• Batigol
    74
    Najbolje zaboraviti ovu sezonu....pripremat se za sljedecu...samo ne sa istim ljudima koji su odgovorni za sportsku politiku.
  • IceMan
    2.5k
    A tak sam lijepo živce i misli odmorio kad je bila pauza…
  • NKDZ86
    2.8k
    Toliko čekamo tu tekmu i prvenstvo i onda dobimo ku....
    Pa ko nije shvatio da se svi brane protiv nas što je i logično, pa daj igraj napadački nogomet, kule sam kaj će... Toliko smo loši da rađe čitam forum neg gledam... Bijeda!
    SD odmah otkaz!
  • čovjekjogurt
    1.2k
    Pjaca jedva diše u 45. minuti. Možda je onaj podatak o malom broju pretrčanih kilometara protiv Arsenala ipak nešto govorio.
  • KristijanHR
    71
    evo pojedinci se prave pametni, ajmo si svi skupa mazat oci da smo najbolji i da je sve u najboljem redu...
  • KaJJe
    336
    Jasno mi je da su ljudi isfrustrirani. Meni je muka kad imas 4 golmana, a od svih 4 ne mozes jednog postenog slozit. Ali plakat sad za Bjelicom, to ne kuzim. Jasno je da nam je SD totalni amater jer u takvim uvjetima kakve mi imamo u Hrvatskoj, imat više od 30 igrača, od kojih 2 rade razliku. Nek gospon samo stedi i dopelja jos koji poluproizvod.
  • Maxova dijagonala
    2.9k
    Koski je doktor obrane za Mmaeea i Torentea.
    Loše mi je kad se sjetim da on ima 10 puta manju plaću od ove naše dvojice.
  • rokikaciga
    129
    Pjaca je za Hoxhu televizor u boji...
  • GOAT
    1.9k
    Eto ti bi prvi odbio te pare jel? Džabe ti je ta teorija o nezainteresiranim strancima kad ni domaci decki nisu bolji.
  • maksimirski istok
    272
    Pjaca i Franjić jedini + za sad
  • Toni90d
    1.1k
    Lopta ide u gol? A zaustavljena je rukom? Je li to inače nije penal?
  • Facke
    4.9k
    Obrana nepostojeca, curi desne, curi leve , curi kroz sredinu el Mmaee tanca po celem terenu same nije tam de mora biti. Desne krile s Hoxhu ne postoji, Baturina los, Stojke, los, Kulenovic osim gola je igrac manje.

Igra ofenzivna nula bodova. Al dzaba mi trubime da treba prava pojacanja.
  • E46
    1.1k
    ne moras odgovorit al sta ti vidis dobro u ovome svemu
  • skener
    1.6k
    Izrazito negativna atmosfera na zapadu od prve minute
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Pjaca je sad u zadnja 2 napada nesto i odigrao inace su oba krila kronicno neefikasna, nit konkretnog udarca nit ubacaja. Pjaca izbaci beka, pa doda golmanu, Hoxha dobije loptu u prostor na 10 metara pa je ubacajem vrato na 15.
    Izveo bi Ristovskog, Stojkovica i Hoxhu. Kacavenda unutra za agresivu u vezi, Moha na beka i Mbuki umjesto Hoxhe. Kule van u 60.toj i Kanga unutra.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.