• NORTE
    16.2k
    Šibenik vrlo ugodno iznenađenje!
    Ako mogu tako odigrat u Osijeku i izborit bod s pljačkom igrača manje onda mogu i ostat u ligi.
    Sad im u goste dolazi Slaven.
  • Krizy
    57.7k
    Bukvić i Matković nikakvi igrači, lijepo sam pisao da pustite da odigraju 30 utakmica pa će se vidjeti da ne vrijede 4-5 milja, koliko su neki tu odmah spominjali da vrijedi uložiti.

Matkovića besplatno ne bi
  • NB86
    16.8k

Pricali su na tribini da su iz stožera osijeka culi da i on i mali zivkovic nisu bas s glavom najbolji, danas je matkovic odvratan bio
  • Izet Hajrović
    5.3k
    Čim je onako Matković govorio o Poljudu i Hajduku znalo se da nije čist u glavi.
  • NORTE
    16.2k
    Čim je onako Matković govorio o Poljudu i Hajduku znalo se da nije čist u glaviIzet Hajrović

Stavi citat ovdje da vidimo.
  • Sajla
    9.3k
    u sažetku na yt su samo izjave trenera, ali komentirao sam ovdje nakon utakmice kad je Osijek prošlo proljeće dobio dole 1-2 pred praznim tribinama. uglavnom, mali je drobio o tome kako mu je nedostajalo igrati u vrhunskoj atmosferi na tom velebnom stadionu gdje je vrhunska atmosfera i super stadion i atmosfera i žao mu je što ju nije doživio i atmosfera i atmosfera i atmosfera... jedno 10 puta u pol minute izjave. zabiješ gol, pobijedite i ti pričaš samo o atmosferi na poljudu. pitam se zašto.
  • don
    13.4k
    Ši

IMG-7839.jpg

IMG-7840.jpg
  • Omake
    9.2k
    Šibenik 10 faula = 7 kartona (!!!), šest žutih i crveni. Osijek 8 faula = 0 kartona (!!!).
  • Orc123
    11.9k
    Krv te ebo izbaci mi clanak Germanijaka gdje najavljuju da u Hajduk dolaze 2 napadaca i kako Hajduk nije odustajao jer bas zelio tu dvojicu i da trenera Gatuzza cekaju slatke brige u napadu....ovi obojica zajedno u sezonu i pol zabili 6 golova, ni trunke sarkazma u takstu kao s Kangom itd itd...nigdje se ne preispituje dal ce bit pojacanja, ne preispituje se kako ide Hajduk na All in i slicna pateticna sranja....
    Kakvo orgijanje po Dinamu vec godinama u medijskom prostoru! Fujj
  • NVKOD
    5.2k
    Iznuđen drugi žuti karton

Matković ima tek 18 godina, ali svakim danom mi je sve gadniji svojim ponašanjem. Konstantno prigovaranje sucu, a i kvalitetom nije uopće onako kako su mu tepali:

Odlična vijest za Osijek, loša za Hajduk. Za derbi se vraća fenomenalni napadač

Boto: 'Matković može otići iz Osijeka, ali za 25 milijuna eura! A za Miereza nema čak ni upita'

Ne vrijedi tih 5 milijuna za koliko su nam ga htjeli uvaliti. Možda vrijedi 5 milijuna dinara. Neka njega čim dalje od Dinama.
  • GOAT
    2.8k
    Matković ima tek 18 godinaNVKOD

Bas zato mislim da mu se jos u glavi kockice stignu posložiti, a za to prigovaranje i "plakanje".. jebiga u takvoj je okolini gdje i sam klub redovno cmizdri za sve osim kad ide njima u korist kao tipa jučer. Dosta je lagano poprimit mentalitet žrtve ako si okružen takvim ljudima 0-24
  • flexXy
    2.9k
    a za to prigovaranje i "plakanje".. jebiga u takvoj je okolini gdje i sam klub redovno cmizdri za sve osim kad ide njima u korist kao tipa jučer.GOAT

Ajmo bit realni pa reci da su svi igraci postali takve razmazene babe. Dovoljno pogledat i nasu proslu utakmicu i plakanje Kulenovica na svaki normalni duel.
  • GOAT
    2.8k
    Bez da poimenično komentiram ali u globalu da. Pogotovo mi se gadi kad gledam bilo koju ekipu i onda se nakon kontakta igrac baci i rukama hvata loptu i ako sudac ne svira nista onda nastavi lezat kao da je ranjen :lol: ali ima toga i kod nas
  • SAS1987
    17.6k
    Matković može otići iz Osijeka, ali za 25 milijuna euraNVKOD

Ostat ce u Osijeku duze od Drave :lol:
  • Ivdzo11
    6.8k
    Dan uoči utakmice sa Slaven Belupom, Gennaro Gattuso nije bio na treningu.

Trener 'bijelih' cijeli tjedan ima problema s gripom, ne osjeća se najbolje, a vidjet ćemo hoće li u nedjelju s klupe voditi svoju momčad.

U njegovu odsustvu utakmicu s 'farmaceutima' najavljuje pomoćni trener Luigi Riccio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.