetne pripreme. Mister, samo naprijed. DINAMO unatoč nesavršenoj igri, fina pobjeda i 3 boda bliže cilju! d u ♡
  • Jos-Optimus
    4.1k
    ja bih prvi dao konstruktivnu kritiku i apsolutno se slažem sa svim što si napisao, ali nemam volje kad vidim pljuvanje...i to nakon fakin 10 min tekme, ne možeš mi reći da je to normalno...pa meni je Dinamo dio života, kao i tebi i velikoj većini ovdje
  • vjeko1701
    11.7k
    Prvo poluvrijeme duhovi prošle polusezone, drugo poluvrijeme ipak ozbiljnije. Hoxha od igrača u polju najlošiji. Kanga bi na fizikalije trebao biti koristan, treba vidjeti koliko će biti efikasan, tu će se lomiti između pojačanja ili promašaja. Ne znam kaj me natjeralo čitati temu otpočetka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.