• recikaj86
    529
    Kanga i Cordoba odma unutra. Inače sve po starom...
  • dinon7
    1.4k
    Ristovski nema sto tražiti u Dinamu. Hvala na svemu lave ali vise nisi ni razina HNL-a. Hoxha desno, bolje niti ne komentirati.
    Mjenjaj nešto mister, idemo dečki po ta 3 boda
  • Jos-Optimus
    4.1k
    Dobro je ljudi, pa 90 minuta traje tekma, hajdemo vidjeti ima li Mister rješenja za ovo, majke ti mile koja ljuta negativa, mislim uvijek su isti ljudi u pitanju, ali tako se ne navija za ovaj svoj klub, ja ne znam što bi vi radili 80-ih i 90-ih, ubili se jbt...pa dišite, bit će sve ok, bolji smo, dignut ćemo se
  • miro
    5.3k
    samo trenera
  • Boysica
    571
    Jbg očekivala sam više, da sam bar na sjeveru manje bi se zivcirala jer ne gledaš tekmu nego navijaš...
    Ovak pod dekicom i temperaturom upalom sinusa osuđena sam na zivciranje pred tv-om
  • E46
    1.1k
    Iskreno ovo SRANJE od igre je moglo biti i sa Pavicem i Mikicem a ne da igra ovaj iz Bosnjaka a ne zna ni sam sta igra, kao i ovaj na desnom krilu izgubljeni slucaj, gledam ponovno snimku gola ono je jebena sramota, ono nitko sa zone ne bi primio onakav gol, pa stavi jebenog Cavlinu na gol ne moze bit gori od ovog
  • i more je plavo
    1.2k
    Mijenjaju se treneri, ali igra ostaje istaMarcinko

E sad kad krene stampedo na tebe, ja se nisam htio javiti s tim zakljuckom, jer mi se neda svadit i objasnjavat da s ovim sastojcima Anceloti, Mourinjo i Klopp zajedno nemreju puno bolje skuhat.
  • GeneralNapoleon
    507
    možes imat mišljenje da igramo dobro/loše i to je tvoje pravo, ali činjenica koja pokazuje da nemaš pojma o nogometu je ta da govoriš da igramo isti nogomet. Kad to jednostavno nije istina.don

Izvini al morao sam ovo izdvojit :lol:
  • TV Serviser
    81
    Svaka cast na optimizmu. Nakon onakve polusezone i danas ovog prikazanog. Svaka cast.
  • njurci10
    52
    Budimo realni očekivali smo svi više, ali igra stvarno jako dobro igra.
    Ako ovako budu igrali protiv tovara i Riječana to bi moglo biti xupavo
  • Olmic
    3.9k
    Samo moha rile zamjena
  • Navijač Dinama
    9.1k
    Mi ovakvom igrom ne bi izdominirali Marsu u cold rainy nightu u Brodu, kamoli da možemo Istru ili nekog...
  • rokikaciga
    129
    Kaj se već zaboravilo da smo prije godinu dana zgubili od Lokse i bila je još gora atmosfera oko kluba i onda uragan do kraja sezone...

Ajmo pričekat kaj bu Mister napravio do kraja utakmice pa onda reagirati
  • don
    10.2k
    možda ti bude lakše kada shvatiš da sam priča za pripremnu utakmicu (koja je neposredno prije tog posta završila?) a ne za cilu sezonu.

uostalom, napisa san prija utakmice da ne očekujen nikakvu lipoticu u igri.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.