• Dr Hofmann
    2.1k
    Hvala svima koji su došli na tekmu danas, nadam se da su se osjećali kao ja kad su naši izašli danas na početku utakmice; kao malo dijete. Pohvala i Zapadu na odgovoru danas, solidno se čulo.

Nije ovo bila neka spektakularna predstava, ali tri boda i gotovo. Jedino što bi izdvojio s ove tekme da u Luki Stojkoviću, po meni, ,,ima nogometa".

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska
  • Crni86
    7.5k
    Valja primjetiti kako glavni teren izgleda kao da je star nekoliko godina, a ne nekoliko mjeseci. Ocito je ostavio danak konstantnih treninga na njemu.

Nadam se da ce se uskoro rijesiti teren na hitrecu.
  • skener
    1.6k
    Teren je katastrofalan, ne toliko na izgled koliko se vidi da se igrači muče.
    Prvih 25min svi su hodali kao po jajima, promjena smjera u malo većem sprintu je bila nemoguća misija.
    Svako malo bi netko proklizao.

Nešto tu ne štima jer je nedavno išao novi travnjak
  • BBBaranja
    3k

Milanisti nisu navikli na ovakve terene pa nam je to prednost u srijedu :joke:
  • Dragon1Warrior123
    3.6k
    Isprike na jeziku, ali koji se kurac dogodio navijačima Dinama? Ja mislim da ili pola ljudi koji komentiraju trenutno Dinamo nisu navijači Dinama ili je dobar dio njih blizak Mamiću pa sad seru po svemu mogućem. A za ovih preostalih pola koji seru ne znam šta uopće reć.

Znači odigrali smo utakmicu protiv Istre jučer. Istre koja ima novog trenera koji bi bio legitiman kandidat za bilo koga iz velike četvorke HNL-a. Izuzev prvih 15 minuta koje nisam vidio s obzirom da nisam mogao nać stream koji radi, ja sam jučer vidio Dinamo kojem su ovi mogli gol zabit samo slučajno (što je na kraju njihov gol i bio). Znači nismo primili gol iz igre ili nekakve greške obrane, već je tu Nevistić trebao malo bolje reagirat, makar je situacija bila dosta nezgodna.

Pazi sad ovo oni nama u drugom poluvremenu nisu uputili niti JEDAN udarac na gol, a tu se priča o obrani i analiziraju se u ne znam kakvu dubinu svaki pogrešni korak i MMA i Torrentea. Uz to igrali smo po prvi put sa ovom četvorkom iza i pazi sad ovo, nisu nam igrali ni RPG, ni Galešić koji nam je možda trenutno najbolji stoper. A dečki su svejedno odigrali gotovo bez greške, uostalom da stoperi nikad ne pogreše, ne bi padali golovi... Uz to vezni red su nam igrali Mišić, Stojke i Baturina, igrači za koje misliš da obrambeno ništa ne sudjeluju, a opet smo ih ubili. Stojković i Baturina su oduzeli po svaki bar 5-6 lopti, što recimo pod Bjelicom ili Jakirom pogotovo ne bi ni očekivali da rade, kamoli da bi to stvarno radili...

Napad nam je bio jalov jer je to realno najteže uigrat, a svejedno smo dali 3 komada i imali još par dobrih prilika. Mislim da je ovo prvi i zadnji put da ćemo igrati sa Hoxhom na desnom krilu, Kulenović napokon opet zabio gol, a naš novi napadač izgleda kao zvjer. Uz to mi i dalje igramo bez Petkovića, nedostaje nam Sučić, Mišić se tek vraća, a još bi i Ivanušec valjda trebao doći...

Imam samo jedno pitanje za ljude tu, kako smo mi to trebali jučer igrati da bi zadovoljili ljude koji i dalje seru po našoj igri? Jesmo li trebali pobjediti u hendikepu? O čekaj, pobjedili smo s dva gola razlike. Jesmo li trebali napokon odigrati utakmicu gdje ne paničarimo do zadnje minute hoćemo li primiti gol jer vodimo samo jedan nula? O gle, imali smo dva gola razlike i dolsovno smo se odmarali zadnjih 15 min koliku smo kontrolu imali nad utakmicom... Jesmo li trebali neprimiti gol iz igre? O čekaj, imali su doslovno jednu polupriliku samo iz koje NISU zabili gol, a drugo poluvrijeme nisu ni pukli prema golu. Razumijem da smo na 7 bodova zaostatka, ali napokon se vide nekakvi pozitivni pomaci, a pola ljudi ovdje i dalje ne prestaje srat ko da smo izgubili 5:1.
  • M94
    1.5k
    Obranio je Neva jučer u 1. poluvremenu čisti zicer dok je bilo 1:1.
  • Dragon1Warrior123
    3.6k
    To je ta poluprilika koju sam spomenuo, realno kut mu je bio zatvoren, otišao je previše ulijevo i golmanu je tu lako zatvoriti taj kut/obraniti.

