• Omake
    5.2k
    Odlično drugo poluvrijeme, pogotovo Stojković. Baš smo ih izbrisali s terena. Zadnjih 15 minuta smo baš odmarali tiki takom Haha.
  • Markelo
    3k
    Ajde da napokon možemo više pogledat utakmice naših konkurenata sa 3 boda u džepu i da se možemo nadat smanjivanju razlike.
  • don
    10.2k
    slučajno lajk, ali teško se mogu uspoređivat te 2 utakmice.
  • Mihaljević
    11.3k
    Bravo Mmaee, kolko je igrača napredovalo od odlaska precjenjenog Bjelice.
  • veselko tenžera
    3.7k
    Jakir je 5:0 ove dobioemilperska

Nije točno, samo 5 istih igrača Istre je startalo u 1. kolu. Još je bilo ljeto, Istra u debelom remontu kao i na početku svakog prvenstva. Bjelica ove nije uspio pobijedit iako je imao 35 minuta igrača više.
  • Tongo Doumbia
    5.3k
    Stari moj, kako možeš prosipat žuč jebo te? Kako ti se da stari? Gle stari, kužim ja tebe i znam da si ljut jer su ti potjerali Crnogorca, ali stari moj kako hejtaš? Samo fali i Captain da si i on krene cmoljit? Pa jesi vidio zadnji napad kako je Kanga razgrnuo sve? Pa jebemti kako možeš bit takav hejter? A ne znam kak Willia nisu umjesto Chadwicka Bosemana uzeli da glumi Black Panthera. Daj stari smanji si malo žuč, molim te…

Btw, nadam se isto da je Raul novi glavni glumac u Teksaškom masakru motorkom, jer to kad španjolska pila krene pilit jebemti….
  • OsamŠest
    4.4k
    Gade mi se sve više ljudi na ovom forumu. Ljudi koji nisu odigrali u životu nogometnu utakmicu na pravom travnjaku. Vi ne znate kaj znači podrška, a sranja koja pišete krpate pod "realno stanje".

Veći dio igrača je igrao u Londonu prije koji dan, veći dio igrača će igrat u srijedu u ključnoj utakmici Lige prvaka. Umor i klizalište od terena su veliki faktor slabijeg ulaska.

Naravno da je Cannavaro mogao odmoriti igrače i krenuti sa nekim drugim, ali je odabrao ovo. I neka je.

Za svakog igrača, svaku utakmicu možemo napisati nešto loše. Zar je to poanta? Zar svaki igrač u tom svetom dresu mora dobit jebeni hejt? Zar veličina poput Cannavara, za kojeg svi igrači i ljudi u i oko kluba govore da je donio novitete koje će uigravati i vremenom biti bolji, zaslužuje ovakav tretman nakon 15 minuta prve prvenstvene utakmice?

Smijali ste se Franjiću i njegovom dovođenju. Za mene, igrač utakmice. Jednostavno, ne razumijete se u nogometnu igru dalje od pravila. Dok sjedite za kompjuterom i jebenih 90 minuta serete po forumu (halo, kad Dinamo igra gasiš sve!), ovi natapaju dres na terenu, a ostatak stadiona dere glasnice.

Vi ne zaslužujete ovaj klub, ovaj Dinamo. Obični trovači i pljuvači. Fuj.
  • Peškaman
    5.9k
    Pobjeda je pobjeda,dva različita poluvremena.
    Ljudi nisu izašli drugo poluvrijeme,Mišić doktor.
    Franjić fenomenalan na LB.
  • gio
    167
    prva pobjeda nakon eurospke utakmice od monaca 06.10.
  • IvanS
    246
    potpisujem!

Prestrašno koliko gorčine...

A isprike na kraju??? Ništa, ha?
  • Ijayi Atiemwen
    1.7k
    Nek se travnjak ne dira do Milana, a poslije valjat ga 24/7
  • Jurki
    14.7k
    Divota od vatrice na Sjeveru danas (bas sam se lepo zgrel) ..bitna 3 boda i ajmo gazi dalje.

