• ŽacZgb
    63
    Kaj god pričaju "znalci" od komentatora i onih po podcastima,meni je drago da imamo stranog trenera. I to ne bilo kakvog,nego kapetana velikih momčadi i osvajača zlatne lopte. Morati će raspolagati sa ovim kaj ima,ali uvjeren sam da mu neće kao i našim domaćim trenerima igrati oni koji imaju zasluge ili zato jer se moraju prodati kao kak se radio za vrijeme glavatog.
    Mi smo veliko selo,svi sve znaju. Prvi zna ovog trenera jer ga je trenirao u mlađim kategorijama,drugi ga zna jer su si neki dalji rod,treći mu je bio suigrač u klubu...
    Zato puna podrška treneru!
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Imali smo puno grešaka i puno dugih lopti. Za mene je bitno vidjeti momčad na terenu, 70-75 minuta sam vidio dobre stvari. U utakmici se u samo dvije minute može puno toga promijeniti. U zadnjih 20 minuta smo odustali, treći gol mi je teško pao. Bili smo lijeni. To nam se ne smije događati.

Dobro detektira, zasad sve sto je izrekao stoji, ALI ostaje pitanje moze li to popravit. Sretno Fabio :grin:
  • striko
    1.9k
    Nisi detektirao probleme. Čekaš 60tu minutu iako ništa ne ide. Palac dolje
  • Zvonkec
    162
    Di je cordoba? kaj je s mikićem? hoxha ljevo krilo, špikić zamjena? ristovski u 11 moha zamjena? za ovo stvarno nismo ni jakira ni bjelicu trebali mjenjat. Špika odigrao pola sata na pripremama sad je ispred cordobe i mbukua??? Trčanja bez lopte nema, opet igramo sporo do noge ljep je rezultat 3:1 ali pomaka u igri nema, promjena u kadru nema isti jazavci opet dobivaju 1751 šansu dok neki drugi nemogu primirisati terenu. Ovo smo mogli i s bjelicom gledat
  • Zg123
    855
    Pretjerujete, drugo pol je dosta dobro bilo, ubili smo ih presingom. Slazem se da je to desno krilo i dalje upitnik i mislim da nas sve zanima u cemu je problem, pogotovo Hoxha desno je teska nebuloza
  • Jaki991
    250
    ja ne znam kak lose taj cordoba mora izgledat na treninzima kad su ove dvije legende ispred njega po hijerarhiji
  • Praskaton
    3.2k
    Kad je došao rekao sam sebi sudit ću mu nakon Osijeka.Danas nije imao Rpg-a,Thea i Galesica.

Nadam se da cemo iz kola u kolo bit sve bolji jer ovo danas nije ni blizu za prvo mjesto.Užasno prvo pol i solidno drugo.

Ove egzibicije sa Hoxhom lijevo i ovim stoperskim parom mu neće proci na duge staze.
    Prva pobjeda je tu,samo početak dugog niza vjerujem
  • GeneralNapoleon
    503
    Ne sjecam se kad smo zadnji put sa toliko energije izasli u neko poluvrijeme. Papogotovo kad se uzme u obzir da smo prije 3 dana imali tesko gostovanje u ligi prvaka.

Prvo poluvrijeme za bacit. Ali u pauzi ih je morao dobrano nasamarat. U drugom smo izasli kao tsunami i pomeli ih te nakon 3:1 kontrolirali rezultat. Svaka cast na tome.

Takoder mi se jako svida da nema problema rano i puno mijenjat. To je nesto sto me strasno frustrira ako nije tako.

Pravi test dolazi sljedeci vikend i nadam se istom ishodu kao danas.
  • Zvonkec
    162
    Kužim rileta u 11 s obzirom da nema rpg-a zbog kartona ali nije mi jasno da na 3-1 ulazi moha da mikića nema ni na mapi, ako je istina da je stavio autogram postupna minutaža mora krenuti. Hoxhu i špikića desno ispred cordobe i mbukua nemogu razumjeti nikako. Imao sam velika očekivanja od fabia da će krenuti u profiliranje novih igrača u udarnu momčad pa je time i razočaranje veće. Drugo navika igranja u noge i posljedična sporost i sterilnost teško se može riješiti u jednim pripremama ali nisam vidio ni da su probali koji put slati loptu u prazne prostore uz utrčavanja u njih. Dali se odustalo od toga nakon kaj se vidjelo da igrači to nemogu-ne žele ili se ide na pragmatično sad po starom pa će usput nekaj od toga sjesti to ćemo vidjeti u bližoj-daljoj budućnosti. Nadam se konačno zdravim kadrovskim odlukama (za sadašnjost i budućnost kluba) i usvajanje trke bez lopte i dodavanja u for u prazne koridore od igrača da se ne odustane od toga (sanjam da utreniramo izbacivanje lopte dijagonalom na cordobu ili pjacu nakon defanzivnog kornera po uzoru na slotov liverpool)
  • ŽacZgb
    63

Moja reakcija na početku “Hoxha na desnom krilu?!?”. Prve zamjene vidim ulazi Špika “ide Hoxha van i Špika ulazi? A Mbuku,Cordoba?”

Prođe 5 minuta i razmišljam… Očito na treningu nekaj vide kaj mi ne vidimo,jer Špika od prve ili da ulazi kao prva zamjena nije ideja samo ovog trenera nego svih koji su bili tu zadnjih godina.
  • Zvonkec
    162
    Eto pola sata na 9ki je dobio u 3 utakmice priprema, i cordoba i mbuku su jako ljepo izgledali pogotovo u suradnji sa stojkeom, počnu tekme za bodove i kreće rikverc. Možda je špika salah na treningu, ali u tekmi je jazavac žešći, o hoxhi desno stvarno no comment igrač manje najblaže rečeno. Hitno treba odustati od takvih pokusa. Nadam se da je marić lagao sa pričom da je fabio pratio dinamo jer ako se stvarno upoznavao sa dinamom 6 mjeseci i opet daje prilike špikiću exsperimetira sa pozicijama sve kaj smo kod inatljivog bjelice gledali bojim se kako će to završiti
  • hardek
    3.8k
    Pozitivno : drugu utakmicu zaredom smo bolji odmah na samom početku drugog poluvremena što znači da dobro detektira probleme i zna napraviti korekcije.

Negativno: početna postava. Još je early days pa mu mogu pogledati kroz prste za to ali nadam se da će se to popraviti još kada se vrate ovi sa ozljedama i suspenzijama.
  • MarK
    827
    Ako je klub radi njega odbio 1.5 za Arbera bolje mu je da osvoji dvostruku krunu i uđe u LP inače mu odbijati od plaće. Stvarno trebaš imati muda stati iza takvog igrača.
  • Toni90d
    1.1k
    Ponovit ću se iz teme od utakmice. Nadam se da će dobiti priliku dovesti još neke svoje ljude u stožer, konkretno mislim na pomoćnog trenera, jer mi je nekako prevelik utisak, da Sandro ima svoje prste u izboru prve postave i izmjena.
  • Dinaminjo
    1.2k
    5m.prije gola, trazi Nevistica da ispuca, jer vidi krater u obrani Istre.
    Mislim da je bio neki prekid pa je uspio prenijeti ideju.

Kada je gol pao, on pljesce golmanu, Ivan dize prst gore.

Lik kuzi SVE.
    Ne cudim se kako su izasli u drugom pol jer se vidlo koliko je na klupi ispilio na zivce na neke reakcije.

Biti ce to ok.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.