Ali evo, samo mi potvrđuješ ono o čemu sam pisao...
  • Facke
    4.9k

Pa dobre eto sjajne. Cim kritizeraz = Mamicevec. Kak smo trebali igrati? Bolje. Cist jednostavne. Pogotove v prvem poluvremenu tere je bile jedne od najgorih ovu sezonu. Rile je visel ko luster, Mmaee je bil gde oce i iza njeha prostor kulke oces. A male bolja ekipa to koristi.
    A ona 1:1 situacija sigurne nije bila same "poluprilika". Nije igrac otisel previse leve nek je loptu v tomu smeru dobil a Mmaee je zvisel. Da ju je upucal v desni kut verovatne bi otisla v gol. A mogel to napraviti. Imal je i Beyatt jake dober udarec nakon kornerna. Mene je to, s ovu jucerjansu igru biti zadovoljen, mazanje ociju. Napad nam je bil jalov, bezidejen, bez nicega. Pa nama Hoxha igra desne krile?! A zbog cega? Zbog manjka kvalitete na tim pozicijama. Mislis da im trener nebude pokazal snimak prvuga poluvremena? Kaj nam treba takve poluvreme protiv Osijeka ili Rijeke , pa kad rezultat bude 0:2 ili 0:3 za njih tek se bude onda vidle kulke je vur? Presli sme pripreme, a premenile se v trenutnem stanju nije bas nist.
  • Jos-Optimus
    4.1k
    počeo si ti dobro kakati. Ti si prvi tupio da je Franjić katastrofa na beku i nisi mu htio dati ni priliku. Ne, nije kritika kad se vrijeđa igrače, momčad, trenera i SD-a nakon 15 min igre, to nije normalno i to navijač ne radi. Nemoj me zezati, evo vrati komentare i čitaj sto se pisalo, već su dečki rekli, ovo je Zona Dinamo, a ne forum za izdrkavanje wannabe kompleksa. Ekipa ovdje baci 20 komentara u 20 min, truje, vrijeđa, omalovažava. Znaš li što je kritika? " Trenutno mi igra ne izgleda dobro, rašireni smo, nepovezani...nadam se da će biti bolje"...pa to će im trener reći što ti govoriš, a mi trebamo navijati 90 minuta i onda donositi zaključke i biti sretni što nam je novi trener pokazao da zna reagirati i promijeniti ritam utakmice. Imam dojam da više navijate za svoju kritiku, nego li za Dinamo
  • GOAT
    1.9k
    Nije bas moguce da je sve tako katastrofa jucer bilo ako smo ih dobili 3:1. Drugo poluvrijeme je bilo neopisivo bolje od prvog i po meni smo pokazali da imamo plan i preuzeli kontrolu utakmice. Sve u svemu imamo se cemu nadati i to je jedino bitno, a to kako cemo izgledati protiv Osijeka cemo saznati kad budemo igrali s njima i nema potrebe za negativom i reakcijom na stvari koje se jos nisu desile.
  • Facke
    4.9k

Pa el sam pohvalil Franjica za jucernjasnu igru? I da me je pozitivne iznenadil kaj se tice ofenzivne igre? Jesam. Nadam se da bude tak igral v kontinuitetu. I to sam napisal i kad ga se dovodile , da se nadam da bude dobre igral ali dalje stojim pri svojem mislenju da nam on nesme biti prve resenje za levuga beka. Nek igra dobre i ja bum ckomel. Imel je i Ljubicic par dobrih tekmi na beku.

Nist evo navijam same za svoju kritiku. Pa onda vise nem kritizeral nist , el ak se kritizera vise navijas za to nek za Dinamo. Onda evo ovak, jucernasnja igra je bila tulke dobra, gledeli sme Real/Barcu i Manschester United u primu.
  • Jos-Optimus
    4.1k
    banaliziras kao malo dijete, rekao sam ti kako je - to je kritika, to zelis
  • NVKOD
    2.4k
    Gledao sam učinkovitost Dinamovih krila s Rijekinim s obzirom da je Rijeka trenutno prva. U analizu ulaze samo utakmice u HNL-u.

UKUPAN BROJ GOLOVA:
    Dinamo: 38
    Rijeka: 30

KRILNI IGRAČI:
    Dinamo: Pjaca, Hoxha, Mbuku, Špikić, Cordoba (Stojkovića ne brojim kao krilo)
    Rijeka: Pašalić, Rukavina, Djouahra, Butić (Jankovića ne brojim kao krilo)

UKUPAN BROJ GOLOVA KRILNIH IGRAČA:
    Dinamo: 11 (29 % ukupnih golova)
    Rijeka: 9 (30 % ukupnih golova)

UKUPAN BROJ ASISTENCIJA KRILNIH IGRAČA:
    Dinamo: 6
    Rijeka: 4

UKUPAN BROJ ODIGRANIH MINUTA KRILNIH IGRAČA:
    Dinamo: 3353'
    Rijeka: 2690'

UČINKOVITOST KRILNIH IGRAČA:
    Dinamo: gol svakih 305', G/A svakih 197'
    Rijeka: gol svakih 299', G/A svakih 207'

Iako ispada kao da Rijeka puno češće zabija s krila, zapravo smo pojednaki. Po broju asistencija smo bolji. O kvaliteti njihovih krilnih igrača neka sudi kako tko hoće.
  • Probirštift
    721
    Bilo mi je žao da je jučer bilo samo ''9k izdanih ulaznica'' (kolko ljudi je bilo to ne znam) za prvu tekmu doma nakon kaj nam je prvi dio sezone turbulentno završio. Mislio sam da će više ljudi doći kak smo dobili novog trenera i pojačanja i da daju podršku dok će za nekoliko dana biti pun stadion jer dolazi atraktivan protivnik
    Koliko bi vama imalo smisla da se naprave neke razine za članove da ako ispune određeni broj dolazaka da plaćaju manje za ulaznice LP naspram onih članova koji su tu samo za europu i derbije
    Ak je sada 60 € za članove onda da bude 45 € za ljude koji su bili na npr 5-10 utakmica i da s time još dodatno motiviraju ljude da dođu na te ne toliko zanimljive utakmice
  • BBBaranja
    3k

Za one koji dolaze često tu je godišnja što je najpovoljnija opcija svakako.
    E sad šta bi dovio s tim spuštanjem cijena za malo češće posjetitelje neznam,ali kad bi već spuštao to bi bile cijene domaćih natjecanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.