• NORTE
    13.3k
    Šibenik vrlo ugodno iznenađenje!
    Ako mogu tako odigrat u Osijeku i izborit bod s pljačkom igrača manje onda mogu i ostat u ligi.
    Sad im u goste dolazi Slaven.
  • Krizy
    50.9k
    Bukvić i Matković nikakvi igrači, lijepo sam pisao da pustite da odigraju 30 utakmica pa će se vidjeti da ne vrijede 4-5 milja, koliko su neki tu odmah spominjali da vrijedi uložiti.

Matkovića besplatno ne bi
  • NB86
    15.5k

Pricali su na tribini da su iz stožera osijeka culi da i on i mali zivkovic nisu bas s glavom najbolji, danas je matkovic odvratan bio
  • Izet Hajrović
    3.5k
    Čim je onako Matković govorio o Poljudu i Hajduku znalo se da nije čist u glavi.
  • NORTE
    13.3k
    Čim je onako Matković govorio o Poljudu i Hajduku znalo se da nije čist u glaviIzet Hajrović

Stavi citat ovdje da vidimo.
  • Sajla
    6.8k
    u sažetku na yt su samo izjave trenera, ali komentirao sam ovdje nakon utakmice kad je Osijek prošlo proljeće dobio dole 1-2 pred praznim tribinama. uglavnom, mali je drobio o tome kako mu je nedostajalo igrati u vrhunskoj atmosferi na tom velebnom stadionu gdje je vrhunska atmosfera i super stadion i atmosfera i žao mu je što ju nije doživio i atmosfera i atmosfera i atmosfera... jedno 10 puta u pol minute izjave. zabiješ gol, pobijedite i ti pričaš samo o atmosferi na poljudu. pitam se zašto.
  • don
    10.1k
    Ši

IMG-7839.jpg

IMG-7840.jpg
  • Omake
    5.2k
    Šibenik 10 faula = 7 kartona (!!!), šest žutih i crveni. Osijek 8 faula = 0 kartona (!!!).
  • Orc123
    10.1k
    Krv te ebo izbaci mi clanak Germanijaka gdje najavljuju da u Hajduk dolaze 2 napadaca i kako Hajduk nije odustajao jer bas zelio tu dvojicu i da trenera Gatuzza cekaju slatke brige u napadu....ovi obojica zajedno u sezonu i pol zabili 6 golova, ni trunke sarkazma u takstu kao s Kangom itd itd...nigdje se ne preispituje dal ce bit pojacanja, ne preispituje se kako ide Hajduk na All in i slicna pateticna sranja....
    Kakvo orgijanje po Dinamu vec godinama u medijskom prostoru! Fujj
  • NVKOD
    2.3k
    Iznuđen drugi žuti karton

Matković ima tek 18 godina, ali svakim danom mi je sve gadniji svojim ponašanjem. Konstantno prigovaranje sucu, a i kvalitetom nije uopće onako kako su mu tepali:

Odlična vijest za Osijek, loša za Hajduk. Za derbi se vraća fenomenalni napadač

Boto: 'Matković može otići iz Osijeka, ali za 25 milijuna eura! A za Miereza nema čak ni upita'

Ne vrijedi tih 5 milijuna za koliko su nam ga htjeli uvaliti. Možda vrijedi 5 milijuna dinara. Neka njega čim dalje od Dinama.
  • GOAT
    1.9k
    Matković ima tek 18 godinaNVKOD

Bas zato mislim da mu se jos u glavi kockice stignu posložiti, a za to prigovaranje i "plakanje".. jebiga u takvoj je okolini gdje i sam klub redovno cmizdri za sve osim kad ide njima u korist kao tipa jučer. Dosta je lagano poprimit mentalitet žrtve ako si okružen takvim ljudima 0-24
  • flexXy
    2.6k
    a za to prigovaranje i "plakanje".. jebiga u takvoj je okolini gdje i sam klub redovno cmizdri za sve osim kad ide njima u korist kao tipa jučer.GOAT

Ajmo bit realni pa reci da su svi igraci postali takve razmazene babe. Dovoljno pogledat i nasu proslu utakmicu i plakanje Kulenovica na svaki normalni duel.
  • GOAT
    1.9k
    Bez da poimenično komentiram ali u globalu da. Pogotovo mi se gadi kad gledam bilo koju ekipu i onda se nakon kontakta igrac baci i rukama hvata loptu i ako sudac ne svira nista onda nastavi lezat kao da je ranjen :lol: ali ima toga i kod nas
  • SAS1987
    15.9k
    Matković može otići iz Osijeka, ali za 25 milijuna euraNVKOD

Ostat ce u Osijeku duze od Drave :lol:
  • Ivdzo11
    5.4k
    Dan uoči utakmice sa Slaven Belupom, Gennaro Gattuso nije bio na treningu.

Trener 'bijelih' cijeli tjedan ima problema s gripom, ne osjeća se najbolje, a vidjet ćemo hoće li u nedjelju s klupe voditi svoju momčad.

U njegovu odsustvu utakmicu s 'farmaceutima' najavljuje pomoćni trener Luigi Riccio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.