• ŽacZgb
    63
    Prvo poluvrijeme sam mislio da smo opet sa psihom koma kak smo se raspadali nakon vodstva u prvom dijelu prvenstva. Drugo poluvrijeme smo ih ubili.
    Bravo igračima ali i stožeru!

Moja najveća zamjerka je trava,kaj je to prema zapadu? Uvijek smo imali daleko najbolji travnjak i drenažu u ligi,a sad malo kišica padne i nama se uništi trava i imamo bazen.
    Možda imamo kakvu garanciju od ovih stranaca kaj su postavljali prije manje od pola godine…
  • Noel
    8.2k
    Solidna pobjeda. Dovoljna da razne "novinare" "navijače" "podcastere" pošalje na aparate.
  • Droljo
    11.6k
    Sutra lokosi i belupo izvuku remije za lijepo zaokružiti vikend.
    Biti ćemo prvaci ako nam dozvole :snicker:
  • Brusa
    2.1k
    Lijepo je bilo na Maxu večeras.
    Čestitke dečkima na pobjedi :up:
    Pobjeda :strong:
    Sjever sjajan, a i zapad se pokazao kad je bio pozvan :smile:
    Kule gol :ok:
    Stojke prvi službeni :grin:
    Baturina divota od gola :clap:
    Ajmo dalje :wink:
  • ShanKu
    1.3k
    Jedino gol Baturine sam vidil s tribine... odličan, sjedi pet!
  • Navijač Dinama
    9.1k
    Vi ne zaslužujete ovaj klub, ovaj Dinamo. Obični trovači i pljuvači. Fuj.OsamŠest

A po čemu se klub zaslužuje, zadužuje ili nešto, ako može nekakvo objašnjenje?

Ovaj komentar što si napisao mi je isti rang populizma onog jazavčara Blažićka, koji govori da navijači nemaju šta komentirat odluke uprave kluba i bavit se tim stvarima.

Ljudi daju novac, neki odvajaju od usta da dođu, prođu stotine i stotine kilometara da pogledaju utakmicu svog omiljenog kluba, nešto za što se netko veže, iz nekih 1000 različitih razloga. Mi kao navijači imamo pravo komentirat, hvalit i kritizirat( sve u normalnim granicama i pohvale i kritike, niti kritike trebaju biti proljev niti pohvale da netkk ne bi pomislio da se radi od prime verziji Real Madrida, a ne nekog ko za konkurencijom zaostaje 7 bodova i igrom je nikad lošiji)

nismo vjerovatno stručni kao što su ljudi u klubu, zato smo i mi na tribinama, a oni u klubu, ali pravit se da je sve u redu ili da je prvenstveno ova utakmica bila neka vidljivih "mehanizama"( polako postaje najofucanija i najodvratnija riječ u rijecniku dinamovog navijača)

Mi smo prije svega navijači, i kao takvi ćemo kroz prizmu emocija, ne stručnog profesionalizma, promjenit/mjenjat mišljenje tijekom utakmice od dan do dana,tjedna do tjedna, tko je u krivu posut će se pepelom, kao evo ja za Ristovskog, smatrao sam da je klasa, međutim to nije već jako dugo vremena( i ne, mislim i dalje da nije kriv za Kaneka jer smatram da on nije bio dorastao Dinamu, ni onom lošijem ni nekom idealnom kakvog svi hoćemo), a sad radi par kritika ili nešto oduzimat nekome navijanje za klub ili nešto govorit da nije zaslužio mi je jadno, da jadnije ne može biti.

Klub osim emocije(evo govorim iz svojeg kuta) nije mi ništa dao,i ne treba i nije mi dužan po ničemu, osim nekih neprespavanih noći i demonskih vremena mojih osobina, ja sam njemu osim emocija dao i novca, vremena, bio jedan kao i svatko od brojnih koji su navijanjem i hukom gurali te ljude do pobjede, podržavali ih.

Sta trebamo umjesto kritizirat evo navest ću primjer Torrentea, govorit "bravo Raule, ispadaj iz igre, samo nastavi sa netočnim dodavanjima ili podržavat gledanje ovog Steve Makedonca, Hoxhinog padeža: nikome ničemu ili nikome ništa???

ili Špikića i Moharramia koji su trebali biti repertornica povijesti dvije godine, pa kad sam čuo da ih trener uvodi, htio sam laptop nogom razbit...

Dajte ljudi malo stanite na loptu, manite se jeftinog populizma.
  • Jurki
    14.7k
    Bit cemo prvaci, koji vam je Kiki Polovanec.
  • Bosskovitz
    14.2k
    Ne dovoljno dominantno, ali definitivbo dobro. Psihološki vrlo bitna pobjeda i prva relativno lagana i sigurna još od Šibenika, s drugim poluvremenom puno boljim od prvog. S obzirom da je još i par dana nakon LP, nije to još to ali vidi se pozitivan pomak.

Mišić odličan, sve će biti lakše znajući da je spreman, Baturina isto jako dobar, Franjić vrlo dobar - lijepa asistencija, ali generalno je jako dobro izgledao na terenu i bit će sigurno dobro rješenje na lijevom beku.

