• KaJJe
    336
    Kak se ona ruka nije nis prikazala? Nikakav pritisak? Mislim da bi igraci nekog kluba s juga okruzili suca odmah.
  • striko
    1.9k
    Svima golmani drže glavu iznad vode a kod nas će primiti gol i bez udarca
  • i more je plavo
    1.2k
    Kak igramo, rezultat je i dobar.

Novi trener ocito vjeruje Maricevim krilima, jer je od 2 i pol desna krila (vele da Mbuku nije pravo krilo), metnul tipicno lijevo krilo na desnu stranu.....ajde ipak neka promjena, Hoxhu jos nismo tu vidli.

Uglavnom, Istra vise nama igra visoki presing nego mi, a Cannavaro se hvalil da je to forte njegovih ekipa.

Ak dobijemo, to bu opet na mišiće i muku.
  • GeneralNapoleon
    507
    Pjaca i Franjic veliki plus. Tako se bori. Sve ostalo vec poznato sramocenje.
  • Praskaton
    3.2k
    Imam veliku želju da Ristovskog i Mmae nikad vise ne vidim u Dinamovom dresu.

Horor od igre.U sredini krater,stoperi se gube malo su u sredini malo na krilu,malo u napadu.
    Stojkovic,Hoxha,Mmae,Ristovski očajni.

Nisam imao velika očekivanja od ove utakmice al da cemo ovako bit losi stvarno nisam mislio
  • Jos-Optimus
    4.1k
    ti ju zaboravi slobodno, vidimo se, lp
  • čovjekjogurt
    1.2k
    Nije problem u pojedinim igračima nego u cijeloj igri. Ovdje nema nikakve ideje baš kao što su nakon Arsenala ispravno rekli Sopić i Ivković. Mi i protiv Istre jedino slučajno možemo stvorit šansu.
  • Olmic
    3.9k
    Ako ne zamijeni nikog na poluvremenu onda krecu sumnje
  • miro
    5.3k
    Ja sam u biti zaprepašten koliko je Mmae spor, mislim da je Bernauer za njega Bolt
  • Kaktus Car
    885
    OK, bilo je jasno da je novi trener fulao s postavom na startu. Sad ostaje pitanje hoće li korigirati stvari odmah na poluvremenu ili će kao prethodnici čekati zadnjih dvadesetak minuta i onda nešto panično pokušavati?
  • Marcinko
    629
    Mijenjaju se treneri, ali igra ostaje ista
  • TV Serviser
    81
    Nevistic je krajnje nesiguran, ovaj gol je naprosto zalostan. Nevjerojatno. Nikakve igre. Curi na sve strane u obrani. Ekipa dise na skrge nakon 30 minuta igre. Nikakvog napada nikakve ideje i to protiv jebene Istre, doma. Nadam se ekspresnom budenju u drugom poluvremenu.
  • Mentalni Gimnastičar
    1.1k
    Obrana šuplja, pretrčavaju nas kao juniore. Treba im netko javiti da ne igramo više protiv Arsenala.
  • Odani Zgd
    37
    Pjaca u onom Dinamu iz 2018 nebi prismrdio prvih 11,u ovome ima mjesta,po meni ok igrač za rotaciju....lik trom,spor,dok se namjesti na nogu itd
  • Slavonac86
    483
    Limitirani smo do jaja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.