Prvo poluvreme lose, drugo bolje.. ajmooooooooooo
  • Paggini
    35.5k

Najbolji post cijelog threada :lol: :lol:

I da nadodam - neki od vas bi se ozbiljno trebali pogledati u ogledalo i zapitati se što doprinosite ovom klubu. "Opravdane kritike" nisu jebeno paljenje lože, tjeranje Cannavara, strijeljanje igrača nakon što smo dobili glupi gol iz kornera.

Ali to je već postala klasična Zona.
  • Facke
    4.9k
    Pa smije se vlajda napisati opravdana kritika?! Ili?
    V prvem poluvremenu sme bili uzasne losi i Istra nam je mogla minimalne jos jedan gol dati. Eh de bi pocel.

Ristovski jednostavne vise nema nivo da bude starter i da igra od 1 minute. Dosta je pal, spor je, lose se postavlja. Nadam se tu ulasku RPGa od odiceg kola.

Samy Mmaee je v prvem poluvremenu bil katastrofalen. Tancal je po terenu gde oce, lose se postavljal i bil je nikakuv. Popravil se je v drugem poluvremenu.

Torrente, standarden.

Franjic mej je pozitivne iznenadil s igru prema napred. Dost duela dobil, lepa asistencija. Same nek tak nastavi igrati v kontinuitetu.

Misic=GOAT.

Stojke= Prve poluvreme nista, druge dosta bolse.

Baturina= On mi je denes bil li la. Digel se v drugem poluvremenu, zabil sjajen gol. Al izgleda da nije sto posto fit?!

Hoxha= Katastrofalen. To je jedine kaj bum napisal.

Pjaca= Opasen, dobru tekmu odigral. Bil jeden od bolsih v prvem poluvremenu.

Kulenovic= Osim gola, jedno veliko nista od njega. Da nije stal tu de treba opet jedna losa utakmica od njega.

Moha= Standardni Moha.

Spika= Standardni Spika.

Kanga= Prvi dojam pozitiven.

Kacavenda= Odigral vredu.

Perkovic= pre male da bi sad kaj rekel.

Ima tu jos dosta posla. Prve poluvreme nam se vise nesme dogoditi. Sve u svemu, nemojmo si mazati oci, ova utakmica denes nije bila dobra. Treba tu jake pune jos popraviti.
  • Praskaton
    3.2k
    Prva stvar ovaj travnjak je za otkaza onom tko je odgovoran,broj proklizavanja,netocnih lopti je nevjerovatan.Užas koje klizaliste.

Prvo pol jako lose,ne zbog rezultata nego jer sam vidio više smisla u igri Istre.
    Drugo pol je bilo bolje,nisu se gubile pozicije toliko.Stojkovic,Bati i Miske preuzeli igru.
    Uz izlazak Ristovskog i Hoxhe počelo je ličiti na nesto.

Ono što bih izdvojio kao negativno su stare boljke.Tranzicija kad izgubimo loptu na 40m od protivnickog gola mi uvijek miriše na nevolju.Misic ostaje sam u nekom međuprostoru brojcano nadjacan a zadnja linija ne krece se sinkronizirano i ispadaju jedan po jedan.
    Kule je igrač manje kad se gradi napad,tek kad dode lopta unutar 16 je aktivan.

Kad budemo kompletni nadam se da Ristovski-Mmae-Torrente nece vise bit u prvih 11 eventualno rotacija.
    Hoxha na desnom krilu jedan od najgorih poteza ikad.
    Mbuku,Spika i Cordoba su nemjerljivo bolja rjesenja.

Pozitivan je povratak Franjica i Misica.Znaju koliko ovaj klub znači i sto se ocekuje.Odlicna suradnja Franjica sa Pjacom.Bit ce to samo bolje.Mora.

Trener i ova ekipa trebaju vremena da se uigraju,nadam se da cemo taj period od 3-4 utakmice dok sjedne sve na svoje proći neokrznuti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.