Nevistic - greške se događaju i on je golman kojem treba tekmi da se zalaufa, ali jako ne volim to kako on igra, kako je stalno na podu i kako ima zivotnu energiju tete na šalteru u FINA-i. S golmanima je uvijek posebna psihologija, no zato Rile pokazuje da ne treba dobiti novi ugovor. Svaka mu čast i hvala na svemu, ali ovo danas nije bilo dovoljno ni za HNL. To je mjesto za RPG-a i malog Mikica.

Sve u svemu: dobra tekma, sigurna pobjeda, nazire se potpis trenera. Trebala nam je ovakva pobjeda za psihu, jos taj Milan pa onda vjerojatno zaboravljamo LP i 100% fokusa ide na HNL.
  • NB86
    15.6k
    Drugo poluvrijeme budi nadu da ce bit bolje iako sam nakon prvog poluvremena mislio da cemo opet istu igru dinama gledat. Bas me zanima kako cemo izgledat protiv milana, tu ce nam ovakav travnjak pomoc samo da nam se bati nije ozljedio.
  • Jos-Optimus
    4.1k
    aj ti ne kakaj. Jeftini populizam je ovo što ti pišeš, jedno je kritika, a drugo prosipati žuč i kenjati iz svih otvora po svojoj ekipi. Da, Neva je zasrao, ali tad se daje podrska, utakmica traje 90 minuta, a ne 5 stranica vrijedanja svega sto je povezano s klubom, a jedni te isti pojedinci tad izlaze iz rupa i udaraju. Naravno, sad ih uglavnom nema jer smo, nažalost, pobijedili. Sad već nije problem pobjeda, nego zamjene. Kritika i vrijeđanja nisu isto. Za klub se navija, klub se voli...pojedinci ovdje ne vole klub. Evo npr., ti, Emilperska, Mihaljević - ne slažemo se, ali vi volite Dinamo, svim srcem, to se vidi, jbg budete ljuti, to je normalno...ali neki ljudi veze s Dinamom nemaju, obični iskompleksirani balavci koji ne znaju da se klub najviše voli kad je na podu
  • jedan u nizu
    11k
    Emirates je bomba od stadiona, bolji od Allianz arene, ali na Maksimiru je ipak najljepse :heart:
  • Hectorharatti
    269
    Na kraju će se BF pokazat kao pojačanje i izvršno riješenje na LB
  • skener
    1.6k
    Više komentara su dežurni pljuvači napisali u prvih 15min utakmice nego u sat vremena od kraja utakmice do sad.

Uvijek isto i uvijek isti frustrirani likovi.

Kakvi se to zaključci i stručne analize iznose nakon 5, 8 ili 15min igre. Sve oni vide i sve znaju.
    Istra nas demolirala, nitko na terenu ne valja, pola ih treba potjerati iz kluba.
    Tu bi neki micali trenera nakon 13minuta igre u njegovoj prvoj utakmici u hnl-u.

I onda nakon 90 min gdje Istra nije stvorila ozbiljniju priliku, gdje smo pobijedili 3-1 primivši gol iz kornera muk i tišina. Klasično povlačenje u rupe.
    Ali nema straha za takve vraćaju se oni vrlo brzo, naći će se nova tema, jer srama tu nema. Pljuvat se mora stalno.

Ljudi ako niste na nekom zadatku ozbiljno se zapitajte za sebe i svoje zdravlje, ovo nije normalno ponašanje.
  • Droljo
    11.6k
    vraćaju se oni vrlo brzoskener

Već za par dana kreće pljuvačina jer ne vodimo 3:0 protiv milana u šestoj minuti. A u međuvremenu će se skratiti vrijeme pljuckajući po mariću jer je mbuku spor i nemamo lijevog beka, gdje je ivanušec itd.
    Strašno kak im se da..
  • Crni86
    7.5k
    Moj dojam od danas je podjeljen.

Vidjeli smo presing koji je na pocetku izgledao nekako konfuzno. Kao da nismo znali u kojem trenutku izlazimo pa ne bi kao momcadi pritisnuli i tu bi istra jako lako izlazila. Kako je tekma odmicala tako smo se mi sve vise uigravali i pocelo je to izgledat jako lijepo.

Defanzivno smo na pocetku sezone izgledali jako dosta kao prosle polusezone ali nakon gola smo stvarno dobro stajali i istra nije kreirala aposlutno nista. Nazalost torrente je opet pokazao zasto je nas najlosji stoper za hnl, defanzivno jako spor i preko njega su jako lako izlazili, isto tako u kreaciji igre svaka lopta nazad, a franjic i pjaca na boku usamljeni ko duhovi. Ali dobro tu ce zaigrat Niko vec u osijeku.

Ono sta me najvise brine je nasa napadacka igra. Danas smo imali tekmu pod kontrolom (stabilna obrana, dobar presing i vrlo laki izlasci iz zadnje linije kroz pas). Igra u zadnjoj trecini je po meni dosta problematicna, jednostavno kreirali smo jako malo prilika. Drugi gol je genijalnost baturine, a treci jednostavno sreca. Fali nam igraca koji rade visak na postavljenoj obrani i Ivanusec ce nam tu doc kao ozeblo sunce.

Vidi se neki napredak, ali ta sterilnost prema naprijed bila je vidljiva i na pripremama. Nadam se da cemo se i tu popraviti pa ce sve biti puno bolje.

U osijeku ocekujem zadnju liniju rpg, gale, mmae, franjic te kangu u spici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.